Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 27 May 2015

Nampak real kan?? | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
ada ke yang sanggup buat kerja macam ni?? kerja ni semua mesin yang buat sekarang huhuuu..

18 comments:

  1. xde yang sanggup kot zaman sekarang..:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih juga pada perkembangan teknologi maju..memudahkan kerja kita..

    ReplyDelete
  3. tetiba rasa nak intai mesin2 kat luar tu.. ahahah

    ReplyDelete
  4. tak sanggup rasanya. terima kasih kepada teknologi, sebab ia banyak memudahkan kerja seharian manusia :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe kalau laa btul2 ada camni ..haru jugak jadiknyerr.

    ReplyDelete
  6. setuju ni..nasib la teknologi canggih memudahkan kerja2 kita

    ReplyDelete
  7. Shida..Keychain dan Fm dah sampai..terima kasih ye..

    ReplyDelete
  8. sebenarnya kita harus hargai terknologi kan..walaupun kadang2 ada gak yg menyusahkan..

    ReplyDelete
  9. ha ha ha :)
    lawak but amazing sape yg buat gambar tu.
    kalau la ada gitu, berpeluh giler dok dlm mesin2 tu ha haha...

    ReplyDelete
  10. Mimin pun inagine mcm ni. Huhu

    ReplyDelete
  11. kalau betul, tak sanggup rasanya.. yup sekarang banyak mesin di sekeliling kita..

    ReplyDelete
  12. Klau laa ada saper laa yg sanggup ya

    ReplyDelete
  13. gaji mesti mahal klau keje cmni kn, hikk...

    ReplyDelete
  14. Uuiii.. Aii.. Klau ada kje cmni, brpa agknya gji dorang kn. Hee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.