Tuesday, 26 May 2015

Hadiah dari Blogger Yumida | Menang Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashid.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Yumida | Menang Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashida.com | sebenarnya tak sangka juga shida boleh sangkut menang untuk Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashid.com, ramai juga yang join tapi orang kata rezeki kan jangan ditolak :) Alhamdulillah walaupun lambat respon untuk pemenang tu Blogger Yumida masih sudi mengirim hadiah yang di sponsor untuk giveaway tersebut. Simpan semua ni buat kenangan :) Actually dah banyak hadiah-hadiah dari blogger yang shida dapat, ada dari menang giveaway ada juga menang dari top komen. Sekarang shida cuba nak aktif semula macam dulu-dulu sebab semua kerja dah semakin stabil! happy sangat-sangat dapat bermanja semual dengan baby blue shida hehee..my blog la..jangan fikir lain hehee :) Terima kasih sekali lagi kepada Blogger Yumida dan juga penganjur Blogger Diana Rashid :)


16 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.