Siapa ada Instagram eh?? | Dunia sebenar Shida Siapa ada Instagram eh??

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 23 April 2015

Siapa ada Instagram eh??

Assalammualaikum, peace upon you.
Siapa ada Instagram eh? haaaa..shida tanya ni siapa ada? kalau ada mehh lerr follow shida hehee..lepas shida follow balik ye kawan-kawan, terima kasih :) hari ni saje lah keluar isu instagram sebab shida duk perhati instagram sekarang ni semakin meletop-meletop dan dipenuhi dengan pelbagai manusia dalam tu. Dengan instagram juga orang boleh berbizness jual macam-macam jenis produk atau apa saja jenis bizness yang boleh dijual. Segala benda boleh dapat dalam instagram sekarang ni. Tapi kan kadang shida tengok instagram ni kalau kita tak aktif sangat atau kurang nak buka application ni kan, dia memang suka reduce follower kot. Shida perasan tau follower shida dah nak hampir 1k tiba-tiba shida jarang online sebab kekangan masa dan keletihan. Sekali sekali buka, instagram reduce follower shida sampai tinggal 8ratus lebih perghhh..kenapa macam ni eh! scam ke ape? so shida malas lah dah nak tengok-tengok follower cuma sekarang ni kerap-kerap juga upload gambar entah apa-apa hehee.. Tak ada gambar personal pun banyak gambar-gambar yang boleh dibuat kenangan saja :) macam contoh hadiah-hadiah ke, produk yang shida kena review ke, lebih kepada blog khususnya hehee..eh! jangan lupa follow mana yang ada instagram tu :)


Instagram


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

22 Jari Ohsem:

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

kita ada nnt kita follow yerr

kisah si dairy said...

nanti nak follow...heheh

Anonymous said...

Jom follow ladyshah_

Lynn Damya said...

Salam, haaa sorry sy xde IG..haha

Diana Rashid said...

sekarang ni kat IG kalau ada akaun yang fake memang IG delete akaun tu..sebab tu ada orang yang followernya berkurangan..

Unknown said...

dah follow ig shida rasanya..hee

Sukma said...

I follow

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui ada ig =)

Maria Firdz said...

Rasa mcm dh follow shida .

caliph shuriken said...

sy tgh plan nk install ig.. tapi setakat ni blom lagi kot, huh...

Unknown said...

nanti cik b dah follow, kak shida approve ye?:D

Mimin Adam said...

daa lama add akk :) @_miminadam

Azhafizah MN said...

dah follow shida kan :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida.. sheila ada. cari norsheilasalleh ye hehehhe

HCube said...

I follow =)
http://hcubeshop.blogspot.com/

cik violet said...

follow my ig @fea_beads :)

Unknown said...

Insta: niesarashida
I nk follow.. tp x jmpe ;)

izzeyda said...

tak ada instagram nak follow.. :(

Unknown said...

ayu da follow kak shida
mamizafstuff

Lya Akif Imtiyaz said...

Ok jom follow ramai2

adianiez AIDA said...

aida x create sebab nanti tak terlayan ha ha ha...
byk sgt media sosial alam maya dah ni :)

Syamimi Saad said...

Rsanya follow shida dh.. Kita x tgk follower bnyk mna pn. Haha..