Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 30 July 2015

Kad Raya 2015 yang ke 12 dari Blogger Cik Nor | Terima Kasih Cik Nor :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Suka shida terima kad raya dari Cik Nor ni :) warna biru hehee..pandai kawan-kawan shida ni dorang tau shida suka warna biru so pilihan kad untuk shida pun warna biru :) terima kasih Cik Nor untuk kad raya ke 12 ni :) telah sampai dengan selamatnya. Terkejut juga dapat kejutan kad raya dari Cik Nor :)

Jom terjah blog Cik Nor : norminieza.blogspot.com


11 comments:

  1. Tahniahhh. Banyak eyh dapat kad raya :) Mesti heppy gilleww . Hehe

    ReplyDelete
  2. Syoknya dapat kad raya.. Nyesal lak rasa tak request ari tu.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Shida..Hehhe haa aa pandai la diaorang bagi kad warna biru gtu tuk Shida..

    ReplyDelete
  4. Of course la Shida suka sebab warna biru kan :)

    ReplyDelete
  5. simpan kad raya ni buat kenangan

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..sampai juga akhirnya..:)

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat kad berderet2 macam nih..

    ReplyDelete
  8. Nmpk sejuk mata memandang kad tu. Sebab biru menenangkan..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.