Terima kasih tak terhingga buat mereka bertiga | Hadiah dari Blogger | Dunia sebenar Shida Terima kasih tak terhingga buat mereka bertiga | Hadiah dari Blogger

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 26 October 2014

Terima kasih tak terhingga buat mereka bertiga | Hadiah dari Blogger

Assalammualaikum, peace upon you.
Black Head Remover Serum ni shida dapat dari Syiela D'Beauty (kak syiela) terima kasih tak terhingga kepada kak syiela sebab bagi shida secara percuma serum ni :) happy tau! shida belum guna lagi shida baru nak belek-belek nak tengok cara dan fungsi serum ni sebaiknya, lepas baru shida review sikit selepas menggunakannya. Muka memang banyak black head ni! tak sabar nak guna heheee.. Thanks again kak :)
Vitamin C Shaklee dari nissashoppe.blogspot.com | Terima kasih nissa sebab sponser untuk Giveaway Saya Nak Vitamin Bernilai RM500 ni. Shida sebenarnya salah seorang pemenang dari giveaway tersebut. Sangat happy rasa sebab rezeki oktober semakin bertambah-tambah Alhamdulillah :) nak tahu kebaikan Vitamin C Shaklee ni? klik sini ya, nantikan review dari shida selepas guna vita c ni :) Ok yang Mary Kay tu pula dapat free gift dari Blogger Aja Ayob sebabnya dia tempah sticker dekat shida then dia bagilah shida sample lipstick dari Mary Kay. Wahhh rasa teruja nak guna tau :) thanks aja! korang kalau nak cuba produk mary kay boleh contact aja ok!


18 Jari Ohsem:

Mila Hilas said...

nt share psl serum tu eh..mcm bminat jgk tgk org duk share kt fb

timm bill said...

santek la kak shida pasni..kiki..

Asha Lya said...

Tahniah Kak shida murah rezki akak

Teesaz said...

wahh banyaknya hadiah... tahniah tahniah ^.^ ceq pon teruja

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki shida..

Akif Imtiyaz said...

Wahhh bestnyerr dapat hadiah laa...Tahniah Tahniah..

Akif Imtiyaz said...

Bila dapat hadiah dari sahabat blogger ..Hati banyak munga2 laaa hehehe

ziezah.com said...

best2... boleh guna pakai.. tahniah shida

siti zawiah said...

wah..rezeki kak shida tu..tahniah ya.. :)

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah rezeki shida..tahniah Shida

Sya Mimie said...

Asslmkm shida.. Tahniah.. Murah rezeki.. :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Rezeki Shida...

Mad Parihh said...

rezeki2 . .

Akif Imtiyaz said...

Serokok dapatadiah ...Singgah sini lagi ..

Sally Yatiey said...

Murah rezeki kak shida ;)

nor nazliana said...

rezeki bertingkat tingkat tahniah

hidayu ayumie said...

Semogs makin murah rezeki