Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 22 June 2015

Tahniah!! Top Komen Mei 2015 dan Jun 2015 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum w.b.t | peace upon you

Top Komen Mei 2015 dan Top Komen Jun 2015
Tahniah shida ucapkan kepada mereka yang tersenarai ya :) untuk top komen mei dan jun 20115. Dari shida tak aktif sehingga sekarang dah aktif semula mereka-mereka ini sentiasa support shida dari belakang sehingga blog ini hidup dan wujud seperti biasa :) Jadi sebagai menghargai mereka shida nak beri sedikit gift yang simple dan boleh dibuat kenangan berbloging. Bagi mereka yang 12 tersenarai sila PM shida di facebook, email atau wasup(0137124467) shida ok, untuk beri detail seperti Nama dan Alamat korang :) Bagi nama-nama baru sila nyatakan nama blog dan url untuk dikenal pasti oleh shida ye :) Kalau korang nak senang komen je kat entri ini alamat dan nama korang senang dan mudah untuk shida, lepas copy shida delete janji!!. Tapi bagi la dua komen ya 1 detail 1 komen korang :) Terima kasih tak terhingga kepada mereka-mereka yang support shida selama ini :) 

19 comments:

  1. tahniah diucapkan kepada semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..cik nor tersenarai lagi..:)

    tqvm shida..:)

    Yang lama xbuat entry lagi..sori2 sangat2 shida..huhu

    alamat cik nor shida dah ada kan..hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.. saya dah bagi detail kat email..

    ReplyDelete
  4. Eh Jun tak habis lagi shida..hihi..Tahniah semua :)

    ReplyDelete
  5. Eh Jun tak habis lagi shida..hihi..Tahniah semua :)

    ReplyDelete
  6. aida ada la 2 bulan di atas :)
    alhamdulillah...
    cuba utk aktif blogging skang ni.
    nanti aida bagi detail ekk shida.
    tq so much...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. eh eh nama yui ada..hihih... tq shida...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. @Azhafizah Md Nor ha,a fiza jun x habis lg..nanti nak tgu jun kad raya xsempat nak sampai sebelum raya hehee :)

    itu tujuannye heheee :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Tahniah, lps ni nama kita plak ye.....;-)

    ReplyDelete
  13. Boleh tuntut lg x ni? Ehehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah pd yg tersenarai..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah masih tersenarai..thanks shida tahniah jugak pada yg tersenarai,.kak lya punya alamat dah ada ngan shida kan ..aritu dah bagi hehehe..kalau takde bgtau balik ya,,

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.