Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 13 April 2015

Cpuv Campaign dari Nuffnang untuk Mac dan April 2015

Assalammualaikum, peace upon you.
Banyak betul cpuv untuk bulan mac dan april ni, tapi shida baru-baru nak aktif earns dia pun agak kurengg tapi ok lah dah nak masuk rm30 dah walau pun tak on9 hehee :) kena update selalu lah macam ni kan kalau dah banyak cpuv, hope hat ni tak lah teruk macam yang lepas-lepas semua cpuv mandul shida dapat dari mula 0.01sen sampai lah dah credited pun 0.01 sen haihhh..payah lah gini huhuu..
Ada 11 cpuv kesemuanya tapi kalau di kali kan dengan 3 sebab semua cpuv ada kembar 3 kalau korang perasan hehee..shida pun tak sure kenapa nuffnang bagi iklan macam ni rupa. Tapi kalau earns lebat macam triple juga baru best kan hehee :) berangan lah nuffnang nak bagi update blog pun malas hahaa ^_^ entah dah berapa total semua cpuv shida dapat, sebelum ni rajin mengira sekarang dah naik malas hahaa. rasanya dah hampir atau lebih 200 cpuv campaign yang shida dapat sebab kali ni nuffnang bagi sekali iklan triple :)


15 comments:

  1. Wooho... semoga dilimpahi rezeki kak shida !! alhamdulillah !!

    ReplyDelete
  2. Sha ingat, kalau kembar 3 tu sebab, iklan Nuff kan ada 3 lokasi berbeza. Betul ek sebab gitu? Hehe :)

    ReplyDelete
  3. byknya.. mmg dok gnda tiga dr thun lpas kn..

    ReplyDelete
  4. haah.. sen2 je dapat..xnaik2..hahhaa..tahniah shida

    ReplyDelete
  5. banyaknya..alhamdulillah..rezeki tu =)

    ReplyDelete
  6. memang banyak CPUV bulan 3,dan 4 ni..bulan lepas je dah rm200 lebih akak dapat,,bulan ni belum sampai hujung bulan pun dah masuk 100...rasanya nak tunggu bulan 5 baru nak cashout...yang penting kena aktif je..

    ReplyDelete
  7. huwaaaaaaa
    moga dipermudahkan rezeki

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah murah rezeki Shida.. bila laa Eyda boleh cash out.. skit2 jer setiap CPUV tuh.. sen2 jer..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah gatai tapak tangan kanan hihiii rezeki tu..

    ReplyDelete
  10. congratz, shida ^^

    *dh lama sy x check pasal nuff ni.. ntah ada, ntah xde langsung, haha..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.