Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati | Dunia sebenar Shida Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 14 April 2015

Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati

Assalammualaikum, peace upon you.
Mereka adalah SETIA, TEGAR dan GILA-GILA | Pembaca dan komentar yang dihormati | Shida sangat-sangat hormati mereka, susah senang mereka datang juga untuk melawat blog usang shida yang berwarna biru ni :) Kepada kedua-dua TOP ini shida nak berikan kepada mereka sedikit orang kata ole-ole atau buah tangan dari shida sebagai kenang-kenangan, disebelah kiri yang korang lihat dari screen laptop atau komputer korang adalah untuk Bulan Nov 2014 dan disebelah kanan pula mewakili Dis 2014 sehinggalah Mac 2015, sebab  tak banyak entri so shida lamsam je semua sekali. Minta anda semua PM shida atau komen saja dalam entri ini (akan shida delete selepas copy semua alamat) lebih mudah kepada shida Nama dan Alamat untuk urusan pos ya. Bagi yang rasa shida ada simpan alamat tu tak perlulah beri lagi. Inshaallah Rabu shida akan umumkan Pembaca dan komentar pilihan 2014. Dah tertangguh lama dah kesian bagi yang senantiasa menunggu huhuu. Maaf shida agak sibuk lately tapi untuk April Inshaallah nak mula kembali berblog :) 


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

21 Jari Ohsem:

izzeyda said...

tahniah kepada mereka semua..

Anonymous said...

la ni..nak rjn2 komen lah kat sini..hehe..

http://aisyahambris.blogspot.com/2015/04/motivate-ourself.html

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Nor said...

shida address cik nor dah ada kan?hehe

kisah si dairy said...

mereka yang terbaik kan...akak pun dah lama tak singgah blog shida ni

Unknown said...

hehehe url lama tu shida..apa2 pon thanks shida..keep on blogging ye

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown said...

Bagus ada pembaca setia ni. Saya pun dah jarang buka blog. Adakala masa tidak mengizinkan.

ZH Blogger

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH :) .. BESHKAN BILE ADE PELAWAT N PENGOMEN YG SETIA BACA BLOG KITE .. HEHE

nayfatimahrasyid said...

tahniah semua ;)
nama cikbunga tak muncul plak

Anonymous said...

Tahniah...
Diriku seperti tiada bulan lepas kan...takpe byk bulan lagi kan..hehehe

Diana Rashid said...

Alamat akak shida ada kot...ala sama macam alamat masa shida kirim kad raya dulu..heheh

Mimin Adam said...

blog ka shida x pernah sepi. sentiasa ada kunjungan

caliph shuriken said...

nama sy pun ada, hikk..

sori shida.. skrg dh x sempat blogwalking mcm dulu.. bz dgn keje, huh..

*sy 'hutang' shida satu keychain ok.. klau sempat siap awal.. lagi cepat sy kurier.. insyaAllah ^^

Unknown said...

Tahniah semua rakan blogger, jom sama-sama tinggalkan jejak ;)

Unknown said...

wahhhh.. lps ni nak cuba jadi jari ohsem ler.. kihkihkih...

Azhafizah MN said...

Tahniah semua.

Unknown said...

heee maaf kak baru sempat jenguk
hehehehe

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua..tak tahu pon dapat hehehe..tq shida

Unknown said...

tahniah semua...

Syamimi Saad said...

Tahniah juga pd yng lain.. :)