Tahniah kepada TOP KOMEN OKTOBER blog shida | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Tahniah kepada TOP KOMEN OKTOBER blog shida | www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 7 November 2014

Tahniah kepada TOP KOMEN OKTOBER blog shida | www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelah kiri Bulan September dan sebelah kanan Bulan Oktober :)

Tahniah kepada TOP KOMEN OKTOBER blog shida | www.duniashida.com | Tahniah sekali lagi kepada pengunjung setia dan jari ohsem bulanan shida iaitu Top 10 Komentar paling tegar telah shida senaraikan seperti diatas. Tahniah bagi mereka yang tersenarai dan berusaha untuk duduk dalam 10 carta atau senarai blogger terbaik dan terpilih untuk blog shida :) Seperti biasa hadiah akan diberi kepada mereka diatas dimana shida akan beri 1 Fridge Magnet dan 1 Bookmark Keychain jadi meraka yang ada dua nama akan dapat 2 hadiah dari shida dan satu nama akan dapat Fridge Magnet dari shida. Hope sudi lah terima hadiah tak seberapa dari shida khas untuk korang sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger cewahhh!! korang tahniah ya!! Terima kasih, terima kasih, terima kasih sekali lagi.
So nak minta nama yang tersenarai tu komen pada shida nama dan alamat korang k. Kalau boleh komen dua kali lah! 1 untuk detail 1 lagi untuk komen biasa korang sebab untuk detail nanti selesai shida copy shida akan delete komen detail tersebut. Yang rasa shida ada detail dia tak perlu lah beri lagi. Kalau rasa was-was boleh komen sekali ok. Yang tak berjaya jangan patah semangat ye nanti shida buat segmen bloglist bolehlah ambil peluang untuk menangi hadiah dari shida juga ok. Thanks sangat-sangat kepada kawan-kawan yang sudi bertandang ke blog picisan shida ni. Walau shida sibuk korang sudi datang bila shida update entri baru terharu tau :') Sayang korang semua ketat-ketat kuat-kuat heheee :)



38 Jari Ohsem:

Hani Rahman said...

Tahniah kepada yang tersenarai ....

Cik Nor said...

alhamdulillah..nama cik nor ada utk bln sept..thanks shida..:)

Cik Nor said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mardiah Diana said...

Salam singgah hujung minggu dik Shida...Alhamdulillah dan tahniah untuk semuanya....

nurul aqidah azahar said...

thniah pd mereka

ida =) said...

seronoknya!!!! tahniah!

Unknown said...

kdg2 lambat komen blog shida.. alhamdulillah dpt gak masuk top komentator..

alamat rumah sabah yer shida:)

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

awesomenyer diorang ni hihii tahniah u all

Unknown said...

Yeay tersenarai lagi ni. Tahniah semua!

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah masih tersenarai..thanks shida..tahniah semua

Unknown said...

tahniah buat mereka semua.. :)

Syamimi Saad said...

Asslmkm shida.. Tahniah buat semua.. Tak sngka terlist juga.. Hehe..

Syamimi Saad said...

Shida, xtau la shida ada smpan lg ke x my addrs.. Xpelah, kita bg jela ye..

Nur Syamimi bt Mohd Saad
No 14 persiaran putra 7,
Bandar Baru Putra,
31400 Ipoh, Perak.

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kpd yg berjaya =)

Sukma said...

tahniah semua......

Unknown said...

alhamdulillah ada untuk bulan september..komen kedua ni detail saya..

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
CXopportunities said...

tahniah3! bestnya dpt gift :) jeles huhu kne rjn ni hehhel

Maria Firdz said...

Tahniah buat semua..

Mimie said...

Tahniah kpd yg tersenarai...

P/s Shida akak nk tny hadiah top komenyar bulan ogos n sept dh anta bila ye sbb smp skang akak xdpt lg

Mimie said...

Eh silap bulan bulan julai dan ogos

Unknown said...

Salam.plis bg no sy nk order stiker la plisss

Pakej Percutian Murah said...

Untunglaa semua yang tersenarai ;)

adianiez AIDA said...

tahniah semua!!!
best nyer dpt fm...

Unknown said...

Tahniah.bt yg tersenarai

kizmyself said...

Ehhh..ada ke nama terselit..

Aqilah Azmi said...

Ah tidak i hv to chase this one hihuhi

Sukma said...

akak dah dapat hadiahnya...tq shida..

Glory jane said...

Wah... tahniah pada yang menang dan dapat hadiah :)

drshikinzainal @ ekin said...

Oic..untuk sept n oct.
Tahniah ye semua yang tersenarai.
drshikinzainal.blogspot.com

izzeyda said...

Tahniah kepada yang tersenarai.. best tuh dapat FM..

Glory jane said...

Tahniah pada yang dapat hadiah...

wah, bestnya, ada sampai 10 top commentor...

Nak join juga lah komen-komen di blog ni

Cik Nor said...

shida hadiah dah smpai..thanks ya..:)

Nadia Johari said...

tahniah

Tengkubutang said...

wah.. tahniah