Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 20 October 2014

Rezeki Oktober lagi

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober lagi menyinggah, alhamdulillah walau hampir seminggu tak update blog tapi masih lagi bernyawa dengan cpuv campaign dari Nuffnang yang menyumbang beberapa earns walau tak banyak tapi bolehlah. Cpuv Campaign yang banyak nilainya dah credited so shida tunggu beberapa cpuv campaign then bolehlah kot cashout tapi kan rasa diambangan macam nak peram lagi lama pun ada sebab shida tak rasa nak guna duit ni. Tak apa masih fikir-fikir mungkin cashout mungkin tak hehee. Tak cashout jadi penasaran pula mana tau acc nuffnang tiba-tiba buat hal earns terkumpul hilang tak naya macam tu?? hahaaa risiko juga lah kan :) tapi tak apa lah percaya pada rezeki yang ada ..senang kata berserah jer hahaaa, boleh gitu? macam pasrah lak bunyi heheee :p

Lagi satu minta maaflah kawan-kawan, shida masih lagi sibuk dengan tempat kerja baru so agak banyak perkara nak buat dengan majikan baru. Banyak juga bantuan yang diperlukan dari shida sebab bidang ni dia tak ada skill so dia memang harapkan shida yang berpengalaman lebih 6 tahun dalam pengurusan dan pentadbiran so dapat tak korang bayangkan betapa sukarnya masa shida sekarang huhuu. Tak apa lah apa pun shida tak ada niat nak stop blogging cuma perlu ruang seketika buat kerja yang lebih penting, dah selesai anytime shida boleh blogging. Blogging pun dalam keadaan selesa bukan nak cepat-cepat or terpaksa kan. Lagi pun shida bloging nak happy-happy bukanlah nak terkejar-kejarkan sesuatu. Santai..relax..sudah hehee :) Inshaa Allah cuti Deepavali shida 2 hari shida nak habiskan blogwalking sebab hari tu sempat blogwalking beberapa blog kawan-kawan  jer. Ada yang shida tak singgah lagi tu memang tak sempat lah. Jumpa selasa dan rabu nanti ya.. take care korang :)


31 comments:

  1. Yeah! Rezeki...hehehe...aura cuti dah sampai ye kak...kekeke

    ReplyDelete
  2. Takpe shida...settelkan mana yang lagi penting...hope to see u on Wednesday...^_^

    ReplyDelete
  3. nampak shida busy sekarang..tak tegur pun takut mengganggu nak rehat..apepun tahniah ye dapat CPUV baru lagi.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki..

    xpe shida dahulukan mana yg wajib dlu ok =)

    ReplyDelete
  5. Wahh byk tuuu....rezeki shida la nie..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..rezeki..banyak juga tu.. ^^

    ReplyDelete
  7. akak macam terlepas je cerita Shida tukar kerja..ke akak yang lupa..nanti akak check balik older entry..

    ReplyDelete
  8. Bulan ni banyak betul CPUV kan..

    ReplyDelete
  9. mcm nuffnang ada masalah teknikal jer..hihii apa2 pun rezeki kan..

    ReplyDelete
  10. Akak cuti deepavali satu hari jer...selamat bw yea...

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH kak, banyaknya tengah ongioing tu.. :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. rezeki. fyna pun x check nuffnang fyna lagi.

    ReplyDelete
  13. Its ok shida.. Take your time.. Tahniah ea..

    ReplyDelete
  14. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik. http://bicarabihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. ari ni pun aida dok lepak bw umah kawan2. kesibukan di opis pun membataskan nak bw. post kat blog pun semuanya berjadual dah... ditakuti takde masa!!!
    anyway tahniah ye. aida pun Alhamdulillah tiba-tiba byk plak dpt cpuv tu :)

    ReplyDelete
  16. tahniah shida.. slow2 yer... paham juga kami ni semua.. take care tau!

    ReplyDelete
  17. Alhmdullilahhh... tahniah shida

    ReplyDelete
  18. congratz, shida ^^

    sy pun dh x sempat nk bW mcm dulu2, huh...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.