Giveaway Anak Merdeka 2015! | Dunia sebenar Shida Giveaway Anak Merdeka 2015!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 25 August 2015

Giveaway Anak Merdeka 2015!

Assalammualaikum, peace upon you.
Jom kawan-kawan support Giveaway dari Blogger Mariafirdz ini :)
wahhh..shida terlambat lah, sebab shida tengok maria dah tukar dari blogspot ke domain, tahniah dear!! tu lah sibuk sangat-sangat sampai tak tahu update-update terbaru dari rakan blogger. Inshaa Allah shida tengah usaha juga nak update dan blogwalking jika diizinkan. Punca utama shida internet sekarang ni huhuu..
So Good Luck untuk semua yang join ye :) nak join sama? klik banner atas tu :) tamat pada 31 Ogos 2015 bersamaan Hari Kemerdekaan negara Malaysia tercinta :)

 
click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

11 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida..

Nor Ain Rusli said...

Good luck

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

UNICHI YANIEJ said...

good luck kak..

Unknown said...


salam...jln2 blogwlking sni smbil follow blog blum sy follow :) good luck ya ..follower ke5458 d sni
http://ilovebunga89.blogspot.com/

Unknown said...

gudluck shida

Farhain azmi said...

Salam.sy singgah dr Ga yg sama. goodluck ye!

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

Syamimi Saad said...

Semoga berjaya shida... :)

kak gojes said...

Gud luck ya!!! KG datang dari segmen yang sama Giveaway Anak Merdeka 2015!

Cik Mimie said...

Cik Mimie blogwalking dari segmen yang sama :) semoga berjaya :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html

Maria Firdz said...

Salam...
Terima kasih sudi luangkan masa sertai dan sokong Giveaway Anak Merdeka 2015.

Senarai peserta telah dikeluarkan... Boleh semak nombor penyertaan di sini:

http://www.mariafirdz.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-anak-merdeka.html

Semoga berjaya... ☺

izzeyda said...

good luck shida..