Top Komen November 2014 | Terima kasih semuanya :) | Dunia sebenar Shida Top Komen November 2014 | Terima kasih semuanya :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 December 2014

Top Komen November 2014 | Terima kasih semuanya :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Top Komen November 2014 | Terima kasih semuanya :) | Tahniah kepada 12 yang tersenarai untuk top komen bulan november 2014. Walaupun blog shida terlalu sunyi sepi kadang-kadang tu tapi top komen ni selalu menghiasi setiap entri-entri shida yang tak berapa nak ada ni, terima kasih semuanya :) Inshaallah lepas ni shida akan memberi sedikit ruang untuk berblog dan membahagikan masa seadilnya untuk blog. Sayang wehh dengan blog huhuu..gundah gulana je rasa bila ditinggalkan macam tu jer tapi apa kan daya kan, tangan ada dua, tenaga pun limited so buat mana yang termampu sahaja.
Jadi untuk menghargai mereka, shida ada lah sikit buah tangan untuk diberi kepada 12 diatas tu. Tinggalkan 2 komen korang kepada shida butir-butir seperti nama, alamat dan no.top komen dan satu lagi komen dari korang sendiri. Oh ya! untuk Jari Ohsem 2014 shida dah pilih dan hadiah pun dan ada, siapa? tunggu shida update dulu hadiahnya yang terbang khas dari Indonesia :) bertuah sangat-sangat Jari Ohsem 2014 yang dapat tu hehee :) shida baru 2 tahun ada kan blogger pilihan edisi jari ohsem ni. Untuk tahun pertama Jari Ohsem 2013 (klik untuk baca) Blogger Jiejah yang dapat :) untuk 2014 rahsiaaa.. nak tahu kena tunggu empunya diri akan update nanti ya. So jangan lupa ye yang tersenarai minta PM shida, kalau rasa segan nak komen boleh email shida juga. Yang korang komen tu nanti shida delete jangan risau, sebab tu minta komen 2 kali hehee :) Terima kasih sekali lagi semuanya :)


31 Jari Ohsem:

Diana Rashid said...

Alamat akak Shida ada dah kan??kan??heheheh

zarulfarhana said...

wah tahniah

kampung gagdet online said...

Hai, sorry kalau komen ini mengganggu.. nak ajak tuan blog melawat blog gadget saya ini di http://kampunggadgetonline.blogspot.com.

Shida Radzuan said...

@Diana Rashid ha.a kak dah ade :) masih simpan heheee..

nor nazliana said...

all the best

Ahmad Zaki said...

Tahniah... =)

ZH Blogger

zazanizam said...

tahniah

ziezah.com said...

Alhamdulillah ada juga tersenarai... terima kasih shida :)

ziezah.com said...
This comment has been removed by a blog administrator.
puteri elaika said...

sorry menganggu Jemput join sis . Untuk memeriahkan lagi giveaway ini

http://reaoutlet.blogspot.com/2014/12/a-week-giveaway.html

Sukma Haron said...

thanks Shida....
alamat akak dah adakan....hihi

Sukma Haron said...

top komen no. 3....
thanks Shida....
alamat akak ada kat msg facebook kan....k

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah semua :)

Sya Mimie said...

asslmkm shida.. :)
tahniah buat pengomen tegar semua.. nanti kta bg alamat baru ye..

Sya Mimie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Maria Firdz said...

Alamat sy shida de simpn tak lg???

Normi Nieza said...

alamat cik nor rasanya mcm ada lagi ngn shida..:)

Rosmiza Ali said...

Tahniah kepada semua yang tersenarai! Tak sempat nak senaraikan diri.. Huhu.. Cuti panjang.. Ni baru nak aktif balik..
RosmizaAliDotCom™

nuyui a.k.a miss YUI said...

Tahniah kepada mereka =)

miminadam said...

Selamat tahun baru kak shida ;)

adianiez AIDA said...

best nyer :)

adianiez AIDA said...

best nyer :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Aqilah Azmi said...

wah nama qila ke tu???? Hihuhi yayyy

Aqilah Azmi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shida Radzuan said...

yang pernah bagi shida tu, shida masih simpan ye..dun worry :)

thanks semua & tahniah!!

tenku butang said...

wah.. tahniah semua

caliph shuriken said...

congratz, semua ^^

Miela Asmila said...

Bestnya nak komen jugalah nanti dapat hadiah..huhu.gurau je

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Allahuakbar ... Baru perasan ...
Dah lewat kot ...

Harith Iskandar said...

Tahniah semua, gigih betul dorang komen kan?hehe