Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 15 October 2014

Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah! Top Komen Bulan September 2014 Blog www.duniashida.com | Kepada yang belum tersenarai boleh cuba lagi ok :) shida ada paparkan pada kawan-kawan TOP 40 Komentar so boleh lah intai-intai ada tak diantara korang yang tersenarai, kalau ada tahniah k!. Untuk hadiah seperti yang dijanjikan kepada top 10 komentar shida kena tunggu sampai bulan oktober ok, shida beri hadiah sekali 2 bulan ya, macam biasalah selalu shida buat :) Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu datang dan komen blog shida ni. Seperti biasa setiap tahun shida mencari TOP KOMEN tahunan untuk memberi satu penghargaan tapi biasanya siapa pun tak tahu pemilik hadiah tersebut dari blog shida ni sebabnya hadiah shida send memang dia tak tahu dan dia sendiri kena beritahu dia adalah Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan blog shida nanti, kiranya kena buat entri lah nanti selepas menerima. Dah pantau dari bulan Januari sehingga sekarang dan akhir tahun nanti. Untuk tahun 2013 Pembaca Setia dan TOP KOMEN tahunan shida adalah Blogger Jiejah ratu pecut kita hehe Thanks jiejah! :) so untuk 2014 kita tunggu dan lihat siapa yang bertuah nanti ya :)


 

35 Jari Ohsem:

Apk Baru said...

banyak sangat yg komen tu

Asha Lya said...

Tahniah semua ya

Sofu Hashim said...

Tahniah ...semua :)

Normi Nieza said...

alhamdulillah..cik nor tersenarai lagi..:)

Sally Yatiey said...

Tahniah ye ;)

Sally Yatiey said...

Untuk tahun 2014 ni siapa pulak ye kak shida ;) hee

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd mereka

Tihara said...

tahniah buat mereka semua :)

Siti Rohaida Yusof said...

alamak..terlepas lagi..hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. taniah buat semua tukang komen. hehhee

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah semua..

nor nazliana said...

alhamdulillah ada juga tersenarai..

Diana Rashid said...

tahniah Jiejah...ratu pecut blog 2013..heheh..tahun ni bagi kat akak je la..adik2 sila beralah ye..hahahah

hidayu ayumie said...

Tahniah pade yg trsenaraiiii...

Bahrain Ramlan said...

Tahniah kepada mereka yang komen. :D

siti zawiah said...

eh,nama kita ada atas tu..hehe

azizah :) said...

tahniah top komentator semua.. tahun ni kasi can kat org lain pon pembaca setia :)

moga persahabatan kita kekal selamanya shida

Maria Firdz said...

Tahniah semua...

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Masih Lagi Tersenarai Kat Sini..Thanks Shida

Akif Imtiyaz said...

Tahniah buat semua sahabat yang tersenarai

Akif Imtiyaz said...

Teruskan tinggalkan komen anda kat sini OK ..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum.. DSH,

tahniah kepada blogger yang menang... semoga DSH sukses berblog k..

mselim3

caliph shuriken said...

congratz semua ^^

ramai berebut title ratu pecut dgn jiejah kn, hikk...

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua :)

Sya Mimie said...

asslmkm shida..
tahniah buat mereka semua.. :)
bulan lepas kurang terjah blog orang sebab tunggu masa.. hihi

Sukma Haron said...

TAHNIAH SEMUA.....

zaza zehra said...

tahniah..bestnya menang,,,... zaza lama/jarang dh lawat blog rakan2 skg ni..nak kena rajin balik macam dulu... ;)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah buat anda semua yg rajin komen..

Akif Imtiyaz said...

Thanks Shida..alhsmdulillah tangfa pertama

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah kepada semua top komentor.. ^_^

Nurul Faiz said...

tahniah shida. blog memang terbaik. hihi.

Cikna said...

Tahniah utk semua, kne lebih rajin lg nieyhh...^_^

Sya Mimie said...

Mereka senua mmng terbaik.. :)

pamela angelica said...

membantu sangat ini blog anda tuan , jangan lupa berkunjung balik pada blog saya disini

www.apekamod.com

Phuong Anh Nguyen Thi said...

what is this ? who cn tell me about the content of this post ? that talk about whats top ? so i don't understand . when you need pto relax you can listen music at lagu terbaru that has many good songs