Nasi Paling Cute di Dunia #2 | Wordless Wednesday | Dunia sebenar Shida Nasi Paling Cute di Dunia #2 | Wordless Wednesday

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 1 October 2014

Nasi Paling Cute di Dunia #2 | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
sayangnya nak makan ^_^

20 Jari Ohsem:

Normi Nieza said...

sayang nak makn..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

syg plak nak makn..hihih

azizah :) said...

terbaik! mmg kreatif

Lynn Damya said...

Salam, haha nasi cenggini mmg lambat lah nak kasi habis, cute sangat :p

Azhafizah Md Nor said...

rasa nak simpan je tak nak makan..sbb comel sayang nak makan

Siti Rohaida Yusof said...

tengok je,.nak makan sayang pulak kan

Diana Rashid said...

comel sangat.kalau hidang ni sah2 tak makan sebab sibuk ambik gambar je..hahah

Nory Zoulkefle said...

comeyyynyer...
sayang giler nak makan...
ambik bau jela...heheh

Harith Iskandar said...

hehehe xsanggup nak makan dah mcm ni ;p

Mardiah Diana said...

Singgah malam dik Shida..Comelnya...sayang pula nak makan kalau ada yang hidang kat kita kan dik...hehe

Sukma Haron said...

so cute...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cutenye..sayang nk makan nih..hehe..

Aimi Syafiqah said...

Cutenya lahai ^^

nor nazliana said...

kratifnyer aduhh mau take time nak wat mcm ni kat anak2

Sally Yatiey said...

Comelnya nasi! ;)

Sya Mimie said...

Rasa syng klau nk mkn ni.. Hihi

caliph shuriken said...

rasa mcm pnah tgk semua nasi kiut2 ni dulu, hikk...

TunSha Ayunie said...

Nak makan pun tak sampai hati....

Akif Imtiyaz said...

hEHEHEHE ..agak2 la kan kalau Akif yang dapat nasi ni dia nak makan ke idok nie ..hahaha .CUTE SANGAT LA ..Sayang nak makan ..sedihh jadinyerr

ros_reeza said...

waaa sayang nak makan...