Dunia sebenar Shida: June 2015

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 30 June 2015

BB Cream dan Cleanser dari Seqy Beauty | Produk Kosmetik dan Kecantikan yang terbaik

Assalammualaikum w.b.t, peace upon you.

BB Cream dan Cleanser dari Seqy Beauty | Produk Kosmetik dan Kecantikan yang terbaik| Hari ini dengan entri review ini, shida nak share dengan korang satu Produk Kosmetik dan Kecantikan dari Seqy Beauty keluaran orang kita weh!! Produk 100% buatan malaysia yang sememangnya terlajak cantik bila menggunakannya!! Seqy Beauty ini terdiri dari 4 jenis produk iaitu BB Cream, Cleanser, Sakura Mask dan Skincare. Seqy beauty boleh atasi masalah kulit seperti JERAGAT, KULIT BERMINYAK, PARUT BERJERAWAT, RUAM, KULIT TERBAKAR, BERKEDUT , MENGELUPAS dan KULIT KERING Produk dari Seqy Beauty memang sesuai dan korang memang patut cari dan guna Produk ini. Shida berkenalan dengan BB Cream by Seqy Beauty ni dari minggu lepas lagi tau :)) haaaa tengok senyum lebar sat hehee :)) Kesan dia Superb!!
Produk Seqy Beauty : Cleanser dan BB Cream
BB Cream yang sempurna ini sangat mudah digunakan, sapu rata pada wajah dah selesai, tak perlu lagi nak berbedak kompek bagai. Guna BB Cream ni saja dah nampak macam sempurna sangat sebab dia siap ada perlindungan (SPF 30+), pelembab dan bedak asas, ALL IN ONE!! Semua celaan atau parut pada muka korang tu dah tak nampak, memang superb!! BB Cream ni juga sesuai untuk semua jenis kulit dan ianya selamat digunakan. Tiada juga kesan-kesan sampingan yang tak elok dan memudaratkan kulit dalam BB Cream ini. 
Setengah BB Cream dari lambakan di pasaran ada juga yang tak berapa elok kesan dia pada muka sebagai contoh shida ada guna satu produk ni, bila pakai BB Cream dia muka rasa melekit bukan kate shida sapu berlebihan atau apa la..tapi bila dah kering still rasa tak selesa dan paling tak best muka nampak lagi berminyak. Tapi dengan BB Cream dari Seqy Beauty ni shida sapu pada muka rasa selesa sangat dan shida sebenarnya risau juga sebab skin shida sensitif kan so shida guna kerap dalam beberapa hari Alhamdulillah tak ada rasa yang kurang menyenangkan pun. Warna cream dia pun lembut tak lah nampak beza ketara kalau sipemakai adalah berkulit gelap, kulit shida sederhana, kulit orang melayu tulin kate kan hehee...tak cerah tak gelap so sesuai lah sangat kan :) Tak melekit, tak berminyak dan sesuai dengan kulit shida yang sensitif ni. Rasa happy juga guna produk Seqy Beauty ni walau pertama kali pakai, kesan dia terbaik!!
Kebaikkan BB Cream dari Seqy Beauty :
  • Wajah tidak berminyak sepanjang hari
  • Sebagai krim essential, menutrisi, menegang dan menghaluskan kulit
  • Menutupi cela dan tona lebih sekata
  • Mencegah bintik hitam, noda dan flek di wajah
  • Melambatkan Penuaan
  • Melindungi kulit dari sinaran uv dengan SPF 30+ 
  • Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang asia
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Sebagai bedak asas
Kebaikkan Cleanser dari Seqy Beauty :
  • Membuang sisa-sisa kotoran, habuk, minyak berlebihan dan sel kulit mati yang tersumbat pada kulit wajah
  • Vitamin E sebagai pelembab wajah dan vitamin C pemulih sel kulit
  • Anti-Aging, menegangkan kulit sekaligus mengurangkan kedutan
  • Mencerahkan kulit (sumber dari alam semulajadi)
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak
  • Memudarkan jeragat dan bintik hitam
  • Menyejukkan wajah (sumber dari timun)
  • Anti-Microbial dan Anti-Oxidant
Antara testimoni original yang menggunakan Seqy Beauty :

