Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 26 June 2015

Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Yang Mulia

Assalammualaikum, peace upon you.
Ucapan Salam Ramadhan shida kepada semua blogger, kawan-kawan, sahabat handai dan tak lupa kepada semua pembaca pengunjung setia Blog Dunia sebenar Shida :)(eh jap ada lagi ke pembaca setia dan pengunjung setia shida ni?, update pun macam chipsmore heheee..) Tahun ni kita dapat lagi bersama-sama menjalani ibadah berpuasa. Seperti biasa tahun ni puasa agak awal pertengahan tahun dan sememangnya semakin awal jadi shida rasa masa tu terlalu cepat dan pantas sehinggakan shida terkejar-kejar masa dengan kesibukkan urusan sendiri dan kerja shida. Pakej pula datang dengan musim panas, kejap-kejap hujan. So bulan puasa tahun ni tak ada yang nak tambah tolak seperti biasa cuma tahun ni nak kerap pergi solat tarawih macam tahun lepas pun ada azam macam ni, Alhamdulillah dapat pergi walau selang-selang hari, selalunya shida tak berpeluang nak pergi sebab kerja malam kan so tahun ni nak cari juga masa untuk pergi berjemaah tarawih bersama keluarga. Inshaa Allah dalam bulan yang Mulia ini moga kita mendapat lebih keberkatan darinya tapi jangan lah pula bulan Ramadhan je nak cari keberkatan bulan-bulan lain pun boleh, kalau hari-hari cari keberkatan hidup lagi Awesome! :) Shida nak share juga Niat Puasa Sebulan dan Doa Berbuka Puasa kepada semua mungkin ada yang lupa al-maklumla setahun sekali kan :)



10 comments:

  1. selamat menjalani ibadah puasa

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan! selamat berpuasa dear...


    singgah blogwalking :)

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa :-)

    ReplyDelete
  4. shida :)
    selamat berbuka ptg nanti ye :)

    ReplyDelete
  5. sELAMAT Berpuasa dan salam ramadhan shida :)

    ReplyDelete
  6. selamat berakhirnya bulan ramadhan kak shida
    dan selamat menyambut hari raya aidilfitri buat akk dan sekeluarga

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.