Hadiah dari Blogger Yumida | Menang Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashid.com | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Yumida | Menang Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashid.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 26 May 2015

Hadiah dari Blogger Yumida | Menang Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashid.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Yumida | Menang Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashida.com | sebenarnya tak sangka juga shida boleh sangkut menang untuk Giveaway Hujung Tahun Bersama Dianarashid.com, ramai juga yang join tapi orang kata rezeki kan jangan ditolak :) Alhamdulillah walaupun lambat respon untuk pemenang tu Blogger Yumida masih sudi mengirim hadiah yang di sponsor untuk giveaway tersebut. Simpan semua ni buat kenangan :) Actually dah banyak hadiah-hadiah dari blogger yang shida dapat, ada dari menang giveaway ada juga menang dari top komen. Sekarang shida cuba nak aktif semula macam dulu-dulu sebab semua kerja dah semakin stabil! happy sangat-sangat dapat bermanja semual dengan baby blue shida hehee..my blog la..jangan fikir lain hehee :) Terima kasih sekali lagi kepada Blogger Yumida dan juga penganjur Blogger Diana Rashid :)


16 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

tahniah..nad dah lama sangat tak blogwalking..hadiah dari shida dah sampai..

azizah green line said...

pendrive?? wahh bestnyaa...tahniah shida!

Ms. Kejupenyet said...

Wah bestnya...
Tahniah ye

Yumida Huda said...

alhamdulillah sampai kpd pemiliknya dgn selamat
tahniah..

hidayu ayumie said...

tahniah tahniah
wahhh byk tu

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah shida,.

Akif Imtiyaz said...

Tahniah shida,.

Akif Imtiyaz said...

Tahniah

Azhafizah Md Nor said...

Banyak hadiah tu Shida dapat..tahniah ye :)

Afidah Azmi said...

dlm byk2 tu...i like FM..hehehe

adianiez AIDA said...

tahniah...
ohsem!

Cikk Mimin said...

Wahh. Best! Tahniah

izzeyda said...

tahniah, murah rezeki Shida..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah shida

sya mimie said...

Alhamdulillah... Rezeki.. :)