Di kalangan artis juga seperti Nad Zainal, Yatt Hamzah dan juga para blogger  sudah di perkenalkan produk Seqy Beauty ni dan shida juga salah seorang pengguna Seqy Beauty :) banyak yang shida harapkan sebab shida tersangat lah susah nak percaya mana-mana produk yang berkait rapat dengan kulit wajah ni sebab skin shida sensitif. kalau nak cerita memang panjang lagi tau!! senang cerita korang wajib cuba BB Cream ni!! Shida yakin satu hari nanti Produk Seqy Beauty ni akan mendapat tempat dikalangan Wanita-wanita Malaysia dan Asia. 

 Grab sekarang sempena promosi sah sehingga 30 Ramadhan!!
Dengan belian Combo Set dapat freegift

Hubungi lanjut pengedar sah Seqy Beauty :
Instagrams : @estrella_onlineshop
Whatsapp : 017 394 5948 (sis liza)
Email : elizwonderland28@gmail.com
Butik Vendor : Thepopulous Seksyen 8 Bandar Baru Bangi
(tester BB Cream Seqy Beauty disediakan)
COD Area : Putrajaya, Cyberjaya, Seremban, Nilai, Senawang, Port Dickson

kenal tak sape nih?? salah seorang pengguna BB Cream dari Seqy Beauty :))


Kad Raya 2015 yang ke 2 dari Blogger Cik Akak | Terima Kasih Cik Akak :)

Assalammualaikum, peace upon you.
 Kad Raya 2015 yang ke 2 dari Blogger Cik Akak :) Thanks Cik AKak :)
Jom singgah dan berkenalan dengan Cik Akak > klik sini <


Monday, 29 June 2015

Kad Raya 2015 yang pertama dari Blogger Zaza Iman | Terima kasih zaza :)

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya pertama sesi 2015 dari Blogger Zaza Iman :) Thanks zaza :)
Jom singgah dan berkenalan dengan blogger zaza > klik sini <


Friday, 26 June 2015

Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Yang Mulia

Assalammualaikum, peace upon you.
Ucapan Salam Ramadhan shida kepada semua blogger, kawan-kawan, sahabat handai dan tak lupa kepada semua pembaca pengunjung setia Blog Dunia sebenar Shida :)(eh jap ada lagi ke pembaca setia dan pengunjung setia shida ni?, update pun macam chipsmore heheee..) Tahun ni kita dapat lagi bersama-sama menjalani ibadah berpuasa. Seperti biasa tahun ni puasa agak awal pertengahan tahun dan sememangnya semakin awal jadi shida rasa masa tu terlalu cepat dan pantas sehinggakan shida terkejar-kejar masa dengan kesibukkan urusan sendiri dan kerja shida. Pakej pula datang dengan musim panas, kejap-kejap hujan. So bulan puasa tahun ni tak ada yang nak tambah tolak seperti biasa cuma tahun ni nak kerap pergi solat tarawih macam tahun lepas pun ada azam macam ni, Alhamdulillah dapat pergi walau selang-selang hari, selalunya shida tak berpeluang nak pergi sebab kerja malam kan so tahun ni nak cari juga masa untuk pergi berjemaah tarawih bersama keluarga. Inshaa Allah dalam bulan yang Mulia ini moga kita mendapat lebih keberkatan darinya tapi jangan lah pula bulan Ramadhan je nak cari keberkatan bulan-bulan lain pun boleh, kalau hari-hari cari keberkatan hidup lagi Awesome! :) Shida nak share juga Niat Puasa Sebulan dan Doa Berbuka Puasa kepada semua mungkin ada yang lupa al-maklumla setahun sekali kan :)



