Monday, 27 October 2014

Rezeki Oktober bertingket-tingket | Cpuv Campaign baru dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober bertingket-tingket  | Cpuv Campaign baru dari Nuffnang | Alhamdulillah rezeki selalu ada untuk bulan oktober ni, walau tak banyak bolehlah buat tampung-tampung earns tu jadi bertingket-tingket :) orang kata rezeki jangan ditolak kan hehee :) sekali dapat 4 6 cpuv campaign tapi semua yang pasif, kurang memuaskan walau trafik maintain jer! nak buat macam mana dah nuffnang bagi macam tu. Kita bukan blogger tip top nak dapat riban-riban sekali cpuv kan hehee agak bermimpi lah kalau dapat tu. Tak pun sedar-sedar jatuh katil rupanya aku mimpi je earns riban-riban dalam acc nuffnang hehee. Melalut dah shida ok lah nak update hat ni dulu setakat ni. Entri ringkas-ringkas je sebab idea dah perah habis dekat design poster untuk office shida huhuu. Payah kan nak jadi macam biasa balik bila dah lama tinggai berblog ni huhuu :(

24 comments:

  1. X pela Kak sekurangya da juga kan biarpun skit je

    ReplyDelete
  2. hehheh...memang pun shida,..tinggal sehari je dah melekat rasa malas nak update tu..

    ReplyDelete
  3. wow banyak nya. sekali cpuv, dapat 3 sekaligus.. terbaik la.. :")

    ReplyDelete
  4. Salam, tahniah shida...skang ni nuffnang dah murah hati kot? Haha

    ReplyDelete
  5. Wow, bnyknye CPUV dia meh sini sikit...>_<

    ReplyDelete
  6. harap dah banyak CPUV ni dapat memberikan earnings yang banyaklah kan..

    ReplyDelete
  7. sama lah sis. rezeki cpuv kali ni mmg mencanak.. hehhe. syukur (:

    ReplyDelete
  8. Asslmkm shida.. Alhmdulillah.. Rezeki kn wlpun xbnyk mna yng akn dikreditkn..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah murah rezeki sis :)
    saya pon baru dapat cpuv semalam hihi ^^

    ReplyDelete
  10. Nuffnang memang BAIK HATI bagi bagi CPUV sekarang ni tapi susah benar nak naik earningsnya...hehe..kan ?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.