Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 10 December 2014

Maafkan saya untuk kali ini....

Assalammualaikum, peace upon you.
Maafkan saya untuk kali ini...maafkan sebab biar blog tak berupdate huhuu :( serius shida betul-betul sibuk kali ni, rasa dah hampir sebulan shida biar blog ni. sedihnya :( memang sedih tapi apa kan daya tak ada kudrat lagi nak berblog sekarang ni. Inshaa Allah dah stabil shida kembali berblog ya tu pun tak tahu lah ada yang masih ingat blog biru ni huuwaaaa... Shida update pun ikut mana sempat je. Maaf juga tak sempat nak singgah blog korang macam dulu-dulu, inshaa allah semua tu akan shida balas lepas dah tak sibuk nanti ya. Rindunya nak berblog tapi selalu penat tahu-tahu nak tidur dah. Kali ni kerja lebih mencabar sampai shida rasa keletihan teramat-amat huhuu. Inshaa Allah ahad nanti shida cuti shida update banyak sikit ya. sorry sorry sorry korang :')


19 comments:

  1. Ada masa lapang nanti kita BW! ;D

    ReplyDelete
  2. Waaa busy betul Shida ..Takpe Shida kena ambik sikit masa UPDATE nanti bersawang la pulak blog Shida ni ..Sayang la kan .. Apa kata ambik penulis sambilan jaga sementara Shida sibuk hehehe

    ReplyDelete
  3. takpe shida..buat mana yang penting dulu

    ReplyDelete
  4. tak pe shida, utamakan yang penting dulu ya..

    ReplyDelete
  5. salam...
    ha itu lah... Tertanya-tanya juga kenapa blog Shida sepi je sejak dua menjak ni...
    tak apa lah, kami faham, sibuk sikit sekarang...

    ReplyDelete
  6. takpe shida.. kerja cari rezeki tu lg penting..

    kami sentiasa ada di sini tggu update dr shida :)

    miss u!!

    ReplyDelete
  7. Kenapa kak shida kenapa!!! :(((
    Hehehehe update lah blog!
    qila winduwww niii wiwiwi

    ReplyDelete
  8. masih setia di sini shida..takpe lepas ni pulun habis berblog okay :)

    ReplyDelete
  9. rehatkan diri penting lg dari berblog all the best ya..

    ReplyDelete
  10. Asslmkm shida. Xpe.. Ambik msa kumpul bhan dlu. Nti ada cuti buat entry skligus dan jadual kn.. ;)

    ReplyDelete
  11. Asslmkm shida. Xpe.. Ambik msa kumpul bhan dlu. Nti ada cuti buat entry skligus dan jadual kn.. ;)

    ReplyDelete
  12. sama ler dengan akak banyak blog yg nak terjah tapi masa dan waktu yg tak mengizinkan....blog pulak dah berabuk....huhu

    ReplyDelete
  13. blog shida still mantop walau bior berapa lama pun.. heee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.