Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 26 October 2014

Terima kasih tak terhingga buat mereka bertiga | Hadiah dari Blogger

Assalammualaikum, peace upon you.
Black Head Remover Serum ni shida dapat dari Syiela D'Beauty (kak syiela) terima kasih tak terhingga kepada kak syiela sebab bagi shida secara percuma serum ni :) happy tau! shida belum guna lagi shida baru nak belek-belek nak tengok cara dan fungsi serum ni sebaiknya, lepas baru shida review sikit selepas menggunakannya. Muka memang banyak black head ni! tak sabar nak guna heheee.. Thanks again kak :)
Vitamin C Shaklee dari nissashoppe.blogspot.com | Terima kasih nissa sebab sponser untuk Giveaway Saya Nak Vitamin Bernilai RM500 ni. Shida sebenarnya salah seorang pemenang dari giveaway tersebut. Sangat happy rasa sebab rezeki oktober semakin bertambah-tambah Alhamdulillah :) nak tahu kebaikan Vitamin C Shaklee ni? klik sini ya, nantikan review dari shida selepas guna vita c ni :) Ok yang Mary Kay tu pula dapat free gift dari Blogger Aja Ayob sebabnya dia tempah sticker dekat shida then dia bagilah shida sample lipstick dari Mary Kay. Wahhh rasa teruja nak guna tau :) thanks aja! korang kalau nak cuba produk mary kay boleh contact aja ok!


18 comments:

  1. nt share psl serum tu eh..mcm bminat jgk tgk org duk share kt fb

    ReplyDelete
  2. santek la kak shida pasni..kiki..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak shida murah rezki akak

    ReplyDelete
  4. wahh banyaknya hadiah... tahniah tahniah ^.^ ceq pon teruja

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnyerr dapat hadiah laa...Tahniah Tahniah..

    ReplyDelete
  6. Bila dapat hadiah dari sahabat blogger ..Hati banyak munga2 laaa hehehe

    ReplyDelete
  7. best2... boleh guna pakai.. tahniah shida

    ReplyDelete
  8. wah..rezeki kak shida tu..tahniah ya.. :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki shida..tahniah Shida

    ReplyDelete
  10. Asslmkm shida.. Tahniah.. Murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Rezeki Shida...

    ReplyDelete
  12. Serokok dapatadiah ...Singgah sini lagi ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.