Thursday, 25 June 2015

Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part3 dan Part4

Assalammualaikum w.b.t, peace upon you

Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part3 dan Part4 | Edisi kali ini lebih menarik dan tertarik. Shida kagum dengan segelintir bloggers yang masih ingin meneruskan tradisi kad raya dizaman teknologi serba canggih ni. Dulu waktu tak ada smart phone memang bertalu-talu kiriman kad raya di edarkan. Tapi sejak teknologi semakin membangun dengan adanya smart phone dan internet semua dihujung jari saja. Boleh send thru mms atau email dan sekarang dengan kewujudan whatsapp, wechat, telegram, instagram, facebook, twitter dan sebagainya kiriman lebih mudah tag atau masukkan semua nama atau nombor send sekali. Mudah dan menjimatkan masa serta tenaga. Tapi bagi shida version Kad Raya lebih rare sehingga kini :) Shida suka kumpul kad raya sehingga sekarang ni. Sebab tu shida masih lagi membuka peluang bagi penggemar kad raya untuk cetak dan edar :) kalau tengok mana-mana mall or kedai-kedai dah jarang sangat jual kad raya kan huhuu.. tak apa tak jual tapi masih boleh cetak sendiri :) Apa pandangan korang tentang kad raya??
Ini kad raya yang shida cetak untuk part3 dan part 4. Sekarang dalam proses pencetakkan untuk part yang terakhir iaitu part5. Masih dalam pengumpulan design untuk di hantar kepada production shida. Sekiranya korang nak selit cetak boleh PM shida atau whatsapp 013 712 4467. Hari terakhir untuk menghantar design kad raya dan membuat pembayaran pada hari Sabtu ini. Cantik-cantik kad depa tau!! jeles shida hehee ^_^


Wednesday, 24 June 2015

Tempahan Cetak Kad Raya 2015 dibuka sehingga Ramadhan ke7

Assalammualaikum, peace upon you.
Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga Ramadhan ke7 | shida buka untuk tempahan cetak kad raya untuk korang ya :) bagi yang berminat nak ada kad raya sendiri nak cetak boleh PM shida di facebook shida, fanpage shida atau lebih mudah korang whatsapp 0 13 7124467 atau email saja shida. Semua detail shida ada di sidebar ok :) So boleh roger shida untuk tengok harga kasih sayang shida untuk korang ok :) harga printing serendah RM38 + Free sampul (putih) dan kos penghantaran. Bayar je RM38 dah boleh ada kad raya sendiri untuk diedarkan kepada kawan-kawan, sahabat handai, saudara mara atau sesiapa saja. Macam blogger boleh bertukar kad raya :) best apa gitu :) shida dah 3 tahun bertukar kad raya sesama blogger, memang syiookk :) Banyak kad raya blogger yang shida simpan lawo-lawo hehee :) Harga RM38 tu paling minima untuk cetak! nak cetak lebih banyak boleh PM shida untuk harga selanjutnya. Yang paling penting korang kena design sendiri ataukorang boleh  upah designer korang untuk design kad korang bersaiz A6 ok? dah siap designnya, hantar design kat shida then boleh lah print ok :) shida memang tak nak buka servis design sebab sibuk dengan kerja dan komitmen yang lain takut tak ada masa nak urus semua dalam satu masa so tak nak kelam kabut shida open untuk cetak sahaja. Berminat maii PM shida laju-laju naaa :)
  •  Harga Serendah RM38 + Free Sampul (putih) + Free Postage utk SM | SS +RM5 
  • Design sendiri! shida hanya print saja ye (harga pun hanya harga print saja tak ada design)
  • Tempoh tempahan dibuka hanya 4 minggu saja, tempahan last minit tidak akan dilayan.
  • Bagi yang nak beli setem sekali juga disediakan, harga ditambah mengikut kuantiti setem. 
  • Bagi yang memerlukan designer-designer untuk design kad raya korang dengan harga berpatutan boleh hubungi lanjut mereka-mereka ini korang pilih je yang mana satu pilihan dihati :) Azhafizah Md Nor Zaza Iman Kathy R'bain Blog DayangDeno Sheda Ucu Eca Dwinky Asha ada sesiapa lagi tak? boleh offer diri hampa untuk design dalam komen ye :)

