Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 14 April 2015

Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati

Assalammualaikum, peace upon you.
Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati | Shida sangat-sangat hormati mereka, susah senang mereka datang juga untuk melawat blog usang shida yang berwarna biru ni :) Kepada kedua-dua TOP ini shida nak berikan kepada mereka sedikit orang kata ole-ole atau buah tangan dari shida sebagai kenang-kenangan, disebelah kiri yang korang lihat dari screen laptop atau komputer korang adalah untuk Bulan Nov 2014 dan disebelah kanan pula mewakili Dis 2014 sehinggalah Mac 2015, sebab  tak banyak entri so shida lamsam je semua sekali. Minta anda semua PM shida atau komen saja dalam entri ini (akan shida delete selepas copy semua alamat) lebih mudah kepada shida Nama dan Alamat untuk urusan pos ya. Bagi yang rasa shida ada simpan alamat tu tak perlulah beri lagi. Inshaallah Rabu shida akan umumkan Pembaca dan komentar pilihan 2014. Dah tertangguh lama dah kesian bagi yang senantiasa menunggu huhuu. Maaf shida agak sibuk lately tapi untuk April Inshaallah nak mula kembali berblog :) 


21 comments:

  1. tahniah kepada mereka semua..

    ReplyDelete
  2. la ni..nak rjn2 komen lah kat sini..hehe..

    http://aisyahambris.blogspot.com/2015/04/motivate-ourself.html

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. shida address cik nor dah ada kan?hehe

    ReplyDelete
  5. mereka yang terbaik kan...akak pun dah lama tak singgah blog shida ni

    ReplyDelete
  6. hehehe url lama tu shida..apa2 pon thanks shida..keep on blogging ye

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Bagus ada pembaca setia ni. Saya pun dah jarang buka blog. Adakala masa tidak mengizinkan.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH :) .. BESHKAN BILE ADE PELAWAT N PENGOMEN YG SETIA BACA BLOG KITE .. HEHE

    ReplyDelete
  10. tahniah semua ;)
    nama cikbunga tak muncul plak

    ReplyDelete
  11. Tahniah...
    Diriku seperti tiada bulan lepas kan...takpe byk bulan lagi kan..hehehe

    ReplyDelete
  12. Alamat akak shida ada kot...ala sama macam alamat masa shida kirim kad raya dulu..heheh

    ReplyDelete
  13. blog ka shida x pernah sepi. sentiasa ada kunjungan

    ReplyDelete
  14. nama sy pun ada, hikk..

    sori shida.. skrg dh x sempat blogwalking mcm dulu.. bz dgn keje, huh..

    *sy 'hutang' shida satu keychain ok.. klau sempat siap awal.. lagi cepat sy kurier.. insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua rakan blogger, jom sama-sama tinggalkan jejak ;)

    ReplyDelete
  16. wahhhh.. lps ni nak cuba jadi jari ohsem ler.. kihkihkih...

    ReplyDelete
  17. heee maaf kak baru sempat jenguk
    hehehehe

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua..tak tahu pon dapat hehehe..tq shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.