Wednesday, 17 December 2014

Gambar-gambar dalam handphone seorang AYAH | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
rasanya handphone mak mak pun macam ni kan?? hehee..


25 comments:

  1. hehehe...yeke..kite tengok nanti

    ReplyDelete
  2. gambar kat handphone ibu pun macam ni juga kan :)

    ReplyDelete
  3. gambar ni bkn setakat hp abah n ibu tapi siap ke tel atok pun penuh dgn gambar cucu... heheh

    ReplyDelete
  4. kadang2 yg memenuhkan dalam galeri tuu anak2 lahh yg buat. huhuhu. siap rakaman lagi tuu

    ReplyDelete
  5. hahah..enpos suami akak gitu la..muka akak langsung tak de..:p

    ReplyDelete
  6. hehehe...bukan ayah je..ibu pon sama..macam saya dulu pic camera hp ntah gambor apa je..skang penuh ngan gambor anak..hehehe

    ReplyDelete
  7. kalau ayah mila gambar cucu dia je penuh hahaha...

    ReplyDelete
  8. ahahahaha abah qila nape tak sweet cemni eh haahhahahahah.

    Umi ye kot. Abah tak haahhahahha. Dia penuh gmbr whasap gituuu ekeke

    ReplyDelete
  9. bukan takat ayah je shida.. mak,atok,nenek,makcik semua ada gambar anak ni..hehhe

    ReplyDelete
  10. Btul. Fon kita pnuh gmbr zahra. Kdng tu goyang pun mlas nk buang. Syng.. Hihi

    ReplyDelete
  11. Klau gmbr ank penuh xpe.. Jgn gmbr lain yng m'dtng kn kemarahan udoh le.. Hihi

    ReplyDelete
  12. mak lain... semua gambar tudung... hahahaha

    ReplyDelete
  13. Hehe... Tapi suami sy byk simpan gmbr kete dia kot.. Hehhe

    ReplyDelete
  14. Selain gambar anak, saya suka ambil gambar makanan.. Hihihihi

    ReplyDelete
  15. betul tu...banyak gambar anak...

    ReplyDelete
  16. Asben aida tetap mcm dulu.
    masih x pamer gambo anak2 or wife nyer ni hah...
    more to gambar nature hu hu hu... sedih i!

    ReplyDelete
  17. sy pnah update cmni kt wc, hikk...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.