Terima kasih daun keladi :)


Monday, 22 June 2015

Tahniah!! Top Komen Mei 2015 dan Jun 2015 Blog www.duniashida.com

Assalammualaikum w.b.t | peace upon you

Top Komen Mei 2015 dan Top Komen Jun 2015
Tahniah shida ucapkan kepada mereka yang tersenarai ya :) untuk top komen mei dan jun 20115. Dari shida tak aktif sehingga sekarang dah aktif semula mereka-mereka ini sentiasa support shida dari belakang sehingga blog ini hidup dan wujud seperti biasa :) Jadi sebagai menghargai mereka shida nak beri sedikit gift yang simple dan boleh dibuat kenangan berbloging. Bagi mereka yang 12 tersenarai sila PM shida di facebook, email atau wasup(0137124467) shida ok, untuk beri detail seperti Nama dan Alamat korang :) Bagi nama-nama baru sila nyatakan nama blog dan url untuk dikenal pasti oleh shida ye :) Kalau korang nak senang komen je kat entri ini alamat dan nama korang senang dan mudah untuk shida, lepas copy shida delete janji!!. Tapi bagi la dua komen ya 1 detail 1 komen korang :) Terima kasih tak terhingga kepada mereka-mereka yang support shida selama ini :) 

Sunday, 21 June 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL

Assalammualaikum, peace upon you.
Klik Banner untuk Join!!
Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya


Saturday, 20 June 2015

GIVEAWAY KAD RAYA 2015 BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK

Assalammualaikum, peace upon you.
http://kathyrbain.blogspot.com/2015/06/ga-kad-raya-2015-by-kathyrbain-cikakak.html

Detail segmen:-

Mula: 18 Jun 2015
Tamat: 28 Jun 2015

Hadiah:
1. 1 keping kad raya by Kathy R'bain dan Cik Akak x 10
2. 1 keping kad raya by Cik Akak x 10


∵∴∷ Klik banner  untuk melihat syarat penyertaan ∵∴∷

♥♡ segmen di jaya dan di taja oleh Kathy R'bain & Cik Akak ♥♡


Friday, 19 June 2015

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Assalammualaikum, peace upon you.
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
Jemput join semua Raya Giveaway by Sally Samsaiman
nak join boleh klik banner atau > klik sini <
Tarikh Tamat : 3 Julai 2015 (11:59pm)
Good Luck ^_^


GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Assalammualaikum, peace upon you.

 

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Thursday, 18 June 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Assalammualaikum, peace upon you.

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK


Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean


Assalamualaikum w.b.t.

1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan Yana dengan Mr.Yogi. Suka, duka, masam, manis...berjaya ditempuhi bersama. Tapi masih jauh lagi perjalanan kami. Ulangtahun ke-2 pun, kami masih lagi berdua. Insyaallah...berkat doa berterusan daripada kami berdua, daripada ahli keluarga dan semua yang mengenali, manalah taw bila tiba waktunya nanti kan. 

Hari ini juga, dengan kalimah Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan 

Klik BANNER untuk join (^^,)

SENARAI HADIAH :

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang
Sekotak mineral coffee x 1 pemenang
BVR Collagen x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Jeju Mask x 3 pemenang
Keychain Sarawak x 3 pemenang
*Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan (^^,)

TARIKH GIVEAWAY : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015


Wednesday, 17 June 2015

First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek

Assalammualaikum, peace upon you.
http://ramaramapendek.blogspot.com/2015/06/first-giveaway-by-cik-itah.html
Kawan-kawan jemput join First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek ini
Syarat sangat-sangat mudah dan simple, rugi siapa yang tak join :)
sila klik banner untuk ke blog penganjur :)

MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA

Assalammualaikum, peace upon you.
http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html
Jom sertai giveaway MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA
hadiah yang dimenangi nanti berupa :
Pemenang pertama : 4 Jars of Baby Krispie Milk Choco
Pemenang Kedua : 3 Jars Baby Krispie Milk Choco
Pemenang ketiga : Topup Bernilai RM 10.60

Undian dicabut oleh Baby Comel ini ^_^
http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html
Tamat pada 30 June 2015 :) nak join tak? klik dak comel ni hehee..


