Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 1 June 2016

SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

Assalammualaikum, peace upon you.
SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM | Hai korang :) sihat hari ni? Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerana masih bernafas sehingga ke hari ni untuk shida menyiapkan entri segmen kali ini. Jarang sebenarnya shida buat segmen selalunya memang Giveaway sahaja. Tak pun shida rajin jadi sponsors. Ok sekarang ni shida tak nak cakap banyak tentang hal-hal yang tak berkaitan. Seperti yang sedia maklum di facebook baru, shida ada menyatakan ingin membuat segmen pada hari selasa. Memandangkan shida cuti so boleh lah ambil peluang :) Ok apa yang menarik segmen shida kali ini ialah berkenaan KAD RAYA. Maka dengan itu Kad Raya juga menjadi sebahagian daripada habuan untuk para peserta yang menyertai dimana shida memberi kepada blogger yang turut serta segmen ini. Senang kata "siapa yang join dapat hadiah" shida tak guna undi atau apa. Persediaan pertama untuk segmen ini adalah 100 keping kad raya yang ingin shida edar :) Jadi bermulalah Segmen Kad Raya 2016 Duniashida.com.

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat satu entri bertajuk : SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
  2. Copy Banner Segmen di atas masukkan ke dalam entri segmen 
  3. Sila Lengkapkan : Pendapat Korang Tentang Blog Shida
  4. Follow Blog, Follow Instagram, Follow Facebook
  5. Selesai 4 perkara di atas boleh submit url entri atau link entri dalam komen entri SEGMEN sahaja
  6. Segmen bermula hari ini 31/5/2016 (10:00 pagi) - 1/6/2016 (10 malam) = BUKAN SEHARI *dilanjutkan!
  7. Penyertaan selepas 9:59 pagi 1 Jun 2016 tidak akan diterima
  8. Senarai Peserta akan di update dari masa ke semasa mengikut kiriman detail
  9. Blogger yang menyertai diminta terus email detail : Nama, Alamat  dan Link Entri Segmen 
  10. Email shida : admin@duniashida.com
  11. Yang ada facebook shida boleh PM melalui facebook untuk send detail ya
  12. Kad Raya akan dikirim pada Puasa Pertama 6 Jun 2016

Hadiah penyertaan : 
  • Hadiah berupa KAD RAYA LIMITED kepada semua yang menyertai
  • 3 Hadiah tambahan bagi syarat NO.3

Selamat Bersegmen :)

40 comments:

  1. join

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  2. Eyda join

    http://izzeyda.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  3. hai shida
    akak join
    http://www.kisahsidairy.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  4. sehari je ea.. smpat stg yui join ya shida

    ReplyDelete
  5. tp nape yui xleh tgk abnner ea..alaaaa.. bru nk join ni

    ReplyDelete
  6. http://www.aimisyahirah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  7. Saya Join

    https://riverstonegirl.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete

  8. Task complete...

    http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  9. Ecah datang join dan support akak :)

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  10. kita nak join jugakk

    http://mommycici.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  11. Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  12. nieyl join..

    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  13. Saya join yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  14. saya join
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  15. Alright.. bookmark dulu.. kita makan2 jap.

    Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

    Pencarian #9 Bloglist segmen....

    ReplyDelete
  16. http://www.sallysamsaiman.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  17. Done ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  18. YB joinnnn
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  19. Nak kad raya jgk hehehe.

    http://www.arepnakbebel.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  20. Nak kad raya :) done!

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  21. Saya join ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  22. join :D

    http://anakpakcikazwar.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  23. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  24. Salam.. join..

    http://www.mreena.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  25. join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  26. Join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  27. join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  28. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  29. join
    http://msvelentine.blogspot.com/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  30. join..

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  31. cik en join
    http://www.nurfuzie.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  32. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  33. saya join ye kak :)

    http://www.naniena.com/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  34. visiting

    http://mhakimfaiz.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  35. Join http://ptmcemerlang.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  36. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  37. http://www.syuhadasalleh.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  38. ciktie join

    http://colouroflifek.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  39. http://messarah.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  40. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.