Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 24 June 2015

Tempahan Cetak Kad Raya 2015 dibuka sehingga Ramadhan ke7

Assalammualaikum, peace upon you.
Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga Ramadhan ke7 | shida buka untuk tempahan cetak kad raya untuk korang ya :) bagi yang berminat nak ada kad raya sendiri nak cetak boleh PM shida di facebook shida, fanpage shida atau lebih mudah korang whatsapp 0 13 7124467 atau email saja shida. Semua detail shida ada di sidebar ok :) So boleh roger shida untuk tengok harga kasih sayang shida untuk korang ok :) harga printing serendah RM38 + Free sampul (putih) dan kos penghantaran. Bayar je RM38 dah boleh ada kad raya sendiri untuk diedarkan kepada kawan-kawan, sahabat handai, saudara mara atau sesiapa saja. Macam blogger boleh bertukar kad raya :) best apa gitu :) shida dah 3 tahun bertukar kad raya sesama blogger, memang syiookk :) Banyak kad raya blogger yang shida simpan lawo-lawo hehee :) Harga RM38 tu paling minima untuk cetak! nak cetak lebih banyak boleh PM shida untuk harga selanjutnya. Yang paling penting korang kena design sendiri ataukorang boleh  upah designer korang untuk design kad korang bersaiz A6 ok? dah siap designnya, hantar design kat shida then boleh lah print ok :) shida memang tak nak buka servis design sebab sibuk dengan kerja dan komitmen yang lain takut tak ada masa nak urus semua dalam satu masa so tak nak kelam kabut shida open untuk cetak sahaja. Berminat maii PM shida laju-laju naaa :)
  •  Harga Serendah RM38 + Free Sampul (putih) + Free Postage utk SM | SS +RM5 
  • Design sendiri! shida hanya print saja ye (harga pun hanya harga print saja tak ada design)
  • Tempoh tempahan dibuka hanya 4 minggu saja, tempahan last minit tidak akan dilayan.
  • Bagi yang nak beli setem sekali juga disediakan, harga ditambah mengikut kuantiti setem. 
  • Bagi yang memerlukan designer-designer untuk design kad raya korang dengan harga berpatutan boleh hubungi lanjut mereka-mereka ini korang pilih je yang mana satu pilihan dihati :) Azhafizah Md Nor Zaza Iman Kathy R'bain Blog DayangDeno Sheda Ucu Eca Dwinky Asha ada sesiapa lagi tak? boleh offer diri hampa untuk design dalam komen ye :)

Terima kasih daun keladi :)


15 comments:

  1. bestya shida...pandai buat kad raya..

    ReplyDelete
  2. kak shida, RM38 tu berapa pcs?

    ReplyDelete
  3. yeyy! tengah pikir2 tahun ni nak buat kad raya design apa pula..heee

    ReplyDelete
  4. heee lama xdpt kad raya ni

    ReplyDelete
  5. Wah dah ambik tempahan tuk cetak eaa...jom ramai2 tempah ngan shida,

    ReplyDelete
  6. jom jom tempah awal :) Thanks Shida promote

    ReplyDelete
  7. wow kad raya.
    aida akui da lama tak beli kad raya.
    hu hu hu...
    zaman dulu kala, time belajar memang suka beli and anta kat famili and friends.

    ReplyDelete
  8. cepat2 tempah, hikk..

    tahun ni kita bertukar kad raya lagi ok ^^

    ReplyDelete
  9. brapa PCS utk RM38 tu shida..:)

    ReplyDelete
  10. Dah lama betul tak dapat kad raya. menarik ni boleh consider buat kad raya tahun ni.

    ReplyDelete
  11. lamanya tak dapat kad raya.. rm38 tuh untuk berapa keping ya..

    ReplyDelete
  12. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  13. 1st time beraya bersama blogger ni
    so tahun depan dah tau nak cetak dengan sape n design dgn sapa

    ReplyDelete
  14. Shida, rm38 tu untuk berapa keping kadnya ye. Murah juga tu. Rsa nk tmpah la thun dpn hee.. Thun ni terlpas pndang nk standby awal2.. Hee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.