Cheque ke 6 dari Nuffnang | Terima kasih Nuffnang | Dunia sebenar Shida Cheque ke 6 dari Nuffnang | Terima kasih Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 3 April 2015

Cheque ke 6 dari Nuffnang | Terima kasih Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Cheque ke 6 dari Nuffnang | Terima kasih Nuffnang | Akhirnya cashout juga shida dari nak perammm lama-lama tak jadi sebab rasa nak guna duit tu. Sungguh-sungguh shida guna bayar bil hahaaa. ada juga lah membantu dari segi komitmen yang shida tanggung. Selalunya bayar guna gaji, sekali-sekali pakai hasil dari pendapatan bloging yang tak seberapa tapi alhamdulillah :) ramai juga yang terima cheque dalam awalan tahun 2015 ni termasuk shida. Shida terima pada 5.2.2015 selang beberapa hari terima payment advice ni. Mesti korang pelik kan tak ada pula gambo cheque nye..sebenarnya kan masa dapat cheque tu memang excited nak tangkap gambo cek tu tapi tiba rasa tak dan dan nak bank in cek ni shida dapat terus pergi bank masuk mesin cheque pastu shida fikir alaaaa..aku tak snap gambo cek lagi. Redhoo jela hehee.. sebab masa tu nak online pun tak ada masa shida fikir tak pe kot. 
Hari ni nak menaip jenuh cari dalam email sebab teringat dapat payment advice so ade lah kenangan sikit untuk cheque ke 6 dari Nuffnang ni. Alhamdullah total up semua cheque yang shida dapat dah cecah ribu so bila fikir balik kalau tak cashout langsung mesti dah sama amount dengan cik epal hahaaa :3 boleh gitu?? Dalam beberapa bulan shida menyepi tak update tak online ni Nuffnang shida tak lah terbantut ok lah tak online pun duit dalam tu cecah hampir RM30 heheee. Happy pula rasa lagi semangat nak online nak menulis lagi. Inshaallah lepas ni boleh lah ambil ruang update, blogwalking, buat giveaway dan lain-lain :) Memang plan nak buat Mini Giveaway tapi masih dalam perancangan :) Lepas ni gigih nak kumpul balik earns Nuffnang banyak-banyak, tadi tengok acc nuffnang banyak pula cpuv dari Nuffnang berderet tapi ada yang mandul ada yang elok hahaaa.. Alhamdulillah rezeki :)
Tak online pun dapat duit, haiihhhh kaya lah camni..kaya ke kayap ^_^


19 Jari Ohsem:

azizah green line said...

masih ada rezeki berblog..dia suh shida aktif la tu

Zinnia Z A Shaklee said...

Waaahh bestnya .. TAHNIAH ida ;)

Afidah Azmi said...

Alhamudullillah kan..
Kite pulak still nak kumpul dulu.biar dapat byk sikit..pastu leh g holiday hahaha

Siti Rohaida Yusof said...

wah..mesti amount nya banyak tu..tahniah shida

Fara Fadzil said...

wahhh.. syoknya! Belum buat bisnes online lagi ni.

Kalau buat mesti lagi mahsyukkk!!

http://rahsiavitaminibu.com

yang baik said...

untunglah... rehat lama pun masih dapat earning dari nuffnang.

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah rezeki..betul tu shida..dapat jugak bayar bil ape yang patut kan selain guna duit gaji

sha dhira said...

tahniah kak.. kayo.. kayo.. :D

LZ - The Blog Owner said...

Tahniah Shida, alhamdulillah murah rezeki.. :-)

Nurul Shahira said...

Tahniah kak, rezeki berblogging tu :)

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH REZEKI AKAK .. LAJU JE NAIK BALIKKAN ? DEQ XLARAT NAK PERAM . NAIK BAPE SEN JE . HAHAHA . NASIB LAAA

nurul syafiqah said...

Nice entry..saya datang singgah :)

nor nazliana said...

alhamdulillah rezeki juga

Cikgu Norazimah said...

tahniah ! bestnyer, tak online pon duit masyuk

Nadia Syakila said...

dulu ada dah nuffnag, lepas isu haram halal tu terus buang, lepas tu malaih nak pasang2 lagi, tapi jeless la pulak tengok orang menabunggg ni.

huwaaa !

izzeyda said...

alhamdulillah rezeki Shida.. Eyda nih jenuh tunggu nak bertambah dalam akaun Nuffnang tuh..

Cikk Mimin said...

syukur kak shida. mimin masih x pandai nak pakai nuffnang.. baru belas2 ringgit jee

Sha Salleh said...

tahniah shida... sha masih blum ada rezeki lagi nak cashout nuffnang.

sya mimie said...

Cek ke-6??? Waaa.. Bestnyaaa.. 6x cashout..