Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 15 October 2014

Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com | Kepada yang belum tersenarai boleh cuba lagi ok :) shida ada paparkan pada kawan-kawan TOP 40 Komentar so boleh lah intai-intai ada tak diantara korang yang tersenarai, kalau ada tahniah k!. Untuk hadiah seperti yang dijanjikan kepada top 10 komentar shida kena tunggu sampai bulan oktober ok, shida beri hadiah sekali 2 bulan ya, macam biasalah selalu shida buat :) Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu datang dan komen blog shida ni. Seperti biasa setiap tahun shida mencari TOP KOMEN tahunan untuk memberi satu penghargaan tapi biasanya siapa pun tak tahu pemilik hadiah tersebut dari blog shida ni sebabnya hadiah shida send memang dia tak tahu dan dia sendiri kena beritahu dia adalah Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan blog shida nanti, kiranya kena buat entri lah nanti selepas menerima. Dah pantau dari bulan Januari sehingga sekarang dan akhir tahun nanti. Untuk tahun 2013 Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan shida adalah Blogger Jiejah ratu pecut kita hehe Thanks jiejah! :) so untuk 2014 kita tunggu dan lihat siapa yang bertuah nanti ya :)


 

36 comments:

  1. banyak sangat yg komen tu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..cik nor tersenarai lagi..:)

    ReplyDelete
  3. Untuk tahun 2014 ni siapa pulak ye kak shida ;) hee

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka semua :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. taniah buat semua tukang komen. hehhee

    ReplyDelete
  6. tahniah Jiejah...ratu pecut blog 2013..heheh..tahun ni bagi kat akak je la..adik2 sila beralah ye..hahahah

    ReplyDelete
  7. Tahniah pade yg trsenaraiiii...

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada mereka yang komen. :D

    ReplyDelete
  9. eh,nama kita ada atas tu..hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah top komentator semua.. tahun ni kasi can kat org lain pon pembaca setia :)

    moga persahabatan kita kekal selamanya shida

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah Masih Lagi Tersenarai Kat Sini..Thanks Shida

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua sahabat yang tersenarai

    ReplyDelete
  13. Teruskan tinggalkan komen anda kat sini OK ..

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum.. DSH,

    tahniah kepada blogger yang menang... semoga DSH sukses berblog k..

    mselim3

    ReplyDelete
  15. congratz semua ^^

    ramai berebut title ratu pecut dgn jiejah kn, hikk...

    ReplyDelete
  16. asslmkm shida..
    tahniah buat mereka semua.. :)
    bulan lepas kurang terjah blog orang sebab tunggu masa.. hihi

    ReplyDelete
  17. tahniah..bestnya menang,,,... zaza lama/jarang dh lawat blog rakan2 skg ni..nak kena rajin balik macam dulu... ;)

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat anda semua yg rajin komen..

    ReplyDelete
  19. Thanks Shida..alhsmdulillah tangfa pertama

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada semua top komentor.. ^_^

    ReplyDelete
  21. tahniah shida. blog memang terbaik. hihi.

    ReplyDelete
  22. Tahniah utk semua, kne lebih rajin lg nieyhh...^_^

    ReplyDelete
  23. membantu sangat ini blog anda tuan , jangan lupa berkunjung balik pada blog saya disini

    www.apekamod.com

    ReplyDelete
  24. what is this ? who cn tell me about the content of this post ? that talk about whats top ? so i don't understand . when you need pto relax you can listen music at lagu terbaru that has many good songs

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.