Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part1 | Dunia sebenar Shida Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part1

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 2 June 2015

Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part1

Assalammualaikum, peace upon you.
Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part 1 | Akhirnya siap juga cetak kad raya blogger untuk part 1, sekarang untuk cetak kad raya untuk part 2 pula last rabu untuk submit design dan buat payment, kalau boleh shida nak cepat-cepat closed sebab tak nak nanti time bulan puasa nak rushing buat macam-macam kan dan risau juga selalu bulan puasa pos laju sangat-sangat sibuk untuk penghantaran so ada yang delay ada tak dapat hantar ada yang lambat ada yang dapat lepas raya dan ada juga yang tak dapat itu lagi sakit hati kot so shida memang nak elak dari terjadi semua tu. So shida open awal boleh closed awal jika semua dah clear :) Bagi yang berminat boleh PM shida atau whatsapp shida seperti yang tertera.
Kad raya kali ni shida sangat-sangat puas hati dan felling love hehee :) cantik kad dia, printing, warna dan lain-lain semua kemas memang tabik spring dengan productioan kali ini. Kualiti kad sangat-sangat terbaik dan harga murah itu dah pasti :) So shida akan kekalkan ambil dengan production ini untuk sebarang printing :) Ada yang nak tanya-tanya boleh lah PM shida ye :)



15 Jari Ohsem:

Cik Nor said...

alhamdulillah..siap awal..:)

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..suka suka suka..bagus kalau kualitinya terbaik!

Mimin Adam said...

Alaahaii. Tak sempat nak submit laa pulak -,- kat luar kawasan. T.T

Anum Abdullah said...

pandainya shida buat kad raya..

Lynn Damya said...

Salam, wahhh cantik2 design kad raya shida. Macam selalu (n_n) hehe

Unknown said...

bestnyaa! ada kad raya sendiri..tahun ni hold dulu la shida..bajet lari..sobb~~

izzeyda said...

alhamdulillah dah dapat siapkan awal..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

menarik..teringin juga nk buat..

Iola said...

best nya...cetak kad raya sendiri hehe

Unknown said...

Menarik ni

Diana Rashid said...

Akak tunggu kad raya dari shida je la..hahahah

Maria Firdz said...

wah.. terbaiklah..

adianiez AIDA said...

berkenan...
nanti aida fikir kan :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Semua kad cantik dan lawa..kak lya nak satu kad raya dari shida okey hehhe

Syamimi Saad said...

Cntiknyaa.. :)