Kad Raya 2015 yang ke 5 dari Blogger Emas Putih | Terima Kasih Emas Putih a.k.a Uzu :) | Dunia sebenar Shida Kad Raya 2015 yang ke 5 dari Blogger Emas Putih | Terima Kasih Emas Putih a.k.a Uzu :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 July 2015

Kad Raya 2015 yang ke 5 dari Blogger Emas Putih | Terima Kasih Emas Putih a.k.a Uzu :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Mem Besar ni hehee..Thanks uzu sudi Print dengan shida lagi sekali :) rasa dah 3 tahun berturut-turut uzu print dengan shida :) tema tak lari mesti pink dengan dia dia sekali warna pink sekali tengok kan hehee :) Salam Aidilfitri Uzu :)

jom terjah blog uzu www.kisahemasputih.com


10 Jari Ohsem:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Tak sempat lagi nak buat entry review kad raya ni..

Azhafizah Md Nor said...

memang tak lari tema pink dia ni.hehe

Emas Putih said...

design kat fiza. print kat shida. adil hahahaha

Diana Rashid said...

pink memang warna kegemaran ramai..hehe

Nadia Johari said...

samala macam shida taklari tema..ehhee..tahun ni tak dapat sebab haritu tak bagi alamat kat die

azizah green line said...

Suka kad raya uzu ni. Nampak cantik cun dia di situ

Normi Nieza said...

cantik..cik nor dapat jugak..:)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah ..cantiknya kad raya uzu

caliph shuriken said...

aritu ada tgk kad raya ni kt fb tapi segan plak nk request nanak satu, hikk...

sya mimie said...

Peminat tegar pink.. Hee