Kad Raya terakhir ke 17 dari Blogger Ina Ainaa | Terima kasih Ena :) | Dunia sebenar Shida Kad Raya terakhir ke 17 dari Blogger Ina Ainaa | Terima kasih Ena :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 14 August 2015

Kad Raya terakhir ke 17 dari Blogger Ina Ainaa | Terima kasih Ena :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik kita sudah pun menghampiri syawal-syawal yang terakhir dan shida masih berkesempatan untuk update Kad Raya yang terakhir ini datangnya dari Blogger Ina Ainaa atau lebih mesra dengan panggilan ena, Thanks ENA :) Sekarang shida susah sangat nak online dengan sempurna, bukan sebab kerja banyak atau letih. Tapi masalah internet pula dah timbul, sekarang shida buntu macam mana nak konsisten dengan blog. Sedih pula padahal baru lepas renew domain bulan lepas :( sedih teramat sebab tak dapat jaga denganbaik blog ni. Makin lama makin susah, sekarang shida on kejap-kejap guna data saja.

Sebelum ni memang ada beli data khas untuk bloging tapi nampaknya memang tak sesuai buat untuk si pengguna tegar internet. Terpaksa juga shida cari yang unlimited dan yang boleh dibawa kemana-mana. Korang boleh suggest untuk shida yang unlimited like broadband or modem tak kisah sangat asalkan bukan TM atau Streamyx. Help me please!!

Jom singgah blog Ena :)


7 Jari Ohsem:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Shida,
Seronok dapat kad raya.. Jangan berhenti berblogging tau, in shaa Allah ada lah nnti solution ttg data internet tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk sgguh kad raya shida ni..heee.jeles..

Azhafizah Md Nor said...

banyak shida dapat kad raya..kad raya fiza je tak sampai..sedih betul =_='

izzeyda said...

fuhh banyak betul kad raya Shida.. Eyda nyer separuh 1/3 daripada Shida..

Akif Imtiyaz said...

Byk jugak shida dpt kad raya thn ni ya

caliph shuriken said...

banyaknya shida dapat kad raya ^^

sya mimie said...

Bestnya dpt kmpul kad raya.. :)

Hritu kita tukar clcom first. Ok la internetnya. Data bln ni x hbis, blh forward. Tp skrng xde plan tu dh..