 

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Assalammualaikum, peace upon you.
http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html
Jom meriahkan giveaway ini, syarat-syarat pun sangat-sangat simple :) 
1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88. 
> klik banner untuk join ye <

June Mini Giveaway by Shyue Kim

Assalamualaikum, peace upon you.
Jemput join semua June Mini Giveaway by Shyue Kim ni :)
Tamat 25 june 2015 > klik sini <


Tuesday, 16 June 2015

Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant

Assalammualaikum, peace upon you.
Jom join Contest Saya Nak Hadiah by Syahirah Valiant  > klik sini <
Tamat 17 June 2015 :)


Sunday, 14 June 2015

Mohon Maaf diatas kesulitan yang timbul

Assalammualaiku, peace upon you.

Tergendala juga blog shida beberapa hari kerana baru-baru ni lappy shida buat hal, window corrupt sudah!! agak gelisah juga. Tanya kekasih hati dia pun tak dapat nolong..huwaaa terpaksa hantar kedai juga repair. 3 hari juga masuk wad. Abg Pomen cakap kemungkinan Hard Disk shida dah nak rosak sebab punca-punca lain dia tak dapat kesan lagi. Nasiblah Abg Pomen format je lappy ni kalau kate hard disk rosak 2 ratus lebih melayang huhuuu..makin nak raya makin kuat duit keluar macam air laju je non stop! Hurmm..File dalam C memang lesap habis cuma dalam D saja selamat lepas ni beringat semua file penting-penting kena simpan dalam D supaya berlaku lagi tak susah hati. Tapi apa yang penting laptop dah ok sekarang dah boleh on dan guna. Cuma paling kesal semua design-design ciptaan shida lesap huhuu :( design kad raya customer juga habis nasib ada copy lagi dalam email so tak lah susah hati sangat huhuu.. Tapi hati sampai sekarang masih dalam sedikit kesedihan sebab file office yang shida save dalam lappy ni lesap juga. Menyesal betul tak copy masuk pendrive. Memang kena beringatlaaa lepas ni huhuuu :(

Kerja-kerja Cetak Kad Raya Masih Berjalan Seperti Biasa, berminat?? > klik sini <




Wednesday, 10 June 2015

Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part2 | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
camera tak berkualiti sangat ye..gambar agak malap huhuu



Tuesday, 2 June 2015

Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part1

Assalammualaikum, peace upon you.
Cetak Kad Raya Bloggers 2015 Part 1 | Akhirnya siap juga cetak kad raya blogger untuk part 1, sekarang untuk cetak kad raya untuk part 2 pula last rabu untuk submit design dan buat payment, kalau boleh shida nak cepat-cepat closed sebab tak nak nanti time bulan puasa nak rushing buat macam-macam kan dan risau juga selalu bulan puasa pos laju sangat-sangat sibuk untuk penghantaran so ada yang delay ada tak dapat hantar ada yang lambat ada yang dapat lepas raya dan ada juga yang tak dapat itu lagi sakit hati kot so shida memang nak elak dari terjadi semua tu. So shida open awal boleh closed awal jika semua dah clear :) Bagi yang berminat boleh PM shida atau whatsapp shida seperti yang tertera.
Kad raya kali ni shida sangat-sangat puas hati dan felling love hehee :) cantik kad dia, printing, warna dan lain-lain semua kemas memang tabik spring dengan productioan kali ini. Kualiti kad sangat-sangat terbaik dan harga murah itu dah pasti :) So shida akan kekalkan ambil dengan production ini untuk sebarang printing :) Ada yang nak tanya-tanya boleh lah PM shida ye :)