Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 4 October 2014

Ubah suai template dan design Blog The Queen Of Our Heart a.k.a MamaQistina

Assalammualaikum, peace upon you
Ubah suai template dan design Blog The Queen Of Our Heart a.k.a MamaQistina | hari ni simple shida update sebab sibuk sikit dengan urusan kerja shida. Baru-baru ni ada ubah suai templates dan design untuk Blog MamaQistina ni, baru-baru ni kak lily ada PM shida di wechat, minta shida edit blog dia untuk mood lebih baik dan bersemangat untuk berblog semula, hampir sebulan juga kak lily tak update kan so dengan kak lily paling senang nak bekerjasama, tak cerewet pun. Alhamdulillah first update draft untuk design blog kak lily dia dah approve :) terus konfem nak psang dekat blog dan dia buat payment.
Kemas, cantik dan menarik :) alhamdulillah bila customer puji dengan kerja kita shida rasa bersyukur sangat-sangat, kalau ada customer macam kak lily nak edit blog jangan segan silu PM shida ok :) kerja shida ni tak suka yang rushing, boleh ikut masa shida bukan masa customer itu yang penting sebabnya shida ni design dan edit part time je selebihnya kepada komitmen yang lebih penting iaitu pekerjaan sekarang.  masa shida ambil memang lama sebab letih nk mencari idea, bukan senang tau :) Jom singgah blog MamaQistina :)

rasa dah kerap sangat edit blog personal or blogshop tema pink, rasa dah serasi bersama plak ekekeee :p rasa tak akan curang kepada biru hehee :3


35 comments:

  1. cantik sangat shida buat..dahlah pink kan..good job shida :)

    ReplyDelete
  2. pink kaler lagi nie....cantik

    ReplyDelete
  3. serious nie cantik kak. .pandainya edit. .

    ReplyDelete
  4. Suka tengok blog pink2.. hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh cantik ..kems dan menarik la Shida ...

    ReplyDelete
  6. Waa..cantik lah. Pandai kak shida design. Kemas dan menarik.

    ReplyDelete
  7. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  8. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  9. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  10. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  11. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  12. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  13. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  14. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  15. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  16. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  17. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  18. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  19. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  20. wah shida...sangat2 cantik blog nya.. :D

    ReplyDelete
  21. Cantiknya design ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Thanks Shida...cantik..akak suka..semangat berblog pun dah mai ni..hehe... :)

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum.. shida,

    mselim3 dah visit blog yang shida bg link ... template cantik dan kemas...

    mselim3

    ReplyDelete
  24. dah tengok blog dia..cantik la Shida buat..:)

    ReplyDelete
  25. serius!! cantik sgt blog shida edit ni...

    ReplyDelete
  26. Salam, wahh memang cun lah designnye shida..cantik dan feeling soo lovely dgn pink tu~ hehe.. :D

    ReplyDelete
  27. Cantik menarik kemas dan simple ..

    ReplyDelete
  28. seriously cantik sangat tau design dari shida..dah lama tak design..sekali design meletops habis :) good job!

    ReplyDelete
  29. kalau nak minta cik shida editkan jg blog yaya ni camane eaaaa...
    nak juga edit lorh..lama xtukar..>,<

    ReplyDelete
  30. cantik sgt dear... kemas dan teliti... god job

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.