Moga Sampai Dengan Selamat | Dunia sebenar Shida Moga Sampai Dengan Selamat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 22 May 2015

Moga Sampai Dengan Selamat

Assalammualaikum, peace upon you.
Moga Sampai Dengan Selamat | Tudiaaa..apa yang sampai dengan selamat tu? Sebenarnya shida dah pos kesemua hadiah untuk Top Komen Bulanan dan juga Hadiah untuk Blogger Pilihan 2014. Berharap sangat-sangat semua hadiah tu sampai ke tangan tuan dia dengan selamat. Bukan apa banyak hadiah-hadiah yang shida pos by setem sebelum ni kadang-kadang tak sampai, padahal bukan berat pun timbang pun tak gerak pun jarum timbang tu haaa. So shida tunggu khabar dari Blogger Pilihan 2014 dan juga rakan seperjuangan untuk top komen bulanan seperti gambar dibawah ini :) Tahniah!! Oh ya! nama yang shida underline warna merah tu belum PM shida untuk beri detail. Yang lain semua dah PM dan ada yang shida dah ada alamat dia. Andai kata lah empunya nama terbaca entri ni bila-bila pun, PM je shida ok? (untuk beri detail korang) Sentiasa shida alu-alukan untuk korang :) Terima kasih semua :) Hope lepas ni shida lebih bersemangat untuk berblog :) Happy Blogging semua :)
dah sampai inform naa :)


13 Jari Ohsem:

MIL HASHIM said...

Tahniah

Nurul Shahira said...

Tahniah yang dapat hadiah tuu :)

Sop Nama Saya said...

tahniah kepada yang hebat tu

azizah green line said...

ohh ada pula nama jijah...terima kasih shida!

Cikk Mimin said...

wahh ! bestnyaa dpt freegift

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah dah sampai dengan selamat Shida..Terima kasih banyak² :) Moga murah rezeki Shida..aminnn

Maria Firdz said...

Tahniah semua yg tersenarai..

hidayu ayumie said...

hehehe name kita ade lah
xdan nak bukak naru sempat nk singgah ni shida
terima kasih banyak2

Normi Nieza said...

terima kasih shida..:)

Akif Imtiyaz said...

Salam shida...kakmlya dah terima semalam ..tq dear

adianiez AIDA said...

tahniah semua yg dpt hadiah...
nak dpt hadiah jugak la :)

caliph shuriken said...

congratz semua ^^

sori shida sy baru sempat singgah baca entry ni, huh...

sya mimie said...

Thniah buat mereka juga.. :)