Rezeki Oktober | Dunia sebenar Shida Rezeki Oktober

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 11 October 2014

Rezeki Oktober

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Oktober | telan ayaq liuq tengok cpuv ni hahaaa terima kasih lah Nuffnang sebab bagi cpuv berderet macam ni. Tak minta pun tapi rezeki orang kata, walau tak banyak bila kredit nanti bertambah juga nilainya. Belum ada rezeki nak nilai berkepuk-kepuk macam blogger otai kan. Macam ni pun dah ok lepas juga buat belanja makan-makan, bayaq bil streamyx ni kan. dapat 7 Cpuv Campaign Baru tapi 3 sahaja nama iklan yang dikeluarkan. Proton PCC, SME Micro Finance dan Sime Darby LGPA 2014 (PC) hat ni je tapi dia pecah-pecah jadi dua ada yang tiga. Ramai bloggers yang keliru nanti earns di kira satu ke dua ke tiga kan. So far shida tengok semua earns jalan tapi bila credited semua masuk dalam net total so tak ada istilah dorang potong ke apa ke sebab cpuv yang sama kan, setakat ini lah :) So banyak lah bloggers happy berderet Cpuv Campaign masuk kan tapi semua Cpuv Campaign Mandul yang datang heheee saborr jelah ^_^


25 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

Banyak tu..congrats shida

Siti Rohaida Yusof said...

wow...bestnya

Mardiah Diana said...

Salam hujung minggu dik Shida...wahh...tahniah yer dik...

Fuza Musa said...

Alhamdulillah
Harap2 semuanya sohih
Akak pun dapat juga

Mister Zarif said...

tula... mandul habis. selow selow je naiknye. hehe

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

alhamdullillah rezeki tu...

siti zawiah said...

banyaknya..tahniah..

Diana Rashid said...

kan?/slow sangt earning nye..jenuh nunggu..

azizah :) said...

berderet cpuv dia.. tahniah shida

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..Murah rezeki Shida

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Maria Firdz said...

tahniah shida...

nor nazliana said...

alhamdulillah rezeki tu

Belog Santai said...

Alhamdulillah..memang rezeki oktober ni ni Shida..Meriah..Moga terus melimpah k...

azizah :) said...

nuffnang ni tetiba bagi berderet iklan yg sama.. hahaa tahniah shida

Normi Nieza said...

tahniah..banyak tu..:)

Asha Lya said...

Wah byktu tahniah murah rezki akak

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah ;)

Siti Rohaida Yusof said...

banyak betul BE tu shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

banyak tu =)

Rosmiza Ali said...

Tahniah Shida! ^__^
Rosmiza Ali Official Blog™

caliph shuriken said...

wahh, banyak tu.. congratz ^^

Sya Mimie said...

asslmkm shida..
alhamdulillah.. ramai juga yang dapat cpuv berderet macam tu.. ^_^

Sukma Haron said...

banyaknya,.....tahniah

Akif Imtiyaz said...

All the best shida