Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 13 October 2014

Hadiah dari Blogger Sharina | Menang Giveaway dari Blogger Fatin Diana

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Sharina | Menang Giveaway dari Blogger Fatin Diana | nampak dompet comel lote tu? shida dapat dari Blogger Sharina sebab menang dalam Giveaway anjuran Blogger Fatin Diana, rasanya shida dah lama tak menang dari mana-mana Giveaway alhamdulillah tersangkut juga ^_^ selalu pun yang naik semua nombor sipi-sipi je hehee :D Boleh lah masuk dalam peti simpanan hadiah dari Bloggers kan. Shida ada satu peti khas shida simpan semuanya disana. Memang pemberian berbentuk barangan shida tak pernah pakai lama-lama, kadang-kadang tu pakai kejap lepas tu simpan bukan apa sayang kot hehee :) ada yang tak pakai pun ada terus simpan je, ini je lah kenangan yang ada ketika hari tua nanti kan :) Inshaa Allah moga murah rezeki lagi menang lagi mana-mana Giveaway yang shida join hehee amin :)


28 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah2
    Cantik n sweet je hadiahnya (^_^)
    Yup btl,kenangan.bole tnjuk kat anak cucu nnt hehe

    ReplyDelete
  2. Kak Lya pulak kebanyakan yang Kak Lya dapat Insyirah yang tolong simpan hehehhee

    ReplyDelete
  3. cantik purse comel tu..warna biru macam blog Shida..congrats shida

    ReplyDelete
  4. tahniah shida...seronok tau dpt2 hadiah mcm ni...simpan..nti tua2 esok kan.teringt balik time2 muda..mcm2 menang..hehehehe

    ReplyDelete
  5. wah.. tahniah... lama x singgah sini... hermmm...

    ReplyDelete
  6. Salam, wah cantik tu pursenya..mmg bertuah Shida, congratez :D

    ReplyDelete
  7. pehh best dapat purse! tahniah shida... tambah lg koleksi purse.hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada yang tersenarai! Kite kat rank ke-27.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. congratz, shida ^^

    sjak bz dgn keje sy dh x sempat nk join mana2 GA mcm dulu2, huh...

    ReplyDelete
  10. asslmkm shida..
    tahniah.. murah rezeki awak ye.. :)

    ReplyDelete
  11. Comel jer dompet tu..Tahniah Shida.. ^_^

    ReplyDelete
  12. tahniah shida. murah rezeki :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.