Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!! | Dunia sebenar Shida Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 25 November 2014

Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!! percaya ke tak Nuffnang jadi baik hati bagi banyak cpuv campaign tapi sayang shida tak dapat jaga baik-baik, bukan tak nak jaga tapi shida tak berkesempatan nak update blog, jaga trafik dan lain-lain. Kesian betul dengan diri sendiri huhuuu :( sedih juga selalu je fikir pasal blog tapi masa tak mengizinkan lagi untuk shida stabil. kerja sangat-sangat banyak. Balik pun lewat je tahu-tahu nak brehat tidur, kesian kan apa nak buat nak tak nak shida kena lalui sebab ini pekerjaan shida sekarang, shida yang pilih so tabah je lah. Hope Nuffnang maintain sayang blog shida selalu, bagi rezeki selalu dan shida sentiasa bersyukur..hehee ayat nak bodek aje tapi semua cpuv mandul sebab tak ada trafik huwaaa :( ok lah korang nak out ni nanti ada masa shida update lagi ya. Thanks so much korang yang sudi singgah blog shida! shida janji shida balas semuanya nanti! :)


33 Jari Ohsem:

Maria Firdz said...

Tahniahshida..

khaty aiman said...

banyak nyerr..keep it up..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Azrin Rahim said...

alhamdulilah.. rezeki tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

Murah rezeki...

BaNu Syah said...

wahhh byk gak cpuv tuu, tahniah..

siti zawiah said...

banyaknya..rezeki..tahniah

ziezah.com said...
This comment has been removed by the author.
ziezah.com said...

tahniah shida.. nak buat camner tuntutan kerja lg penting

Azney Shamsuddin said...

wahhh tahniahh !!

Etuza Etuza said...

Asalam ikwan wah murah rezeki ya tahnia

Maria Firdz said...

Tahniah shida...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Alhamdulillah ...

Nadia Johari said...

alhamdulillah

Aqilah Azmi said...

Kyaaaaaa qila baru nak gi check ish maap lah nuffnang hiks

hidayu ayumie said...

Ishhh banyak nye shida...
jelly2 plak... xape selesaikan mane yg ptt je dulu..

Cikgu Norazimah said...

tahniah dear ;)

Jemput join segmen CN ye ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

Sukma Haron said...

tahniah Shida....

Mummy Hana said...

wahhh...!!! congrats Shida.. =)

Kiz MySelf said...

Nak gak

Glory jane said...

Salam...
saja jalan2 tengok kalau ada entry terbaru. :)

caliph shuriken said...

terbaik laa.. congratz, shida ^^

Sya Mimie said...

Alhamdulillah.. Rezeki.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Shida..lama kak atie tak singgah kat sini :D

zaza zehra said...

tahniah shida :D

Norhana Marsom said...

Waaa banyaknyaaa..tahniah kakk shida..

Ibu Hana

nor nazliana said...

rezeki tu bestnyer

JR_eBeritamy 88 said...

nuffnang ni pandai je kan..mana2 blog yg kurang aktif dia bg bnyak be..apa pun tahniah..masa bnyak be masa tu kena rajin update..hehe.. 5 GAMBAR BAYI DILAHIR BERWAJAH ANEH

Aulia Muflih said...

Thankss...

Please Visit my web. Its just begining.. :)

http://aulia.website/
http://masaulia.net/http://batucincin.me/
http://blogsigadis92.blogspot.com/
http://freestopcyber.blogspot.com/
http://modulaskep.terpilih.net/
http://baru.terpilih.net/
http://kumpulanmodul.terpilih.net/
http://batucincin.terpilih.net/

nor nazliana said...

murah rezeki anda..good job

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..tahniah Shida

nor nazliana said...

alhamdulillah..

tenku butang said...

ok.. ini teman jeles... hu3