Mandul pun mandul laaaa.. | 3 Cpuv Campaign dari Nuffnang | Dunia sebenar Shida Mandul pun mandul laaaa.. | 3 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 3 November 2014

Mandul pun mandul laaaa.. | 3 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Mandul pun mandul laaaa.. | 3 Cpuv Campaign dari Nuffnang | Walau sibuk dalam rutin harian, masih lagi dapat cpuv baru tapi mandul. Seperti yang diperkatakan bloggers diluar sana. Nak buat macam mana dah rezeki kita macam tu. Mandul pun mandul lah ia tetap rezeki walau tak boleh cover duit topup pun heheee. Hope pihak Nuffnang mempertingkatkan lagi servis dan memperbaiki sistem sekiranya terdapat masalah teknikal atau sistem dalam network sampai semua cpuv mandul walau trafik tinggi menggunung. Agak terkilan sekiranya ia berterusan kan. Agak jauh beza cpuv campaign tahun ini dengan tahun-tahun sebelumnya, walau sikit boleh capai juga RM10, sekarang ni RM10 pun susah nak bela.. Sekadar luahan lah kan. Kalau berterusan macam ni sedikit sebanyak memberi kesan kepada bloggers. Macam shida part time blogger bolehlah sebab shida ada pendapatan tetap dari pekerjaan sekarang. Tapi kena fikir blogger yang makan gaji dengan blog kan, yang aktif pergi event bolehlah kan, kalau pasif susah juga kan. Apa-apa pun thanks Nuffnang!



20 Jari Ohsem:

budakbandunglaici said...

Betul tu.. cpuv banyak.. trafik pun tinggi tapi ciput je. Tak pelah rezeki dah banyak tu. Amin amin

ziezah.com said...

iya shida.. even trafik tinggi pon pyh betul earning nk naik,,

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah shida...agaknya nuffnang tgh upgrade syst kot...

zaza zehra said...

tgk ramai update dpt BE...hihi..tahniah.. rzki tu :)

Akif Imtiyaz said...

Hehehe mandul pon mandul laa jji dapt ..

salmiah awang said...

sayapun pelik juga mulanya.Ingatkan saya punya setting dah lari.Hmm...

Diana Rashid said...

punya la banyak cpuv tapi bulan 10 tak boleh cashout pun..pelik..

Sally Yatiey said...

Banyak jugak dapat CPUV mandul ni kak. T_T

Azhafizah Md Nor said...

Dah dpt mandul pulak kan..mungkin ade rezeki lain

Norhasniza Khalid said...

kan....... tak pelah, ada mama terima, takde pun takpe

Sya Mimie said...

Asslmkm shida..
Btul tu.. Bnyk yng mndul.. Klau tgk berderet nmpk best je kn..

Azwar Syuhada said...

Samalah, mandul..hahaah

ziana eunos said...

saya pun sama mcm tu jugak :(

Sukma Haron said...

nuffnang kedekut ler...

siti zawiah said...

banyak jugak cpuv akak dapat ye..

CXopportunities said...

blogger tegar dpt mandul, cx yg newbie ni? hahaha hope so nuffnang perbaikilah sb blogger kan penyumbang jugak kan. :)

hidayu ayumie said...

Heheheh pon boleh mandul ye

Kiz MySelf said...

Tak der BE..jadi tak berlaku kemandulan..hehe

Aqilah Azmi said...

Alhamdulillah hahahhaha mandul tu ha perkataan takleh belah hiks

izzeyda said...

Saya pun dapat cpuv yang mandul.. apapun kena bersyukur, manalah tau nanti rezeki bertambah2 selepas ni..