Nasi Paling Cute di Dunia #2 | Wordless Wednesday | Dunia sebenar Shida Nasi Paling Cute di Dunia #2 | Wordless Wednesday

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 1 October 2014

Nasi Paling Cute di Dunia #2 | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
sayangnya nak makan ^_^

20 Jari Ohsem:

Cik Nor said...

sayang nak makn..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

syg plak nak makn..hihih

Unknown said...

terbaik! mmg kreatif

Lynn Damya said...

Salam, haha nasi cenggini mmg lambat lah nak kasi habis, cute sangat :p

Azhafizah MN said...

rasa nak simpan je tak nak makan..sbb comel sayang nak makan

kisah si dairy said...

tengok je,.nak makan sayang pulak kan

Diana Rashid said...

comel sangat.kalau hidang ni sah2 tak makan sebab sibuk ambik gambar je..hahah

Nory Zoulkefle said...

comeyyynyer...
sayang giler nak makan...
ambik bau jela...heheh

Unknown said...

hehehe xsanggup nak makan dah mcm ni ;p

Mardiah Diana said...

Singgah malam dik Shida..Comelnya...sayang pula nak makan kalau ada yang hidang kat kita kan dik...hehe

Sukma said...

so cute...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cutenye..sayang nk makan nih..hehe..

Unknown said...

Cutenya lahai ^^

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

kratifnyer aduhh mau take time nak wat mcm ni kat anak2

Unknown said...

Comelnya nasi! ;)

Syamimi Saad said...

Rasa syng klau nk mkn ni.. Hihi

caliph shuriken said...

rasa mcm pnah tgk semua nasi kiut2 ni dulu, hikk...

Tunsha Ayunie said...

Nak makan pun tak sampai hati....

Lya Akif Imtiyaz said...

hEHEHEHE ..agak2 la kan kalau Akif yang dapat nasi ni dia nak makan ke idok nie ..hahaha .CUTE SANGAT LA ..Sayang nak makan ..sedihh jadinyerr

Cik Rose said...

waaa sayang nak makan...