Tuesday, 28 July 2015

Kad Raya 2015 yang ke 10 dari Blogger Caliph Irwan | Terima Kasih Caliph :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya 2015 yang ke10 dari Blogger Caliph Shuriken :) Arigatou Caliph :)
Jom berkenalan dengan Caliph yang superb sporting habiss :) ohh!! Liph masih single ye semua ekekeee.. gurau je liph heheee :p


8 comments:

  1. bestnye dpt byk kad raya ye.

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat kad raya lagi

    ReplyDelete
  3. amboi2..shida ni..sempat lagi tu..

    Eh!!single lagi ye caliph???

    heheheh

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat kad raya...kiter dah bertahun xdpt kad raya haa

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya sis Syida

    ReplyDelete
  6. Kad raya exclusive ni..tak pernah miss setiap tahun kan :)

    ReplyDelete
  7. Menyerlah betul warna biru pada kad dia..Cantik la Shida,.Tahniah

    ReplyDelete
  8. Bnyknyaaa kad raya yng shida terima.. Hope thun dpan dpt la beri kad raya pd kengkawan.. :

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.