Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 28 May 2015

Selamat Tinggal Bulan Mei..

Assalammualaikum, peace upon you.
Selamat Tinggal Bulan Mei.. Akhirnya Bulan Mei akan berlabuh tirai 3 hari lagi. Bulan Mei tahun ni tak berapa nice dengan shida. Bulan paling banyak berabis duit, motor rosak, kereta rosak, beli itu beli ini. Pastu dah nak raya tv lcd yang tak pernah-pernah buat hal rosak, remote tv rosak, tiba-tiba tv pun rosak tekan button kat tv tak boleh. Masuk hari ini dah nak 2 minggu tak tengok tv. Rasa dah lama tak tengok cerita-cerita fav shida huwaaa..csi, hawaii five o dan banyak lagi cerita-cerita kat astro tu. Hadoiii..pening kepala bulan mei saja kering kot shida!! Nasiblah duit dividen ASB shida masih ada tak pakai lagi boleh lah topup-topup guna untuk pakai raya nanti! Harap bulan Jun lebih nice dan lebih jimat dari bulan Mei hahaaa.. Hello June please be nice ya :3




14 comments:

  1. haiyaaa...Slaly plak bulan ni bulan paling byk rezeki utk Sally..huhuhu...bertabah la ye kak :)

    ReplyDelete
  2. kejap je masa berlalu..nak masuk setengah tahun dah kan..bulan depan lagi banyak duit nak gune untuk raya pulak

    ReplyDelete
  3. puasa hampir mnjelma kmbali..:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah bulan mei bulan rezeki buat jijah :)

    ReplyDelete
  5. sat ja dah nak masuk bulan 6...dah separuh tahun pun kan.,.hehehe

    ReplyDelete
  6. 31mei bday mr.asben aida...
    so sgt tunggu bulan mei abis sebab tarikh ni ha haha...

    ReplyDelete
  7. Sama laa. Bulan 5 rasa mcm bankrup teruk

    ReplyDelete
  8. sama laa macam2 yang jadi dalam bulan Mei.. moga2 bulan Jun lebih baik dari bulan sebelumnya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.