Evolution Of Hijab | Wordless Wednesday | Dunia sebenar Shida Evolution Of Hijab | Wordless Wednesday

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 19 November 2014

Evolution Of Hijab | Wordless Wednesday




29 Jari Ohsem:

Cik Nor said...

mcm2..:)

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha, gelak besar akak tengok entri ni shida...

zazanizam said...

kikikikikikiki..

Mummy Hana said...

hahaha...lelama jd macam ulat plak.. =P

Unknown said...

cantik lg fesyen 2010...

Glory jane said...

Macam mana lah nak jalan agak nya kalau tudung tahun 2018 tu nanti....

Diana Rashid said...

hahaha..melampau Shida..:)

Unknown said...

masih lagi 2010 ni..hehehhe :P

Unknown said...

semua dah bertukar..

adianiez AIDA said...

ha ha ha ha !!!!
betul betul betul :)

Azhafizah MN said...

Bagus juga tutup habis..siapalah punya idea tu

Lynn Damya said...

Salam, hahaha okay lah tu, mmg menutup aurat betul...dan boleh terus tidur je, dah mcm selimut, hihi

Izzati Amira said...

baru tengok kat twitter ni tadi. gambar yg last tu da macam tersorok dalam bunga ros.. miaahhhahah.. berpada-pada lah wahai hijabista semua (:

Unknown said...

:)

Lya Akif Imtiyaz said...

Huhuhuhu 2018 yang takleh tahan tuu ..Cer tengok cer tengok macam berbungkus sudahhh ..Alahai ..

Sukma said...

haha...lawak ler pulak....

Maria Firdz said...

haha... macam hntu bungkus daa.

Unknown said...

scary nya hijab in 2018

Unknown said...

Selimut ke tu? hee

Unknown said...

Macam2 je gaya ye..

Hani Rahman said...

Hahaha ... Dah rupe ape jer 2018 ...

Nadia Johari said...

hhahaha..macam-macam..

Aqilah Azmi said...

Hahahahhaahaa yes.
Lagi berlipat lipat maka jadi lah cemtu haihhhhh dunia zaman sekarang

Unknown said...

Ok yg last skli tu klaka... mcm2 petern tudung skg nie.. rase ade yg merimaskan pon ade.. pakai tudung bwrmeter2 pnjgnye.. tp still blm ttp aurat dgn smpurna

caliph shuriken said...

sori to say.. 2018 tu dh mcm watak dlm citer naruto sy tengok, huh...

Syamimi Saad said...

Fesyen 2014 dh ckup plik.. Skli yng akn dtng lg lg lg pelik..

Zaza Iman said...

hahaha...dasyat betul yg last sekali tu.. :D

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

hhahha mcm2 gaya la tudung sekarang ni lawak la..

Tengkubutang said...

alamak.. takmau le jadi macam yg 2018 tu.. paneh kotttt