Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 26 August 2015

Jom kira HARIMAU!

Assalammualaikum, peace upon you.
Berapa banyak harimau yang kelihatan di dalam gambar?? jangan stress tau! kalau stress harimau akan muncul semakin banyak dan banyak.. akhirnya korang tak dapat kira heheee :D Nanti shida akan beri jawapan dan kita tengok siapa yang meneka dengan tepat hehee.. Selamat mencuba :) 

 

20 comments:

  1. 15 kot...
    itu je yg dapat dilihat..

    ReplyDelete
  2. hai.. salam perkenalan..
    banyak la.. jd stresss

    ReplyDelete
  3. nampak mcm 15 ekor.. hehe
    lama xsinggah blog shida :)

    ReplyDelete
  4. eeeeee banyak nya hahahahaha takut nk kira xD

    ReplyDelete
  5. mata dh terkebil2 dah ni. hehe. btw hilang stress. arghhh. hehe

    ReplyDelete
  6. singgah...
    jap nak kira..
    15 ekor?

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. kakak nampakk 14.. hee~

    via : www.atiehilmi2u.blogspot.my

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.