Jom kira HARIMAU! | Dunia sebenar Shida Jom kira HARIMAU!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 26 August 2015

Jom kira HARIMAU!

Assalammualaikum, peace upon you.
Berapa banyak harimau yang kelihatan di dalam gambar?? jangan stress tau! kalau stress harimau akan muncul semakin banyak dan banyak.. akhirnya korang tak dapat kira heheee :D Nanti shida akan beri jawapan dan kita tengok siapa yang meneka dengan tepat hehee.. Selamat mencuba :) 

 

20 Jari Ohsem:

Eira Aikawa said...

15 kot...
itu je yg dapat dilihat..

Azhafizah Md Nor said...

ade 15 ekor ke Shida?

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui teka 13..

nor nazliana said...

ada 16 semuanya

Normi Nieza said...

12 ekor..:)

Eintan Nurfuzie said...

hai.. salam perkenalan..
banyak la.. jd stresss

azizah green line said...

15 mungkin shida

Nadia Johari said...

juling mata kira..hehe

yoorin melacolea said...

kira ada 15 ekor..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

13 rasanya

sya mimie said...

Nampak mcm dua belas je.. Heee

adianiez AIDA said...

15

izzeyda said...

15 ekor..

Amanina Mads said...

nampak mcm 15 ekor.. hehe
lama xsinggah blog shida :)

Aqilah Azmi said...

eeeeee banyak nya hahahahaha takut nk kira xD

Busyra Bt Takiyudin said...

mata dh terkebil2 dah ni. hehe. btw hilang stress. arghhh. hehe

noradyani ab rahman said...

singgah...
jap nak kira..
15 ekor?

Cik Tie said...

13 ekor

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Mohd Nur Hilmi Remali said...

kakak nampakk 14.. hee~

via : www.atiehilmi2u.blogspot.my