Promosi Promosi Promosi!! Tempahan Cetak Kad Raya 2016 dibuka sekarang!! Murah murah je!! | Dunia sebenar Shida Promosi Promosi Promosi!! Tempahan Cetak Kad Raya 2016 dibuka sekarang!! Murah murah je!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 June 2016

Promosi Promosi Promosi!! Tempahan Cetak Kad Raya 2016 dibuka sekarang!! Murah murah je!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Haii!!! korang!! Yaa ampun rindunyaaa pada korang tau!! minta ampun maaf lama shida menghilang kan. Tak apa jangan risau shida akan kembali tak lama saja lagi. Ok kita lupakan dulu pasal "kembali" ni na habaq yang shida dah pun membuka tempahan untuk mencetak Kad Raya 2016. Seperti yang sedia malum dalam facebook shida pun shida dah pun war-war kan. Sekarang ni dah pun masuk #batch2 dan #batch1 dah selesai dan sudah pun masuk printing. Seperti biasa aktiviti sebelum puasa shida membuka servis mencetak kad raya untuk sesiapa saja yang masih rasa kad raya ni masih ada value yang wajib kita teruskan. Servis ni juga shida dah buat hampir 5 tahun dan masih kekal dengan cara lama iaitu design kad korang kena design sendiri dan cetak pada shida. Harga?? ofkos! murah murah je!! ok :) 

So kawan-kawan blogger yang berminat boleh direct terus contact shida ok :) servis selama buat ni tak pernah lagi mengecewakan sesiapa :) macam tahun lepas 2015 lebih 30 blogger menempah untuk cetak kad raya bersama shida :) dan antaranya semua yang sememangnya blogger yang setiap tahun reprint dengan shida :) Alhamdulillah semua puas hati so shida pun senang hati. Yang berminat jangan lupa roger shida k, harga kasih sayang shida bagi untuk korang :) Oh ya! sebelum terlupa, shida juga menyediakan tempahan untuk pembelian SETEM juga, 30sen, 50sen atau 60sen. Harga ditambah mengikut kuantiti setem yang ditempah. Kan senang tak payah dah beratur beli setem, semua shida sediakan tak mudah gitu? :)

Jom tempah kadraya 2016 :
  • HARGA SERENDAH RM40.00 BERSAMAAN 20 PCS
  • FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG / + RM5 SABAH/SARAWAK
  • FREE SAMPUL KADRAYA WARNA PUTIH MENGIKUT KUANTITI TEMPAHAN
  • FREE GIFT UNTUK 10 TEMPAHAN TERAWAL
  • SIZE KAD A6 / 4'x6' (MELINTANG ATAU MENEGAK)
  • STYLE POSKAD SEKEPING (1SIDE SAHAJA)  *NAK 2SIDE BOLEH REQ
  • FULL COLOR PRINTING, ARTCARD 260GSM

Cara nak tempah senang saja :
  • MULA MENDESIGN KAD KORANG ATAU TEMPAH PADA DESIGNER SAJA
  • SIAP BOLEH EMAIL SHIDA DESIGN DAN BUAT PAYMENT
  • TAMAT UNTUK TEMPOH SETIAP BATCH SHIDA MASUK PRINTING
  • DALAM 3 HARI SUDAH SIAP SHIDA POS KE RUMAH KORANG
  • DAN TIBA BULAN RAMADHAN SUDAH BOLEH EDAR KAD2 UCAPAN KORANG TU
  • SHIDA BUKA JUGA UNTUK TEMPAHAN SETEM, BAYAR IKUT KUANTITI 
  • TEMPAHAN BERMULA 5 MAY SEHINGGA 24 JUN 2016 SAHAJA

Jom hubungi shida untuk tempahan dan keterangan lebih lanjut 
Whatsapp : 012 5364467 (shida) *fast reply
Email : admin@duniashida.com
Facebook : Shida Radzuan

Terima kasih semua :)

14 Jari Ohsem:

Maria Firdz said...

Ingat nak buat juga.. Tapi tak sure bila.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh mesti ramai tempah ni..

caliph shuriken said...

part setem tu yg menarik.. terbaik ^^

Shiqin Sunshine said...

Wahh seronok lagi pos kad raya ni kan...hehe boleh try gak nnt ni

JAMIL HASHIM said...

http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/blogger-183-dunia-sebenar-shida.html

Nur Misnan said...

Wow... lama betui x buat kad raya. Rasa mcm nak buat juga. Design gqmbar mcm mana shida.. nanti kak no wassap ya

Semut Senyum said...

Good luck shida!

Cik Tie said...

hmm..ciktie tak buat kad raya lagi ni

azizah green line said...

mula2 xmo buat xde bajet. tapii teracun pula.. adoii shida ni! moga berjaya shida :)

Dewi Aja said...


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

syima yusuf said...

Murah juga hehe dah lama tak main kad raya. Dulu selalu bagi kawan

acu yuhan said...

cantik blog.. done follow, follow me back ;)

Siti Rohaida Yusof said...

murah tu...ingat tahun depan nak tempah...by the way,thanks shida kad raya dari shida tu..

Sop Nama Saya said...

kad shida dah terima
terima kasih atas ingatan :)
http://www.sop.name.my/2016/07/kad-raya-daripada-blogger-dunia-shida.html