Tahniah!! Top Komen Mei 2015 dan Jun 2015 Blog www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Tahniah!! Top Komen Mei 2015 dan Jun 2015 Blog www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 22 June 2015

Tahniah!! Top Komen Mei 2015 dan Jun 2015 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum w.b.t | peace upon you

Top Komen Mei 2015 dan Top Komen Jun 2015
Tahniah shida ucapkan kepada mereka yang tersenarai ya :) untuk top komen mei dan jun 20115. Dari shida tak aktif sehingga sekarang dah aktif semula mereka-mereka ini sentiasa support shida dari belakang sehingga blog ini hidup dan wujud seperti biasa :) Jadi sebagai menghargai mereka shida nak beri sedikit gift yang simple dan boleh dibuat kenangan berbloging. Bagi mereka yang 12 tersenarai sila PM shida di facebook, email atau wasup(0137124467) shida ok, untuk beri detail seperti Nama dan Alamat korang :) Bagi nama-nama baru sila nyatakan nama blog dan url untuk dikenal pasti oleh shida ye :) Kalau korang nak senang komen je kat entri ini alamat dan nama korang senang dan mudah untuk shida, lepas copy shida delete janji!!. Tapi bagi la dua komen ya 1 detail 1 komen korang :) Terima kasih tak terhingga kepada mereka-mereka yang support shida selama ini :) 

19 Jari Ohsem:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd pemenang

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada semua yang tersenarai...

Normi Nieza said...

alhamdulillah..cik nor tersenarai lagi..:)

tqvm shida..:)

Yang lama xbuat entry lagi..sori2 sangat2 shida..huhu

alamat cik nor shida dah ada kan..hehe

izzeyda said...

assalamualaikum.. saya dah bagi detail kat email..

Azhafizah Md Nor said...

Eh Jun tak habis lagi shida..hihi..Tahniah semua :)

Azhafizah Md Nor said...

Eh Jun tak habis lagi shida..hihi..Tahniah semua :)

adianiez AIDA said...

aida ada la 2 bulan di atas :)
alhamdulillah...
cuba utk aktif blogging skang ni.
nanti aida bagi detail ekk shida.
tq so much...

adianiez AIDA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nuyui a.k.a miss YUI said...

eh eh nama yui ada..hihih... tq shida...

nuyui a.k.a miss YUI said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shida Radzuan said...

@Azhafizah Md Nor ha,a fiza jun x habis lg..nanti nak tgu jun kad raya xsempat nak sampai sebelum raya hehee :)

itu tujuannye heheee :)

nor nazliana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cikna said...

Tahniah, lps ni nama kita plak ye.....;-)

Cikk Mimin said...

Boleh tuntut lg x ni? Ehehehe

azizah green line said...

tahniah pd yg tersenarai..

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah masih tersenarai..thanks shida tahniah jugak pada yg tersenarai,.kak lya punya alamat dah ada ngan shida kan ..aritu dah bagi hehehe..kalau takde bgtau balik ya,,

caliph shuriken said...

congratz semua ^^

hidayu ayumie said...

nampak nama kita kat situ

sya mimie said...

Tahniah buat mereka semua.. :)