Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 11 October 2014

Rezeki Oktober

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober | telan ayaq liuq tengok cpuv ni hahaaa terima kasih lah Nuffnang sebab bagi cpuv berderet macam ni. Tak minta pun tapi rezeki orang kata, walau tak banyak bila kredit nanti bertambah juga nilainya. Belum ada rezeki nak nilai berkepuk-kepuk macam blogger otai kan. Macam ni pun dah ok lepas juga buat belanja makan-makan, bayaq bil streamyx ni kan. dapat 7 Cpuv Campaign Baru tapi 3 sahaja nama iklan yang dikeluarkan. Proton PCC, SME Micro Finance dan Sime Darby LGPA 2014 (PC) hat ni je tapi dia pecah-pecah jadi dua ada yang tiga. Ramai bloggers yang keliru nanti earns di kira satu ke dua ke tiga kan. So far shida tengok semua earns jalan tapi bila credited semua masuk dalam net total so tak ada istilah dorang potong ke apa ke sebab cpuv yang sama kan, setakat ini lah :) So banyak lah bloggers happy berderet Cpuv Campaign masuk kan tapi semua Cpuv Campaign Mandul yang datang heheee saborr jelah ^_^


25 comments:

  1. Salam hujung minggu dik Shida...wahh...tahniah yer dik...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Harap2 semuanya sohih
    Akak pun dapat juga

    ReplyDelete
  3. tula... mandul habis. selow selow je naiknye. hehe

    ReplyDelete
  4. kan?/slow sangt earning nye..jenuh nunggu..

    ReplyDelete
  5. berderet cpuv dia.. tahniah shida

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ..Murah rezeki Shida

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..memang rezeki oktober ni ni Shida..Meriah..Moga terus melimpah k...

    ReplyDelete
  8. nuffnang ni tetiba bagi berderet iklan yg sama.. hahaa tahniah shida

    ReplyDelete
  9. Wah byktu tahniah murah rezki akak

    ReplyDelete
  10. asslmkm shida..
    alhamdulillah.. ramai juga yang dapat cpuv berderet macam tu.. ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.