Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 15 April 2015

Makan pun kena #gst | Wordless Wednesday

Assalamualaikum, peace upon you.



19 comments:

  1. nasib baik masuk tandas tak kena gst kan shida...isk..sekarang ni memang seriau rasa nak pi mana² bila tengok gst ni

    ReplyDelete
  2. sekarang semua GST include..geram je

    ReplyDelete
  3. bagi Fida tu kira okey lagi..Daripada daripada dia cas perkhidmatan 10% tu...Tapi kedai makan mamak ke biasa

    ReplyDelete
  4. memang terasa sebenarnya kehangatan GST ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
  5. Syukur kak shida, Malaysia masih aman. hikhik

    ReplyDelete
  6. bagi restoran yang berdaftar, memang akan ada caj GST nih.. itulah sini sana GST.. jenuh kita..

    ReplyDelete
  7. Semua ada GST skang.. Buat online transfer pon banyak gila cas.. Cas apo pun tak tau.. Huhu..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  8. Sabar aje lah. Makan pun kena GST. Beli barang dapor, nak masak sendiri pun kena GST. Fengsan T_T

    ReplyDelete
  9. semenatara nak biasa..lama2 nanti biasa la tu..heheheh..sabar je la..:P

    ReplyDelete
  10. Terasa duit mengalir keluar mcm air sejak GST ni.. Sedih.. Sblm GST harga brg dah naik, lps GST lak bertambah mahal. Hanya mampu plan & bijak berbelanja.. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. mmg mengarut gst ni.. skrg lebih byk buang duit compare dgn dulu...

    ReplyDelete
  12. Salam, haa ade ternampak yg komenpsl tandas xkena GST tu..jgn xtau, klw syarikat yg kendalikan tandas tu pendapatan tahunan dia lebih RM500,000...dia wajib daftar bwh GST dan dia terpaksa kenakan GST pada kita2 ni haaa klw nak masuk tandas dia..sedih kan gst ni..hmm~

    ReplyDelete
  13. Lepas ni masuk tandas pun kene gst ler.

    ReplyDelete
  14. nak tak nak kena bayar jugak kan..huhu

    ReplyDelete
  15. mane2 pon ade gst
    sama ade exclude ataupon include je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.