Rezeki Oktober bertingket-tingket | Cpuv Campaign baru dari Nuffnang | Dunia sebenar Shida Rezeki Oktober bertingket-tingket | Cpuv Campaign baru dari Nuffnang

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 27 October 2014

Rezeki Oktober bertingket-tingket | Cpuv Campaign baru dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober bertingket-tingket  | Cpuv Campaign baru dari Nuffnang | Alhamdulillah rezeki selalu ada untuk bulan oktober ni, walau tak banyak bolehlah buat tampung-tampung earns tu jadi bertingket-tingket :) orang kata rezeki jangan ditolak kan hehee :) sekali dapat 4 6 cpuv campaign tapi semua yang pasif, kurang memuaskan walau trafik maintain jer! nak buat macam mana dah nuffnang bagi macam tu. Kita bukan blogger tip top nak dapat riban-riban sekali cpuv kan hehee agak bermimpi lah kalau dapat tu. Tak pun sedar-sedar jatuh katil rupanya aku mimpi je earns riban-riban dalam acc nuffnang hehee. Melalut dah shida ok lah nak update hat ni dulu setakat ni. Entri ringkas-ringkas je sebab idea dah perah habis dekat design poster untuk office shida huhuu. Payah kan nak jadi macam biasa balik bila dah lama tinggai berblog ni huhuu :(

24 Jari Ohsem:

Asha Lya said...

X pela Kak sekurangya da juga kan biarpun skit je

Unknown said...

wah best best

Diana Rashid said...

hehheh...memang pun shida,..tinggal sehari je dah melekat rasa malas nak update tu..

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Hafiz Hafizol said...

wow banyak nya. sekali cpuv, dapat 3 sekaligus.. terbaik la.. :")

Lynn Damya said...

Salam, tahniah shida...skang ni nuffnang dah murah hati kot? Haha

Cikna said...

Wow, bnyknye CPUV dia meh sini sikit...>_<

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah shida..

Unknown said...

banyaknya ..

Azhafizah MN said...

harap dah banyak CPUV ni dapat memberikan earnings yang banyaklah kan..

Izzati Amira said...

sama lah sis. rezeki cpuv kali ni mmg mencanak.. hehhe. syukur (:

Syamimi Saad said...

Asslmkm shida.. Alhmdulillah.. Rezeki kn wlpun xbnyk mna yng akn dikreditkn..

Kekzamanis said...

Tu dia! Berderet BE.. Tahniah Shida! ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Maria Firdz said...

Tahniah shida...

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah murah rezeki sis :)
saya pon baru dapat cpuv semalam hihi ^^

Unknown said...

wahhh best2.. tahniah shida

Faris Fadzil said...

wahhhh boleh belanja ^.^

Lya Akif Imtiyaz said...

Wow banyanknyerr

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Ezad Skytech said...

Nuffnang memang BAIK HATI bagi bagi CPUV sekarang ni tapi susah benar nak naik earningsnya...hehe..kan ?

Unknown said...

Tahniah ;)

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

tahniah

Unknown said...

Alhmdullilah tahniah

Syamimi Saad said...

Alhamdulillah..