Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 22 May 2015

Moga Sampai Dengan Selamat

Assalammualaikum, peace upon you.
Moga Sampai Dengan Selamat | Tudiaaa..apa yang sampai dengan selamat tu? Sebenarnya shida dah pos kesemua hadiah untuk Top Komen Bulanan dan juga Hadiah untuk Blogger Pilihan 2014. Berharap sangat-sangat semua hadiah tu sampai ke tangan tuan dia dengan selamat. Bukan apa banyak hadiah-hadiah yang shida pos by setem sebelum ni kadang-kadang tak sampai, padahal bukan berat pun timbang pun tak gerak pun jarum timbang tu haaa. So shida tunggu khabar dari Blogger Pilihan 2014 dan juga rakan seperjuangan untuk top komen bulanan seperti gambar dibawah ini :) Tahniah!! Oh ya! nama yang shida underline warna merah tu belum PM shida untuk beri detail. Yang lain semua dah PM dan ada yang shida dah ada alamat dia. Andai kata lah empunya nama terbaca entri ni bila-bila pun, PM je shida ok? (untuk beri detail korang) Sentiasa shida alu-alukan untuk korang :) Terima kasih semua :) Hope lepas ni shida lebih bersemangat untuk berblog :) Happy Blogging semua :)
dah sampai inform naa :)


13 comments:

  1. Tahniah yang dapat hadiah tuu :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang hebat tu

    ReplyDelete
  3. ohh ada pula nama jijah...terima kasih shida!

    ReplyDelete
  4. wahh ! bestnyaa dpt freegift

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah sampai dengan selamat Shida..Terima kasih banyak² :) Moga murah rezeki Shida..aminnn

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua yg tersenarai..

    ReplyDelete
  7. hehehe name kita ade lah
    xdan nak bukak naru sempat nk singgah ni shida
    terima kasih banyak2

    ReplyDelete
  8. Salam shida...kakmlya dah terima semalam ..tq dear

    ReplyDelete
  9. tahniah semua yg dpt hadiah...
    nak dpt hadiah jugak la :)

    ReplyDelete
  10. congratz semua ^^

    sori shida sy baru sempat singgah baca entry ni, huh...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.