Segment Blog Review by Sally Samsaiman | Dunia sebenar Shida Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 23 October 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Assalammualaikum, peace upon you.
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Segment Blog Review by Sally Samsaiman  | Best juga kalau dapat review dari adik Sally ni, jom pakat join semua :) klik banner ya!! Tamat pada 26 oktober 2014. Good luck semua yang join!!


27 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

nor nazliana said...

good luck ana baru nak join

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen Shida

Ainim Suju said...

Assalamualaikum...
saya datang daripada segmen yang sama
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

Akif Imtiyaz said...

All the best shida

Akif Imtiyaz said...

Good luck ya

Maria Firdz said...

selamat bersegmen...

انا نور said...

Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

ziezah.com said...

hai shida.. selamat bersegmen

Diana Rashid said...

teringin jugak nih..:P

hidayu ayumie said...

Selamat bersegmen

Sukma Haron said...

Good luck dear

Fuza Musa said...

fuza pun join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama, follow sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

Mad Parihh said...

singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

Akif Imtiyaz said...

Selamat bersegmen..

Akif Imtiyaz said...

All the best Shida

Sofu Hashim said...

Singgah dari segmen yg sama..all the best
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

Nursyafiqah Pka said...

Assalamualaikum & Greetings.
Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

Annur Syuhadah Naufal said...

salam shida.
sy nak tahu shida ada buat servis edit design blog?
sy nak mintak khidmat cik shida buat blog homestay sy http://purnama-annur.blogspot.com

nur nabihah yunus said...

good luck akak Shida ;)

salam perkenalan,
Nabihah

Cik Fafa said...

all the best!^^

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Sally Samsaiman said...

Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

Sya Mimie said...

Selamat bersegmen..

Mia Liana said...

Salam. Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

- Mia Liana -