Giveaway Duit Raya Dari BBL | Dunia sebenar Shida Giveaway Duit Raya Dari BBL

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 21 June 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL

Assalammualaikum, peace upon you.
Klik Banner untuk Join!!
Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

15 Jari Ohsem:

Unknown said...

Good luck shida..

budakbandunglaici said...

Salam Ramadhan,
terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Dah update senarai peserta giveaway,
boleh rujuk entri ini ya
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya cash
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/persiapan-hari-raya-bersama-lazada.html

NARDtheNERD said...

good luck shida :)

adianiez AIDA said...

good luck, shida...

Azhafizah MN said...

Good Luck Shida

izzeyda said...

good luck Shida..

Unknown said...

Good luck
dari segmen yg sama
http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

adam said...

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Good Luck dari segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Unknown said...

gudluck shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Good luck shida..

Hani Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

KasihShadz said...

Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Unknown said...

dah tmaat da
ayu join jugak
tggu umum pemenang je

budakbandunglaici said...

Selamat hari raya..

BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

Syamimi Saad said...

Xde rezeki.. Heee