Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 1 November 2014

PVC Keychain (I am) dari Cenderahati Akamika Gift | Pakar Gift Untuk Majlis Anda

Assalammualaikum, peace upon you.


PVC Keychain (I am) dari Cenderahati Akamika Gift | Pakar Gift Untuk Majlis Anda | Cenderahati Akamika Gift satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia percetakan dan pakar dalam mencetak cenderahati untuk sebarang majlis (Majlis Perkahwinan, Majlis Hari Jadi, Majlis Konvokesyen, Majlis Hari Guru, Majlis Reunion etc). Shida sendiri juga menggunakan perkhidmatan Cenderahati Akamika Gift dalam mencetak cenderahati untuk para blogger dan juga customer shida sendiri. Apa yang shida boleh katakan servis terbaik dan shida suka hasil kerja mereka! serius! Kalau nak disenaraikan produk atau kemahiran Cenderahati Akamika Gift dalam percetakan memang tak tertype shida sangat-sangat lah banyak! cuma yang shida nak review HOT ITEM dari Cenderatahati Akamika Gift iaitu PVC Keychain.
Ini lah dia PVC Keychain, boleh buat dalam pelbagai versi yang korang suka, I am ke I love ke, nama sendiri ke dan segala jenis pun boleh serius tau! Team Cenderahati Akamika Gift boleh cetak apa saja permintaan dari korang! Jadi kalau berminat bolehlah menghubungi terus Team Cenderahati Akamika Gift yang akan membantu korang dalam menyelesaikan masalah dalam mencari sebarang gift untuk majlis atau sebarang aktiviti yang dijalankan. Macam blogger boleh beri hadiah ini kepada pengunjung setia ke top komen korang ke, memang unik dan menarik!!

Tentang Produk :
Produk :  PVC Keychain
Tema  :  I am
Saiz :  1x3 inci
Bahan : PVC (sama macam kad atm)
Tempahan minima :  (tiada tempahan minima)
Warna :  Boleh request (minima 10 pcs per/setiap warna)
Tempoh siap: 1 minggu hari bekerja
Postage :  minima RM10 via pos laju (setiap 100 pcs)
Pick up :  Premis akamika gift seksyen 19 Shah Alam
COD :  N/A
Harga: Boleh PM Team Cenderahati Akamika Gift

Untuk mendapatkan sebarang perkhidmatan dalam percetakan gift/cenderahati boleh terus menghubungi Team Cenderahati Akamika Gift atau untuk melihat sebarang produk lebih dekat boleh berkunjung ke Studio Cenderahati Akamika Gift bagi yang berdekatan.

Hubungi untuk lebih lanjut :

Alamat Premis : 58-2, Jalan nelayan B 19/B seksyen 19 Shah Alam
Waktu Operasi  : Isnin - Jumaat (10pagi - 7 petang)
Sabtu  (10 pagi - 2 petang)  Ahad : Tutup
Email untuk tempahan  :  akamikagift07@gmail.com
Whatsapp  :  017 3722584
FB Page  : https://www.facebook.com/cenderahatiakamikagift
Website : www.akamikagift.com



27 comments:

  1. cantik jugak tu
    shida,jemput join segmen dari kisahsidairydotcom
    http://www.kisahsidairy.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-november.html

    ReplyDelete
  2. Wahhh blh la kalau nak tempah kat sini

    ReplyDelete
  3. wahh boleh buat untk team kita nanti kak.eheee

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya.... cantik keychain cenggini...

    ReplyDelete
  5. good sharing kak shida...

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    ReplyDelete
  6. Salam, wah PVC pun dah jadi keychain dah, nampak nice juga..kemas.. :D

    ReplyDelete
  7. bestlahhh yg I am tu jijah suka....

    ReplyDelete
  8. cantiknya keychain macm ni..Boleh la tempah kalau nak buat hadiah2 GA ke..kan?

    ReplyDelete
  9. Wah! Kalau nak buat GA or sesaja nak bagi gift kat pembaca blog bolehla tempah dengan Cenderahati Akamika Gift ni.. ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  10. Wahjh canteknyee...
    Menarik btl..
    Nnt leh terjah2 tgk

    ReplyDelete
  11. menarik ni cntik jugak. tp cx nk buat i am blogger la. mcm best je. .kan kan kan. heehe

    ReplyDelete
  12. Salam..... kalau tempah 32 pcs brape ye siap post
    ??????

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.