Ubah suai template dan design Blog The Queen Of Our Heart a.k.a MamaQistina | Dunia sebenar Shida Ubah suai template dan design Blog The Queen Of Our Heart a.k.a MamaQistina

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 4 October 2014

Ubah suai template dan design Blog The Queen Of Our Heart a.k.a MamaQistina

Assalammualaikum, peace upon you
Ubah suai template dan design Blog The Queen Of Our Heart a.k.a MamaQistina | hari ni simple shida update sebab sibuk sikit dengan urusan kerja shida. Baru-baru ni ada ubah suai templates dan design untuk Blog MamaQistina ni, baru-baru ni kak lily ada PM shida di wechat, minta shida edit blog dia untuk mood lebih baik dan bersemangat untuk berblog semula, hampir sebulan juga kak lily tak update kan so dengan kak lily paling senang nak bekerjasama, tak cerewet pun. Alhamdulillah first update draft untuk design blog kak lily dia dah approve :) terus konfem nak psang dekat blog dan dia buat payment.
Kemas, cantik dan menarik :) alhamdulillah bila customer puji dengan kerja kita shida rasa bersyukur sangat-sangat, kalau ada customer macam kak lily nak edit blog jangan segan silu PM shida ok :) kerja shida ni tak suka yang rushing, boleh ikut masa shida bukan masa customer itu yang penting sebabnya shida ni design dan edit part time je selebihnya kepada komitmen yang lebih penting iaitu pekerjaan sekarang.  masa shida ambil memang lama sebab letih nk mencari idea, bukan senang tau :) Jom singgah blog MamaQistina :)

rasa dah kerap sangat edit blog personal or blogshop tema pink, rasa dah serasi bersama plak ekekeee :p rasa tak akan curang kepada biru hehee :3


35 Jari Ohsem:

Azhafizah MN said...

cantik sangat shida buat..dahlah pink kan..good job shida :)

Sukma said...

pink kaler lagi nie....cantik

BudakVanilla said...

serious nie cantik kak. .pandainya edit. .

Unknown said...

Cantikkkkkk!

Unknown said...

Suka tengok blog pink2.. hehe

Lya Akif Imtiyaz said...

Wahh cantik ..kems dan menarik la Shida ...

Nur Nainis said...

Waa..cantik lah. Pandai kak shida design. Kemas dan menarik.

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Zaza Iman said...

wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

Unknown said...

Cantiknya design ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

Maria Firdz said...

Terbaik..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanks Shida...cantik..akak suka..semangat berblog pun dah mai ni..hehe... :)

mselim3 said...

Assalammualaikum.. shida,

mselim3 dah visit blog yang shida bg link ... template cantik dan kemas...

mselim3

Diana Rashid said...

dah tengok blog dia..cantik la Shida buat..:)

Unknown said...

serius!! cantik sgt blog shida edit ni...

Lynn Damya said...

Salam, wahh memang cun lah designnye shida..cantik dan feeling soo lovely dgn pink tu~ hehe.. :D

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

cantiknyer..

Lya Akif Imtiyaz said...

Cantik menarik kemas dan simple ..

Cik Rose said...

cantik sangat!

Azhafizah MN said...

seriously cantik sangat tau design dari shida..dah lama tak design..sekali design meletops habis :) good job!

Yaya Mohd said...

kalau nak minta cik shida editkan jg blog yaya ni camane eaaaa...
nak juga edit lorh..lama xtukar..>,<

Cik Nor said...

cantik..:)

cci said...

cantik sgt dear... kemas dan teliti... god job