Welcome Back with GST | Dunia sebenar Shida Welcome Back with GST

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 3 April 2015

Welcome Back with GST

Assalammualaikum, peace upon you.
Tak habis-habis lagi GST nya kan hehee..tak lah bukan nak bergst sangat sebenarnya sebab cerita banyak pun bukan boleh halang gst tu pun kan. So shida nak ucap Welcome Back untuk diri sendiri hahaaa.. Punya lah lama shida menyepi last-last timbul masa gst tengah hangat diperkatakan hehehe.. Actually masa 18 mac shida dah war-war kan memang shida nak sambung bloging semula..dah rindu tahap apa kat blog. Tak pernah kot shida biar berbulan-bulan lamanya blog ni. Kesian dia tak ada yang jaga tau huhuu.. So start semalam dah muncul dah masih ada yang ingat shida ke?? halooo heheee :) Lepas ni banyak juga cerita shida nak share dengan korang so tunggu ye. Sementara update yang simple-simple dulu.
Alhamdulillah masih ada yang menyedari dan merindui cewaahhh heheee ^_^


14 Jari Ohsem:

azizah green line said...

shida!! rinduu...welcome back..update kencang2 tau

Afidah Azmi said...

busy bebebor yer awak..
anyway...welcome back

Siti Rohaida Yusof said...

lama jugak akak tak terjah blog shida...welcome back dear!!!

yang baik said...

selamat kembali... rindu juga nak baca celoteh shida...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. welcome back dear. hehehhee

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt kembali berblog shida...

Azhafizah Md Nor said...

welcome back..lama tunggu shida ni..selamat kembali menulis :)

sha dhira said...

Opkoz la ingat.. hehehe.. :D
Selamat kembali dgn gst.. hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

GINDU KAK SHIDA :*

nor nazliana said...

gst 6% layan

nor nazliana said...

welcome back

izzeyda said...

welcome back sshida.. memang tak habis2 GST nih walaupun dah 2 minggu perlaksanaannya..

Cikk Mimin said...

welcome back kak shida

sya mimie said...

Lma dh x singfah sini.. Dpt juga terjah bnyk entry shida.. :)