Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 15 October 2014

Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com | Kepada yang belum tersenarai boleh cuba lagi ok :) shida ada paparkan pada kawan-kawan TOP 40 Komentar so boleh lah intai-intai ada tak diantara korang yang tersenarai, kalau ada tahniah k!. Untuk hadiah seperti yang dijanjikan kepada top 10 komentar shida kena tunggu sampai bulan oktober ok, shida beri hadiah sekali 2 bulan ya, macam biasalah selalu shida buat :) Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu datang dan komen blog shida ni. Seperti biasa setiap tahun shida mencari TOP KOMEN tahunan untuk memberi satu penghargaan tapi biasanya siapa pun tak tahu pemilik hadiah tersebut dari blog shida ni sebabnya hadiah shida send memang dia tak tahu dan dia sendiri kena beritahu dia adalah Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan blog shida nanti, kiranya kena buat entri lah nanti selepas menerima. Dah pantau dari bulan Januari sehingga sekarang dan akhir tahun nanti. Untuk tahun 2013 Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan shida adalah Blogger Jiejah ratu pecut kita hehe Thanks jiejah! :) so untuk 2014 kita tunggu dan lihat siapa yang bertuah nanti ya :)


 

click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

36 Jari Ohsem:

Anonymous said...

banyak sangat yg komen tu

Asha Lya said...

Tahniah semua ya

Unknown said...

Tahniah ...semua :)

Cik Nor said...

alhamdulillah..cik nor tersenarai lagi..:)

Unknown said...

Tahniah ye ;)

Unknown said...

Untuk tahun 2014 ni siapa pulak ye kak shida ;) hee

nurul aqidah azahar said...

thniah pd mereka

Tie HT said...

tahniah buat mereka semua :)

kisah si dairy said...

alamak..terlepas lagi..hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. taniah buat semua tukang komen. hehhee

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah semua..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

alhamdulillah ada juga tersenarai..

Diana Rashid said...

tahniah Jiejah...ratu pecut blog 2013..heheh..tahun ni bagi kat akak je la..adik2 sila beralah ye..hahahah

Unknown said...

Tahniah pade yg trsenaraiiii...

adarain said...

Tahniah kepada mereka yang komen. :D

Unknown said...

eh,nama kita ada atas tu..hehe

Unknown said...

tahniah top komentator semua.. tahun ni kasi can kat org lain pon pembaca setia :)

moga persahabatan kita kekal selamanya shida

Maria Firdz said...

Tahniah semua...

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Masih Lagi Tersenarai Kat Sini..Thanks Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah buat semua sahabat yang tersenarai

Lya Akif Imtiyaz said...

Teruskan tinggalkan komen anda kat sini OK ..

mselim3 said...

Assalammualaikum.. DSH,

tahniah kepada blogger yang menang... semoga DSH sukses berblog k..

mselim3

caliph shuriken said...

congratz semua ^^

ramai berebut title ratu pecut dgn jiejah kn, hikk...

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua :)

Syamimi Saad said...

asslmkm shida..
tahniah buat mereka semua.. :)
bulan lepas kurang terjah blog orang sebab tunggu masa.. hihi

Sukma said...

TAHNIAH SEMUA.....

Zaza Iman said...

tahniah..bestnya menang,,,... zaza lama/jarang dh lawat blog rakan2 skg ni..nak kena rajin balik macam dulu... ;)

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah buat anda semua yg rajin komen..

Lya Akif Imtiyaz said...

Thanks Shida..alhsmdulillah tangfa pertama

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah kepada semua top komentor.. ^_^

Dingdang said...

tahniah shida. blog memang terbaik. hihi.

Cikna said...

Tahniah utk semua, kne lebih rajin lg nieyhh...^_^

Syamimi Saad said...

Mereka senua mmng terbaik.. :)

Unknown said...

membantu sangat ini blog anda tuan , jangan lupa berkunjung balik pada blog saya disini

www.apekamod.com

Unknown said...

what is this ? who cn tell me about the content of this post ? that talk about whats top ? so i don't understand . when you need pto relax you can listen music at lagu terbaru that has many good songs

zedasense said...

thats awesome blog! thanks bokep