Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 25 November 2014

Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki November lagi | Nuffnang bagi triple tuuu!! percaya ke tak Nuffnang jadi baik hati bagi banyak cpuv campaign tapi sayang shida tak dapat jaga baik-baik, bukan tak nak jaga tapi shida tak berkesempatan nak update blog, jaga trafik dan lain-lain. Kesian betul dengan diri sendiri huhuuu :( sedih juga selalu je fikir pasal blog tapi masa tak mengizinkan lagi untuk shida stabil. kerja sangat-sangat banyak. Balik pun lewat je tahu-tahu nak brehat tidur, kesian kan apa nak buat nak tak nak shida kena lalui sebab ini pekerjaan shida sekarang, shida yang pilih so tabah je lah. Hope Nuffnang maintain sayang blog shida selalu, bagi rezeki selalu dan shida sentiasa bersyukur..hehee ayat nak bodek aje tapi semua cpuv mandul sebab tak ada trafik huwaaa :( ok lah korang nak out ni nanti ada masa shida update lagi ya. Thanks so much korang yang sudi singgah blog shida! shida janji shida balas semuanya nanti! :)


33 comments:

  1. wahhh byk gak cpuv tuu, tahniah..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tahniah shida.. nak buat camner tuntutan kerja lg penting

    ReplyDelete
  4. Asalam ikwan wah murah rezeki ya tahnia

    ReplyDelete
  5. Kyaaaaaa qila baru nak gi check ish maap lah nuffnang hiks

    ReplyDelete
  6. Ishhh banyak nye shida...
    jelly2 plak... xape selesaikan mane yg ptt je dulu..

    ReplyDelete
  7. tahniah dear ;)

    Jemput join segmen CN ye ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  8. wahhh...!!! congrats Shida.. =)

    ReplyDelete
  9. Salam...
    saja jalan2 tengok kalau ada entry terbaru. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah Shida..lama kak atie tak singgah kat sini :D

    ReplyDelete
  11. Waaa banyaknyaaa..tahniah kakk shida..

    Ibu Hana

    ReplyDelete
  12. nuffnang ni pandai je kan..mana2 blog yg kurang aktif dia bg bnyak be..apa pun tahniah..masa bnyak be masa tu kena rajin update..hehe.. 5 GAMBAR BAYI DILAHIR BERWAJAH ANEH

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.