Rezeki November | Cpuv Campaign dari Nuffnang | Dunia sebenar Shida Rezeki November | Cpuv Campaign dari Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 8 November 2014

Rezeki November | Cpuv Campaign dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki November | Cpuv Campaign dari Nuffnang | Kalau dapat cpuv campaign mesti seronok sebab semua bloggers tahu cpuv campaign ni macam mana earns dia berjalan tapi tapi sejak dapat yang jenis mandul dah tak hairan sangat dengan cpuv campaign ni. Apa-apa pun rezeki tetap bersyukur la kan, asalkan dapat dari tak ada langsung hehee. Nanti ada yang kata bila tak dapat bising, dapat pun bising hehe lumrah manusia macam ni lah, ada je yang tak puas hati kan :) Ada lagi rezeki shida dapat sebenarnya iaitu 2 event media/blogger, kedua-duanya di Kuala Lumpur dan terpaksa shida tolak atas sebab masa event tu tak berapa sesuai dengan komitmen yang ada. Tak tahu lah bila nak serius! menjadi seorang BLOGGER, tak tahu sampai bila nak tolak event-event yang selalu menjadi dambaan para bloggers diluar sana. Bagi shida, shida percaya pada rezeki, kalau ada rezeki kat mana-mana pun boleh dapat kan :) Ok lah itu je nak celoteh dalam entri kali ni. Thanks Nuffnang untuk cpuv campaign Mah Sing - Avenue Street, Dutch Lady Friso Baby's dan Sony Xperia Z3 Launch. So bulan november ada 9 cpuv campaign yang baru :) senyum senyum kambing dah hehee..


26 Jari Ohsem:

TunSha Ayunie said...

congrat kak shida, semoga melimpah rezeki :)

ziezah.com said...

woww.. berderet2 cpuv dia.. tahniah shida

adianiez AIDA said...

tahniah!

hidayu ayumie said...

Tahniah shida...
murah rezeki

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki..

siti zawiah said...

tahniah sis..Za pun dapat juga.. :)

Kiz MySelf said...

Banyak eh shida...

Sukma Haron said...

tahniah Shida..banyak tu

Azhafizah Md Nor said...

Yg penting masih ada rezeki cpuv terus melekat :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Aqilah Azmi said...

Nnt turun kl inform qila nak jupo heheheheehe betul. Jgn risau qila pun geng dgn akak selalu tolak. Tapi tak sebanyak akak lah aakak hebakkk hihi.

Rezeki kan allah yg bagi no worries wiwiwii

Maria Firdz said...

Tahniah...

sumysya said...

wow banyaknya...

Glory jane said...

tahniah..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Wowww..Berderetan.
Tahniah.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Takpe lah ... Kita merasa ramai2, nak wat cam ner, dari tak de lansung ...

izzeyda said...

Tahniah.. banyak tuh cpuv shida.. saya nyer cpuv bulan nih kureng skit..

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;D

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

adianiez AIDA said...

wow!!!

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah rezeki makin bertambah ya Shida,,

Nadia Johari said...

bertambah rezeki

nor nazliana said...

good luck klik mybank di sini

tenku butang said...

tahniah..

shukran TQ said...

waaaaahh..byknye cpuv dia..#klik#visit my blog on shukranzahari.blogspot.com ...happy blogging