Selamat Tinggal Bulan Mei.. | Dunia sebenar Shida Selamat Tinggal Bulan Mei..

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 28 May 2015

Selamat Tinggal Bulan Mei..

Assalammualaikum, peace upon you.
Selamat Tinggal Bulan Mei.. Akhirnya Bulan Mei akan berlabuh tirai 3 hari lagi. Bulan Mei tahun ni tak berapa nice dengan shida. Bulan paling banyak berabis duit, motor rosak, kereta rosak, beli itu beli ini. Pastu dah nak raya tv lcd yang tak pernah-pernah buat hal rosak, remote tv rosak, tiba-tiba tv pun rosak tekan button kat tv tak boleh. Masuk hari ini dah nak 2 minggu tak tengok tv. Rasa dah lama tak tengok cerita-cerita fav shida huwaaa..csi, hawaii five o dan banyak lagi cerita-cerita kat astro tu. Hadoiii..pening kepala bulan mei saja kering kot shida!! Nasiblah duit dividen ASB shida masih ada tak pakai lagi boleh lah topup-topup guna untuk pakai raya nanti! Harap bulan Jun lebih nice dan lebih jimat dari bulan Mei hahaaa.. Hello June please be nice ya :3




14 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xsbr nak puasa hihih

Sally Samsaiman said...

haiyaaa...Slaly plak bulan ni bulan paling byk rezeki utk Sally..huhuhu...bertabah la ye kak :)

Azhafizah Md Nor said...

kejap je masa berlalu..nak masuk setengah tahun dah kan..bulan depan lagi banyak duit nak gune untuk raya pulak

Normi Nieza said...

puasa hampir mnjelma kmbali..:)

AinAthirah Anuar said...

kejap je masa berlalu. :')

azizah green line said...

alhamdulillah bulan mei bulan rezeki buat jijah :)

anys nadhilah said...

tak sabar nak puasa n raya !

anys nadhilah said...

tak sabar nak puasa n raya !

Afidah Azmi said...

sat ja dah nak masuk bulan 6...dah separuh tahun pun kan.,.hehehe

adianiez AIDA said...

31mei bday mr.asben aida...
so sgt tunggu bulan mei abis sebab tarikh ni ha haha...

Cikk Mimin said...

Sama laa. Bulan 5 rasa mcm bankrup teruk

izzeyda said...

sama laa macam2 yang jadi dalam bulan Mei.. moga2 bulan Jun lebih baik dari bulan sebelumnya..

Akif Imtiyaz said...

Bye2 mei

sya mimie said...

Bye2 ogos.. :(