Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 29 December 2014

Top Komen November 2014 | Terima kasih semuanya :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Top Komen November 2014 | Terima kasih semuanya :) | Tahniah kepada 12 yang tersenarai untuk top komen bulan november 2014. Walaupun blog shida terlalu sunyi sepi kadang-kadang tu tapi top komen ni selalu menghiasi setiap entri-entri shida yang tak berapa nak ada ni, terima kasih semuanya :) Inshaallah lepas ni shida akan memberi sedikit ruang untuk berblog dan membahagikan masa seadilnya untuk blog. Sayang wehh dengan blog huhuu..gundah gulana je rasa bila ditinggalkan macam tu jer tapi apa kan daya kan, tangan ada dua, tenaga pun limited so buat mana yang termampu sahaja.
Jadi untuk menghargai mereka, shida ada lah sikit buah tangan untuk diberi kepada 12 diatas tu. Tinggalkan 2 komen korang kepada shida butir-butir seperti nama, alamat dan no.top komen dan satu lagi komen dari korang sendiri. Oh ya! untuk Jari Ohsem 2014 shida dah pilih dan hadiah pun dan ada, siapa? tunggu shida update dulu hadiahnya yang terbang khas dari Indonesia :) bertuah sangat-sangat Jari Ohsem 2014 yang dapat tu hehee :) shida baru 2 tahun ada kan blogger pilihan edisi jari ohsem ni. Untuk tahun pertama Jari Ohsem 2013 (klik untuk baca) Blogger Jiejah yang dapat :) untuk 2014 rahsiaaa.. nak tahu kena tunggu empunya diri akan update nanti ya. So jangan lupa ye yang tersenarai minta PM shida, kalau rasa segan nak komen boleh email shida juga. Yang korang komen tu nanti shida delete jangan risau, sebab tu minta komen 2 kali hehee :) Terima kasih sekali lagi semuanya :)


31 comments:

  1. Alamat akak Shida ada dah kan??kan??heheheh

    ReplyDelete
  2. Hai, sorry kalau komen ini mengganggu.. nak ajak tuan blog melawat blog gadget saya ini di http://kampunggadgetonline.blogspot.com.

    ReplyDelete
  3. @Diana Rashid ha.a kak dah ade :) masih simpan heheee..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada juga tersenarai... terima kasih shida :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. sorry menganggu Jemput join sis . Untuk memeriahkan lagi giveaway ini

    http://reaoutlet.blogspot.com/2014/12/a-week-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. thanks Shida....
    alamat akak dah adakan....hihi

    ReplyDelete
  8. top komen no. 3....
    thanks Shida....
    alamat akak ada kat msg facebook kan....k

    ReplyDelete
  9. asslmkm shida.. :)
    tahniah buat pengomen tegar semua.. nanti kta bg alamat baru ye..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. Alamat sy shida de simpn tak lg???

    ReplyDelete
  12. alamat cik nor rasanya mcm ada lagi ngn shida..:)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua yang tersenarai! Tak sempat nak senaraikan diri.. Huhu.. Cuti panjang.. Ni baru nak aktif balik..
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  14. Selamat tahun baru kak shida ;)

    ReplyDelete
  15. wah nama qila ke tu???? Hihuhi yayyy

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. yang pernah bagi shida tu, shida masih simpan ye..dun worry :)

    thanks semua & tahniah!!

    ReplyDelete
  18. Bestnya nak komen jugalah nanti dapat hadiah..huhu.gurau je

    ReplyDelete
  19. Allahuakbar ... Baru perasan ...
    Dah lewat kot ...

    ReplyDelete
  20. Tahniah semua, gigih betul dorang komen kan?hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.