Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 5 January 2015

Selamat Hari Lahir Sayang..

Assalammualaikum, peace upon you.
Selamat Hari Lahir Sayang..kalau bukan kita yang nak panggil diri sendiri sayang siapa lagi kan? Hari ini Hari Jadi shida yang ke 28 :) tua dah huhuu.. Masuk awal tahun je shida orang pertama dalam keluarga ni yang meningkat umur paling cepat heheee.. Tak kisahlah kan asalkan bahagia dan sihat sejahtera cukup. Hari ni nak bebel apa pun shida tak berapa pasti sebabnya dengan masa yang terhad ni 1jam time lunch shida nak update entri khas untuk 5 Januari 2015. Bukan apa selagi kerja tak selesai shida jenis susah nak buka lappy. Tapi memandangkan hari hari lahir shida so bagi ruang sikit borak-borak dengan family dan kawan-kawan yang tak putus-putus ucap dan doakn untuk shida, terima kasih tak terhingga untuk semua :)

Kalau nak ikutkan bos lama, hari ni atas meja mesti dah ada hadiah special buat diri ini, setiap tahun ada je hadiah yang dia beri menandakan keperihatinan dan kebajikan dia kepada pekerja..rindunya saat tu.. Untuk bos baru tahun ni hahaa..tak adalah mengharap apa-apa pun, mungkin berbeza lah dengan yang lama sebab dah berkhidmat dengan dia hampir 7 tahun kan. Sejak dah meningkat usia ni, hari jadi shida pun shida tak berapa excited nak ingat berbanding dulu-dulu, mungkin faktor usia la kot kan. Sekarang dalam fikiran fikir "kahwin" je hahaaa. Hadiah?? semalam awal-awal lagi dah dapat hadiah yang pertama dari maxis heheee.. maxis bagi panggilan percuma maxis ke maxis sempena hari lahir shida hahaa..ok lah tu dari tak ada kan :p Dari sidia pula "masih menunggumu ni sayang" hahaaa :3

Ok lah merepek banyak dah ni, apa-apa pun terima kasih kepada keluarga dan kawan-kawan yang tak putus-putus wish dalam facebook, whatsapp, wechat, instagram dan mana-mana media social yang shida guna dan ada, terima kasih banyak-banyak juga atas doa kalian untuk shida, moga diberkati untuk korang juga. Inshaa Allah shida reply satu persatu-satu, kalau tak sempat tu shida mohon maaf kadang-kadang terlepas pandang komen-komen atau post-post kawan-kawan yang dah bertindih-tindih tu. Secara terbuka shida ucapkan ribuan terima kasih kepada korang semua, peace and love dari Shida Radzuan :)


38 comments:

  1. alhamdulillah masih diberi nafas lg ya selamat hari lahir ke 28 ya shida semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. happy bday shida!
    wish all ur wishes come to u sooner or later
    may GOD bles u n happy here n hereafter :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida, sanah helwah. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tersayang :)

    ReplyDelete
  4. Slmt hari jd shida. Mga pnjg usia dn murh rezeki...

    ReplyDelete
  5. selamat hari ulang tahun buat shida..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Shida, HAPPY BIRTHDAY!. semoga diber kesihatan yg baik serta sentiasa dibawah lindunganNya. Aamiin.

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi shida..
    semoga tahun ni dapat naik pelamin..heheh..
    apa pun cari duit banyak2 dulu..:p

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir shida.. muda setahun je dr sy..

    ReplyDelete
  9. happy birthday sayangku shida R..
    moga berbahagia selalu..di murahkan rezeki..jijah doakan shida dapat jodoh yg baik dan berkahwin dengan kekasih hati..di kurniakan anak cepat..Amin..

    ReplyDelete
  10. happy birthday kak Shida :) may Allah bless you always :D

    ReplyDelete
  11. Awww
    Hppy birthday kak shida!!!
    wah hihi take a good care of urself!
    hv a blast and may allah shower u his enormous blessings xooxoo

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir Shida.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. aamiinnn

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday kak shida . semoga hasrat nak kahwin tuu tercapai. amin. :D

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday shida..

    ReplyDelete
  15. Happy birthday Shida...moga cepat naik pelamin :)

    ReplyDelete
  16. Happy belated birhtday kak shida. :)

    ReplyDelete
  17. sori baru sempat singgah sini, huh..

    'belated' sanah helwah, shida.. insyaAllah, klau siap cepat sy pos satu hadiah besday ^^

    ReplyDelete
  18. Happy belated kakak sayang! haritu nampak kat FB tapi lupa nak wish sbb sibuk busy dengan exam paper..May Allah bless you kakak! :)

    ReplyDelete
  19. Selamat hari lahir syida...moga dimurahkan rezeki dan hidup sentiasa diberkati

    ReplyDelete
  20. Happy belated birthday sis..

    ReplyDelete
  21. belated birthday sayang.. ehh! kak shida. hehehe

    ReplyDelete
  22. Happy belated birthday, Shida. Ingatkan sayang tu sape tadi. Hahaha. Moga sihat selalu ye :)

    ReplyDelete
  23. Barakallahu feeqi shida..


    nana bulan 12 baru genap 28 tahun..heheh

    ReplyDelete
  24. Barakallahu feeqi shida..


    nana bulan 12 baru genap 28 tahun..heheh

    ReplyDelete
  25. WAH WAH
    HAPPY BIRTHDAY (BELATED)
    KAK SHIDAAAAAAAAA
    WALAUPUN TAK BERSUA TP QILA TETAP INGAT KAK SHIDA CEH HIHI
    HAVE A BLAST MAY ALLAH BLESS UUUUU

    ReplyDelete
  26. SALAM DAN HI , JEMPUT UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' MENANGI HADIAH LUMAYAN SEBUAH IPHONE 5S ORIGINAL DAN HADIAH-HADIAH LAIN. ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete
  27. happy birthday kak shida ^_^

    ReplyDelete
  28. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
  29. Happy BIrthday Kak Shida.Hopefully masih diterima ucapan ni sebab da lambat.HEhehe

    ReplyDelete
  30. Terharu bila google pn wish sama kn.. Hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.