Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 3 April 2015

Welcome Back with GST

Assalammualaikum, peace upon you.
Tak habis-habis lagi GST nya kan hehee..tak lah bukan nak bergst sangat sebenarnya sebab cerita banyak pun bukan boleh halang gst tu pun kan. So shida nak ucap Welcome Back untuk diri sendiri hahaaa.. Punya lah lama shida menyepi last-last timbul masa gst tengah hangat diperkatakan hehehe.. Actually masa 18 mac shida dah war-war kan memang shida nak sambung bloging semula..dah rindu tahap apa kat blog. Tak pernah kot shida biar berbulan-bulan lamanya blog ni. Kesian dia tak ada yang jaga tau huhuu.. So start semalam dah muncul dah masih ada yang ingat shida ke?? halooo heheee :) Lepas ni banyak juga cerita shida nak share dengan korang so tunggu ye. Sementara update yang simple-simple dulu.
Alhamdulillah masih ada yang menyedari dan merindui cewaahhh heheee ^_^


14 comments:

  1. shida!! rinduu...welcome back..update kencang2 tau

    ReplyDelete
  2. busy bebebor yer awak..
    anyway...welcome back

    ReplyDelete
  3. lama jugak akak tak terjah blog shida...welcome back dear!!!

    ReplyDelete
  4. selamat kembali... rindu juga nak baca celoteh shida...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum shida. welcome back dear. hehehhee

    ReplyDelete
  6. welcome back..lama tunggu shida ni..selamat kembali menulis :)

    ReplyDelete
  7. Opkoz la ingat.. hehehe.. :D
    Selamat kembali dgn gst.. hehe

    ReplyDelete
  8. welcome back sshida.. memang tak habis2 GST nih walaupun dah 2 minggu perlaksanaannya..

    ReplyDelete
  9. Lma dh x singfah sini.. Dpt juga terjah bnyk entry shida.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.