Rezeki Oktober | Dunia sebenar Shida Rezeki Oktober

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 11 October 2014

Rezeki Oktober

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober | telan ayaq liuq tengok cpuv ni hahaaa terima kasih lah Nuffnang sebab bagi cpuv berderet macam ni. Tak minta pun tapi rezeki orang kata, walau tak banyak bila kredit nanti bertambah juga nilainya. Belum ada rezeki nak nilai berkepuk-kepuk macam blogger otai kan. Macam ni pun dah ok lepas juga buat belanja makan-makan, bayaq bil streamyx ni kan. dapat 7 Cpuv Campaign Baru tapi 3 sahaja nama iklan yang dikeluarkan. Proton PCC, SME Micro Finance dan Sime Darby LGPA 2014 (PC) hat ni je tapi dia pecah-pecah jadi dua ada yang tiga. Ramai bloggers yang keliru nanti earns di kira satu ke dua ke tiga kan. So far shida tengok semua earns jalan tapi bila credited semua masuk dalam net total so tak ada istilah dorang potong ke apa ke sebab cpuv yang sama kan, setakat ini lah :) So banyak lah bloggers happy berderet Cpuv Campaign masuk kan tapi semua Cpuv Campaign Mandul yang datang heheee saborr jelah ^_^


25 Jari Ohsem:

Azhafizah MN said...

Banyak tu..congrats shida

kisah si dairy said...

wow...bestnya

Mardiah Diana said...

Salam hujung minggu dik Shida...wahh...tahniah yer dik...

Unknown said...

Alhamdulillah
Harap2 semuanya sohih
Akak pun dapat juga

Unknown said...

tula... mandul habis. selow selow je naiknye. hehe

nurul aqidah azahar said...

alhamdullillah rezeki tu...

Unknown said...

banyaknya..tahniah..

Diana Rashid said...

kan?/slow sangt earning nye..jenuh nunggu..

Unknown said...

berderet cpuv dia.. tahniah shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..Murah rezeki Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Maria Firdz said...

tahniah shida...

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

alhamdulillah rezeki tu

Unknown said...

Alhamdulillah..memang rezeki oktober ni ni Shida..Meriah..Moga terus melimpah k...

Unknown said...

nuffnang ni tetiba bagi berderet iklan yg sama.. hahaa tahniah shida

Cik Nor said...

tahniah..banyak tu..:)

Asha Lya said...

Wah byktu tahniah murah rezki akak

Unknown said...

Alhamdulillah ;)

kisah si dairy said...

banyak betul BE tu shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

banyak tu =)

Kekzamanis said...

Tahniah Shida! ^__^
Rosmiza Ali Official Blog™

caliph shuriken said...

wahh, banyak tu.. congratz ^^

Syamimi Saad said...

asslmkm shida..
alhamdulillah.. ramai juga yang dapat cpuv berderet macam tu.. ^_^

Sukma said...

banyaknya,.....tahniah

Lya Akif Imtiyaz said...

All the best shida