Rezeki December | 20 Cpuv Campaign dari Nuffnang | Dunia sebenar Shida Rezeki December | 20 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 14 December 2014

Rezeki December | 20 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki December | 10 Cpuv Campaign dari Nuffnang, pejam celik dah nak masuk tahun baru kan. sekarang shida baru ada masa nak update itu ini, itu pun sebab hari ni shida cuti so boleh buat auto publish entry. Sedih je sebab tak dapat nak fokus lebih dekat blog. Hari ni shida cek akaun nuffnang, tak sangka banyak cpuv campaign nuffnang bagi. Tapi earns tak berapa nak naik biasa lah dah kurang update tak jalan la earns dia. Tak kisah lah asalkan dapat walau tak sampai berpuluh-puluh ringgit kalau credit semua cecah juga puluhan ringgit hehee. 
Tak sangka dapat sampai 20 cpuv campaign, ada yang mandul ada yang tak hehee, jadi lah kan dari tak dapat. Ada juga sesetengah blogger yang tak merasa lagi cpuv campaign ni. Tak apa jangan risau cuba tengok tips-tips yang shida kongsikan untuk korang, mana tahu berhasil kan :) Shida pun tak lama nak type sebab agak rushing juga hari ni, nak kesana-kemari beli barang dan lain-lain. Erm..ada yang rindu ke?? hehee..shida pun rinduuuu tauuu :')
Thanks Nuffnang :)


17 Jari Ohsem:

MG schmidt said...

bonus blogger :)

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Maria Firdz said...

tahniah shida...

Amanda Suria said...

sama la ngan akak...banyak giler dapat ongoing....macam x percaya je..

Sukma Haron said...

sama ler dengan akak punya....nuffnang bagi banyak iklan tapi mandul...hihi

Diana Rashid said...

harap2 tahun depan [pun cpuv banyak macam ni..cuma earning tu kasi naik sikit lagi best kan?/

nor nazliana said...

alhamdulillah murah rezeki

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Shida..banyak on going tu.

Eimma FM said...

wah..rezeki dsember ye kak shida. banyak tu :)

Nadia Johari said...

alhamdulillah..berderet tu...dah beratus..hehee

Aqilah Azmi said...

Wiwiwiwiii qila pun alhamdulillah dpt ciked ekeekekkeke

ziezah.com said...

tahniah shida...banyak tuuu

nor nazliana said...

banyk juga tu nuffnang bagi semoga murah rezeki

Sya Mimie said...

Alhmdulillah.. Murah rezeki..

Sya Mimie said...

Alhmdulillah.. Murah rezeki..

adianiez AIDA said...

Tahniah!

tenku butang said...

perghhh berderet.. masyukkk