Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati | Dunia sebenar Shida Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 14 April 2015

Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati

Assalammualaikum, peace upon you.
Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati | Shida sangat-sangat hormati mereka, susah senang mereka datang juga untuk melawat blog usang shida yang berwarna biru ni :) Kepada kedua-dua TOP ini shida nak berikan kepada mereka sedikit orang kata ole-ole atau buah tangan dari shida sebagai kenang-kenangan, disebelah kiri yang korang lihat dari screen laptop atau komputer korang adalah untuk Bulan Nov 2014 dan disebelah kanan pula mewakili Dis 2014 sehinggalah Mac 2015, sebab  tak banyak entri so shida lamsam je semua sekali. Minta anda semua PM shida atau komen saja dalam entri ini (akan shida delete selepas copy semua alamat) lebih mudah kepada shida Nama dan Alamat untuk urusan pos ya. Bagi yang rasa shida ada simpan alamat tu tak perlulah beri lagi. Inshaallah Rabu shida akan umumkan Pembaca dan komentar pilihan 2014. Dah tertangguh lama dah kesian bagi yang senantiasa menunggu huhuu. Maaf shida agak sibuk lately tapi untuk April Inshaallah nak mula kembali berblog :) 


21 Jari Ohsem:

izzeyda said...

tahniah kepada mereka semua..

aisyah ambris said...

la ni..nak rjn2 komen lah kat sini..hehe..

http://aisyahambris.blogspot.com/2015/04/motivate-ourself.html

nor nazliana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Normi Nieza said...

shida address cik nor dah ada kan?hehe

Siti Rohaida Yusof said...

mereka yang terbaik kan...akak pun dah lama tak singgah blog shida ni

azizah green line said...

hehehe url lama tu shida..apa2 pon thanks shida..keep on blogging ye

azizah green line said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ahmad Zaki said...

Bagus ada pembaca setia ni. Saya pun dah jarang buka blog. Adakala masa tidak mengizinkan.

ZH Blogger

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH :) .. BESHKAN BILE ADE PELAWAT N PENGOMEN YG SETIA BACA BLOG KITE .. HEHE

nayfatimah rasyid said...

tahniah semua ;)
nama cikbunga tak muncul plak

Afidah Azmi said...

Tahniah...
Diriku seperti tiada bulan lepas kan...takpe byk bulan lagi kan..hehehe

Diana Rashid said...

Alamat akak shida ada kot...ala sama macam alamat masa shida kirim kad raya dulu..heheh

Cikk Mimin said...

blog ka shida x pernah sepi. sentiasa ada kunjungan

caliph shuriken said...

nama sy pun ada, hikk..

sori shida.. skrg dh x sempat blogwalking mcm dulu.. bz dgn keje, huh..

*sy 'hutang' shida satu keychain ok.. klau sempat siap awal.. lagi cepat sy kurier.. insyaAllah ^^

Sha Salleh said...

Tahniah semua rakan blogger, jom sama-sama tinggalkan jejak ;)

Ez Bil said...

wahhhh.. lps ni nak cuba jadi jari ohsem ler.. kihkihkih...

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah semua.

hidayu ayumie said...

heee maaf kak baru sempat jenguk
hehehehe

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua..tak tahu pon dapat hehehe..tq shida

SalinaJohari said...

tahniah semua...

sya mimie said...

Tahniah juga pd yng lain.. :)