Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!! | Dunia sebenar Shida Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 25 November 2014

Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!! percaya ke tak Nuffnang jadi baik hati bagi banyak cpuv campaign tapi sayang shida tak dapat jaga baik-baik, bukan tak nak jaga tapi shida tak berkesempatan nak update blog, jaga trafik dan lain-lain. Kesian betul dengan diri sendiri huhuuu :( sedih juga selalu je fikir pasal blog tapi masa tak mengizinkan lagi untuk shida stabil. kerja sangat-sangat banyak. Balik pun lewat je tahu-tahu nak brehat tidur, kesian kan apa nak buat nak tak nak shida kena lalui sebab ini pekerjaan shida sekarang, shida yang pilih so tabah je lah. Hope Nuffnang maintain sayang blog shida selalu, bagi rezeki selalu dan shida sentiasa bersyukur..hehee ayat nak bodek aje tapi semua cpuv mandul sebab tak ada trafik huwaaa :( ok lah korang nak out ni nanti ada masa shida update lagi ya. Thanks so much korang yang sudi singgah blog shida! shida janji shida balas semuanya nanti! :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

33 Jari Ohsem:

Maria Firdz said...

Tahniahshida..

khatyaiman said...

banyak nyerr..keep it up..

Unknown said...

Tahniah ;D

Unknown said...

alhamdulilah.. rezeki tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

Murah rezeki...

Miss Syahbanu said...

wahhh byk gak cpuv tuu, tahniah..

Unknown said...

banyaknya..rezeki..tahniah

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

tahniah shida.. nak buat camner tuntutan kerja lg penting

Unknown said...

wahhh tahniahh !!

Etuza said...

Asalam ikwan wah murah rezeki ya tahnia

Maria Firdz said...

Tahniah shida...

Hani Rahman said...

Alhamdulillah ...

Nadia Johari said...

alhamdulillah

Aqilah Azmi said...

Kyaaaaaa qila baru nak gi check ish maap lah nuffnang hiks

Unknown said...

Ishhh banyak nye shida...
jelly2 plak... xape selesaikan mane yg ptt je dulu..

Cekgu Norazimah said...

tahniah dear ;)

Jemput join segmen CN ye ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

Sukma said...

tahniah Shida....

Mummy Hana said...

wahhh...!!! congrats Shida.. =)

kizmyself said...

Nak gak

Glory jane said...

Salam...
saja jalan2 tengok kalau ada entry terbaru. :)

caliph shuriken said...

terbaik laa.. congratz, shida ^^

Syamimi Saad said...

Alhamdulillah.. Rezeki.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Shida..lama kak atie tak singgah kat sini :D

Zaza Iman said...

tahniah shida :D

Unknown said...

Waaa banyaknyaaa..tahniah kakk shida..

Ibu Hana

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

rezeki tu bestnyer

Unknown said...

nuffnang ni pandai je kan..mana2 blog yg kurang aktif dia bg bnyak be..apa pun tahniah..masa bnyak be masa tu kena rajin update..hehe.. 5 GAMBAR BAYI DILAHIR BERWAJAH ANEH

Unknown said...

Thankss...

Please Visit my web. Its just begining.. :)

http://aulia.website/
http://masaulia.net/http://batucincin.me/
http://blogsigadis92.blogspot.com/
http://freestopcyber.blogspot.com/
http://modulaskep.terpilih.net/
http://baru.terpilih.net/
http://kumpulanmodul.terpilih.net/
http://batucincin.terpilih.net/

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

murah rezeki anda..good job

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..tahniah Shida

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

alhamdulillah..

Tengkubutang said...

ok.. ini teman jeles... hu3