Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 24 July 2015

Kad Raya 2015 yang ke 5 dari Blogger Emas Putih | Terima Kasih Emas Putih a.k.a Uzu :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Mem Besar ni hehee..Thanks uzu sudi Print dengan shida lagi sekali :) rasa dah 3 tahun berturut-turut uzu print dengan shida :) tema tak lari mesti pink dengan dia dia sekali warna pink sekali tengok kan hehee :) Salam Aidilfitri Uzu :)

jom terjah blog uzu www.kisahemasputih.com


10 comments:

  1. Alhamdulillah... Tak sempat lagi nak buat entry review kad raya ni..

    ReplyDelete
  2. memang tak lari tema pink dia ni.hehe

    ReplyDelete
  3. design kat fiza. print kat shida. adil hahahaha

    ReplyDelete
  4. pink memang warna kegemaran ramai..hehe

    ReplyDelete
  5. samala macam shida taklari tema..ehhee..tahun ni tak dapat sebab haritu tak bagi alamat kat die

    ReplyDelete
  6. Suka kad raya uzu ni. Nampak cantik cun dia di situ

    ReplyDelete
  7. cantik..cik nor dapat jugak..:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah ..cantiknya kad raya uzu

    ReplyDelete
  9. aritu ada tgk kad raya ni kt fb tapi segan plak nk request nanak satu, hikk...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.