Makan pun kena #gst | Wordless Wednesday | Dunia sebenar Shida Makan pun kena #gst | Wordless Wednesday

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 15 April 2015

Makan pun kena #gst | Wordless Wednesday

Assalamualaikum, peace upon you.



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

19 Jari Ohsem:

Cik Nor said...

sabar jer la...huhu

kisah si dairy said...

nasib baik masuk tandas tak kena gst kan shida...isk..sekarang ni memang seriau rasa nak pi mana² bila tengok gst ni

Unknown said...

sekarang semua GST include..geram je

Anonymous said...

bagi Fida tu kira okey lagi..Daripada daripada dia cas perkhidmatan 10% tu...Tapi kedai makan mamak ke biasa

Farah Waheda Wahid said...

memang terasa sebenarnya kehangatan GST ni... hu hu hu...

Mimin Adam said...

Syukur kak shida, Malaysia masih aman. hikhik

izzeyda said...

bagi restoran yang berdaftar, memang akan ada caj GST nih.. itulah sini sana GST.. jenuh kita..

Kekzamanis said...

Semua ada GST skang.. Buat online transfer pon banyak gila cas.. Cas apo pun tak tau.. Huhu..
RosmizaAli.Com™

Nurul Shahira said...

Sabar aje lah. Makan pun kena GST. Beli barang dapor, nak masak sendiri pun kena GST. Fengsan T_T

Diana Rashid said...

semenatara nak biasa..lama2 nanti biasa la tu..heheheh..sabar je la..:P

I am LZ said...

Terasa duit mengalir keluar mcm air sejak GST ni.. Sedih.. Sblm GST harga brg dah naik, lps GST lak bertambah mahal. Hanya mampu plan & bijak berbelanja.. Huhuhuhu

caliph shuriken said...

mmg mengarut gst ni.. skrg lebih byk buang duit compare dgn dulu...

Lynn Damya said...

Salam, haa ade ternampak yg komenpsl tandas xkena GST tu..jgn xtau, klw syarikat yg kendalikan tandas tu pendapatan tahunan dia lebih RM500,000...dia wajib daftar bwh GST dan dia terpaksa kenakan GST pada kita2 ni haaa klw nak masuk tandas dia..sedih kan gst ni..hmm~

Unknown said...

Lepas ni masuk tandas pun kene gst ler.

Azhafizah MN said...

nak tak nak kena bayar jugak kan..huhu

Unknown said...

mane2 pon ade gst
sama ade exclude ataupon include je

Lya Akif Imtiyaz said...

Semua gst gst gst

adianiez AIDA said...

sabo aje la kan :) hu hu hu

Syamimi Saad said...

Semua kna gst skrng ni shida..