Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 25 August 2015

Giveaway Anak Merdeka 2015!

Assalammualaikum, peace upon you.
Jom kawan-kawan support Giveaway dari Blogger Mariafirdz ini :)
wahhh..shida terlambat lah, sebab shida tengok maria dah tukar dari blogspot ke domain, tahniah dear!! tu lah sibuk sangat-sangat sampai tak tahu update-update terbaru dari rakan blogger. Inshaa Allah shida tengah usaha juga nak update dan blogwalking jika diizinkan. Punca utama shida internet sekarang ni huhuu..
So Good Luck untuk semua yang join ye :) nak join sama? klik banner atas tu :) tamat pada 31 Ogos 2015 bersamaan Hari Kemerdekaan negara Malaysia tercinta :)

 

11 comments:

  1. Good luck

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

    ReplyDelete

  2. salam...jln2 blogwlking sni smbil follow blog blum sy follow :) good luck ya ..follower ke5458 d sni
    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam.sy singgah dr Ga yg sama. goodluck ye!

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie blogwalking dari segmen yang sama :) semoga berjaya :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

    ReplyDelete
  5. Salam...
    Terima kasih sudi luangkan masa sertai dan sokong Giveaway Anak Merdeka 2015.

    Senarai peserta telah dikeluarkan... Boleh semak nombor penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-anak-merdeka.html

    Semoga berjaya... ☺

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.