Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 7 November 2014

Tahniah kepada TOP KOMEN OKTOBER blog shida | www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelah kiri Bulan September dan sebelah kanan Bulan Oktober :)

Tahniah kepada TOP KOMEN OKTOBER blog shida | www.duniashida.com | Tahniah sekali lagi kepada pengunjung setia dan jari ohsem bulanan shida iaitu Top 10 Komentar paling tegar telah shida senaraikan seperti diatas. Tahniah bagi mereka yang tersenarai dan berusaha untuk duduk dalam 10 carta atau senarai blogger terbaik dan terpilih untuk blog shida :) Seperti biasa hadiah akan diberi kepada mereka diatas dimana shida akan beri 1 Fridge Magnet dan 1 Bookmark Keychain jadi meraka yang ada dua nama akan dapat 2 hadiah dari shida dan satu nama akan dapat Fridge Magnet dari shida. Hope sudi lah terima hadiah tak seberapa dari shida khas untuk korang sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger cewahhh!! korang tahniah ya!! Terima kasih, terima kasih, terima kasih sekali lagi.
So nak minta nama yang tersenarai tu komen pada shida nama dan alamat korang k. Kalau boleh komen dua kali lah! 1 untuk detail 1 lagi untuk komen biasa korang sebab untuk detail nanti selesai shida copy shida akan delete komen detail tersebut. Yang rasa shida ada detail dia tak perlu lah beri lagi. Kalau rasa was-was boleh komen sekali ok. Yang tak berjaya jangan patah semangat ye nanti shida buat segmen bloglist bolehlah ambil peluang untuk menangi hadiah dari shida juga ok. Thanks sangat-sangat kepada kawan-kawan yang sudi bertandang ke blog picisan shida ni. Walau shida sibuk korang sudi datang bila shida update entri baru terharu tau :') Sayang korang semua ketat-ketat kuat-kuat heheee :)



38 comments:

  1. Tahniah kepada yang tersenarai ....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..nama cik nor ada utk bln sept..thanks shida..:)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Salam singgah hujung minggu dik Shida...Alhamdulillah dan tahniah untuk semuanya....

    ReplyDelete
  5. kdg2 lambat komen blog shida.. alhamdulillah dpt gak masuk top komentator..

    alamat rumah sabah yer shida:)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. awesomenyer diorang ni hihii tahniah u all

    ReplyDelete
  9. Yeay tersenarai lagi ni. Tahniah semua!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah masih tersenarai..thanks shida..tahniah semua

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka semua.. :)

    ReplyDelete
  12. Asslmkm shida.. Tahniah buat semua.. Tak sngka terlist juga.. Hehe..

    ReplyDelete
  13. Shida, xtau la shida ada smpan lg ke x my addrs.. Xpelah, kita bg jela ye..

    Nur Syamimi bt Mohd Saad
    No 14 persiaran putra 7,
    Bandar Baru Putra,
    31400 Ipoh, Perak.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah ada untuk bulan september..komen kedua ni detail saya..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. tahniah3! bestnya dpt gift :) jeles huhu kne rjn ni hehhel

    ReplyDelete
  17. Tahniah kpd yg tersenarai...

    P/s Shida akak nk tny hadiah top komenyar bulan ogos n sept dh anta bila ye sbb smp skang akak xdpt lg

    ReplyDelete
  18. Eh silap bulan bulan julai dan ogos

    ReplyDelete
  19. Salam.plis bg no sy nk order stiker la plisss

    ReplyDelete
  20. tahniah semua!!!
    best nyer dpt fm...

    ReplyDelete
  21. Ah tidak i hv to chase this one hihuhi

    ReplyDelete
  22. akak dah dapat hadiahnya...tq shida..

    ReplyDelete
  23. Wah... tahniah pada yang menang dan dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  24. Oic..untuk sept n oct.
    Tahniah ye semua yang tersenarai.
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Tahniah kepada yang tersenarai.. best tuh dapat FM..

    ReplyDelete
  26. Tahniah pada yang dapat hadiah...

    wah, bestnya, ada sampai 10 top commentor...

    Nak join juga lah komen-komen di blog ni

    ReplyDelete
  27. shida hadiah dah smpai..thanks ya..:)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.