Al-kisah seorang manusia yang suka spam iklan dalam facebook! | Dunia sebenar Shida Al-kisah seorang manusia yang suka spam iklan dalam facebook!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 18 November 2014

Al-kisah seorang manusia yang suka spam iklan dalam facebook!

Assalammualaikum, peace upon you.
Al-kisah manusia yang suka spam iklan dalam  facebook! | cerita dah basi sebenarnya tapi shida tak ada idea nak menaip so baru teringat shida belum share lagi dengan korang pasal sorang budak FB ni buat shida panasss je! Nama dia seperti dalam gambar tu tapi sekarang lega dah! shida dah block dia siap-siap sebelum dia berleluasa dalam facebook shida ni. Makin kita tegur jangan spam makin menjadi-jadi dia spam korang boleh tengok dalam gambar tu. yang jadi blurr tu sebab shida dah block dia dah, so memang apa dia nak share memang tak appear dah! kurang ajar betul budak ni! dah la kita memang terkejar-kejar masa berblog ..beronline dia boleh nak main-main macam tu terus block! tegur dah cara baik tak dak kesan, dia spam lagi banyak adala..iklan-iklan dia, terus shida block tak cakap banyak dah! Shida ni bukan suka block-block orang ni sebab memang tak ada musuh, melainkan kaki pengacau macam budak tu baru shida block. Now settel masalah dengan dia. Sekarang sibuk dengan office baru lak . Sorry sangat-sangat kawan-kawan shida belum berkesempatan nak jenguk blog korang huhuuu.. :( Shida cuba sedaya upaya yer..maybe secara perlahan-lahan. Shida tengah berusaha untuk terus update blog mana yang sempat demi blog kesayangan ni, selalu je shida fikir pasal dia huhuuu :(
trang tang tang shida tunjuk dah block dia! yang lain-lain tu?? betul-betul menyusahkan!!


23 Jari Ohsem:

Hani Rahman said...

He he he ... Padan muka, dah cakap elok2 tp tak paham or buat2 tak paham ... Kan dah kena ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

itu je caranya kalau tgur elok2 wat tak tau..

nazayiena said...

Kan dah kena block...

Unknown said...

memang betul2 memyusahkan ni.. spam banyak pulak tu.. eee sakitnya hati kita ni..hehe

Diana Rashid said...

oh..memang pernah nampak dia ni share iklan spam..ramai tau dia buat macam ni...

Unknown said...

takda lagi friends yg macam tu dlm fb..

zazanizam said...

senang citer block je.. xde la buat semak je kan hehe..

Cik Nor said...

bagus tu shida..:)

Glory jane said...

Memang tak suka org spam iklan yang tak berkaitan dgn post kita tu. kat fb, ig ataupun kat komen blog...

adianiez AIDA said...

kekadang diorang ni tak reti bahasa... tak reti tempat... tak reti masa...
nak bisnes, cara betul la kan.
bukan cara gitu, ganggu org...

Azhafizah MN said...

Tak suka betul spam2 ni..sekarang dh boleh unblock jugak ye

Lya Akif Imtiyaz said...

Kalau benda2 gini sebenarnya terjadi sebab diaorg dah terklik iklan yang tak patut diklik iklan spam la tu pastu bila dia dah klik akan menular ke page yang dia like sebab tu la banyak jadi benda gini ..Kalau Kak Lya pon takut sebab mmg benda2 ni biasa terjadi ..Huhuhuhu........Tapi kalau BLOCK OK jugak sebab kita takkan nampak dah iklan2 dia kat situ ,......

Sukma said...

memang stress kalau ada org macam nie....

Maria Firdz said...

sy pun dah block budak ni...

Hani Rahman said...

Block jer ...

Nadia Johari said...

memang patut block je orang yang menyusahkan

Aqilah Azmi said...

Eeeeee ada eh centu kak shiida ish gila nyaaaaaaa

Unknown said...

Kalau da tegur pon xlyn... mmg tu la jwbnye shida... ade jugak org cmtu ye

Unknown said...

Saya pun dapat iklan spam macam ni(orang sama juga).Dia kata tu virus yang hantar bukan dia sendiri yg hantar. :)

caliph shuriken said...

sy pun pnah apply teknik 'block' cmni, hikk...

Syamimi Saad said...

Syukur blm lg kna smpai tahap ni. Klau kena, mmng block jgk kut..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

dunia semua ni huhuu

Tengkubutang said...

huh.. org yg sama teman dah block..