Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 29 May 2015

Suami Isteri Bahagia | Kata Ustaz Don Daniyal

Assalammualaikum, peace upon you.
 
Shida harap dan berdoa bakal suami shida 'halim' dalam menguruskan hal rumah tangga, biasalah suami isteri kan.. sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri. Jadi dalam hal rumah tangga suami isteri kena main peranan dengan baik :) Mudah-mudahan Inshaa Allah.. Amin :)


12 comments:

  1. Alhamdulillah..setakat ni...kalau Fida marah atau naik hantu...husband akan diam jer...dia buat mcm tak dgr..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..setakat ni...kalau Fida marah atau naik hantu...husband akan diam jer...dia buat mcm tak dgr..

    ReplyDelete
  3. hrp dpt suami pnybr mcm ni..aamiin..

    ReplyDelete
  4. in shaa Allah shida :)
    perempuan yg baik utk lelaki yg baik, dan juga sebaliknya...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..jadilah suami yang terbaik

    ReplyDelete
  6. in shaa Allah, amin.. mudah-mudahan Shida dipertemukan dengan lelaki yang sebegini..

    ReplyDelete
  7. inshaaAllah moga dapat yg penyabar...

    ReplyDelete
  8. Insyaallah moga2 shida berjodoh dgn insan yang penyabar dan penyayang

    ReplyDelete
  9. Untung siapa yng dpt miliki suami yng halim tu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.