Rindunya dengan blog biru ni :') Korang rindu shida tak?? | Dunia sebenar Shida Rindunya dengan blog biru ni :') Korang rindu shida tak??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 13 May 2016

Rindunya dengan blog biru ni :') Korang rindu shida tak??

Assalammualaikum, peace upon you.
Wahh!! korang shida update blog la..Ya Allah..betul ke shida update harini!! selama hari ni shida asyik sibuk dengan kerja seharian. Walaupun sekarang masih sibuk tapi sebenarnya shida masih ingin mencelah atau menyelit juga update blog. Waaa rindu gila dengan blog kesayang shida ni..tuhan je tahu betapa rindunya betapa risaunya bila tinggai blog lelama cam ni, fuhh!!

Ok nak tanya soalan?? ada sesiapa yang rindu shida tak?? haaaa..baik mengaku cepat korang!! rindu laa korang please!! hehee :p banyak oo shida pendam cerita sekarang ni hehee :) so boleh la update slowly dari sekarang kan. Inshaallah keep update keep bloging keep blogwalking hehee :D masih ingat ok!! BW stand for blogwalking hahaaa ^_^ ok ok tak ada apa nak cerita sangat pagi-pagi ni just nak say I'M BACK!!



7 Jari Ohsem:

Kim Chaa said...

Dah lama tak nampak akak update :D tunggu akak update dr blog lama, sampai sekarang dah tukar blog baru , baru hari ni akak muncul .. ^^ welcome back :D

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH DARI

BLOG : http://jmbelog.blogspot.my/

BLOG LIST : http://ohbloggerr.blogspot.my/

confdeb said...

jln2 sini...

http://macammacamcite.blogspot.my

Mrs Velentine said...

kak MV datang singgah sini shida

Azhafizah Md Nor said...

welcome back Shida! rindu shida and rindu nak datang sini :)

caliph shuriken said...

akhirnya, update jgak ^^

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

finally..! heheh welcome back shida =)