Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 3 July 2015

Kad Raya 2015 yang ke 3 dari Mejar Azleen dari Angkatan Tentera Malaysia (ATM)

Assalammualaikum w.b.t, peace upon you.
 Kad Raya 2015 yang ke 3 dari Mejar Azleen dari ATM :) Thanks Mejar :)
 
 

10 comments:

  1. Unik kad raya dia..tahniah Shida

    ReplyDelete
  2. wahhh dari pegawai askar tu..terbaikkk!

    ReplyDelete
  3. wooaaahhh.. dapat kad raya.. best nye...
    Kite dah lama tak dpat kad raya....
    kad raya boleh simpan wat kenangan, pstu gantung2 jadi hiasan rumah masa aidilfitri nanti... =D

    ReplyDelete
  4. ini semua kad raya yg shida print kan.. hehe
    next year boleh tempah lg :)

    ReplyDelete
  5. dapat kad raya cmni steady laa, hikk...

    ReplyDelete
  6. wow! dari pegawai tentera...
    terbaik la shida :)

    ReplyDelete
  7. Wahh nampak menarik kad raya ni

    ReplyDelete
  8. Tema celoreng tentera gitu.. Gagah berani.. Hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.