Wednesday, 19 November 2014

Evolution Of Hijab | Wordless Wednesday




29 comments:

  1. ha ha ha, gelak besar akak tengok entri ni shida...

    ReplyDelete
  2. hahaha...lelama jd macam ulat plak.. =P

    ReplyDelete
  3. Macam mana lah nak jalan agak nya kalau tudung tahun 2018 tu nanti....

    ReplyDelete
  4. masih lagi 2010 ni..hehehhe :P

    ReplyDelete
  5. ha ha ha ha !!!!
    betul betul betul :)

    ReplyDelete
  6. Bagus juga tutup habis..siapalah punya idea tu

    ReplyDelete
  7. Salam, hahaha okay lah tu, mmg menutup aurat betul...dan boleh terus tidur je, dah mcm selimut, hihi

    ReplyDelete
  8. baru tengok kat twitter ni tadi. gambar yg last tu da macam tersorok dalam bunga ros.. miaahhhahah.. berpada-pada lah wahai hijabista semua (:

    ReplyDelete
  9. Huhuhuhu 2018 yang takleh tahan tuu ..Cer tengok cer tengok macam berbungkus sudahhh ..Alahai ..

    ReplyDelete
  10. Hahaha ... Dah rupe ape jer 2018 ...

    ReplyDelete
  11. Hahahahhaahaa yes.
    Lagi berlipat lipat maka jadi lah cemtu haihhhhh dunia zaman sekarang

    ReplyDelete
  12. Ok yg last skli tu klaka... mcm2 petern tudung skg nie.. rase ade yg merimaskan pon ade.. pakai tudung bwrmeter2 pnjgnye.. tp still blm ttp aurat dgn smpurna

    ReplyDelete
  13. sori to say.. 2018 tu dh mcm watak dlm citer naruto sy tengok, huh...

    ReplyDelete
  14. Fesyen 2014 dh ckup plik.. Skli yng akn dtng lg lg lg pelik..

    ReplyDelete
  15. hahaha...dasyat betul yg last sekali tu.. :D

    ReplyDelete
  16. hhahha mcm2 gaya la tudung sekarang ni lawak la..

    ReplyDelete
  17. alamak.. takmau le jadi macam yg 2018 tu.. paneh kotttt

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.