Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 November 2014

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

Assalammualaikum, peace upon you.
Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-

Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang)
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-
1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-


3- Follow blog penaja( wajib) :-
Fiza , Dila , Yumida , Parihh ,Eurukaseven , CekguNorazimah ,Veesandi , Nadiah , Ujie , YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika ada) :-
@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-
Junainah , Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini
jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.cm di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 .Pemenang dipilih melalui random.org .Keputusan akan diumukan sebelum 15-12-2014

Sekian..


24 comments:

  1. terima kasih shida..:)
    sibuk2 pun sempat lagi join..heheh


    Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway Hujung Tahun bersama dianarashid.com..kami harap anda telah like dan follow Fbpage/blog penaja seperti mana yang telah dinyatakan didalam syarat giveaway.Gagal berbuat demikian ,penyertaan anda serta merta terbatal.
    Semoga berjaya..:)

    Terima kasih..
    www.dianarashid.com

    ReplyDelete
  2. Menarik juga GA ni... Thanks ye. nanti boleh join GA ni <3

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway Hujung Tahun bersama dianarashid.com..kami harap anda telah like dan follow Fbpage/blog penaja seperti mana yang telah dinyatakan didalam syarat giveaway.Gagal berbuat demikian ,penyertaan anda serta merta terbatal.
    Semoga berjaya..:)

    Terima kasih..
    www.dianarashid.com

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Selamat Bersegmen & All The Best Shida

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/11/giveaway-hujung-tahun-bersama.html

    ReplyDelete
  7. huu.. terlepas.. terlepas pandang kot

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.