SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM | Dunia sebenar Shida SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 1 June 2016

SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

Assalammualaikum, peace upon you.
SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM | Hai korang :) sihat hari ni? Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerana masih bernafas sehingga ke hari ni untuk shida menyiapkan entri segmen kali ini. Jarang sebenarnya shida buat segmen selalunya memang Giveaway sahaja. Tak pun shida rajin jadi sponsors. Ok sekarang ni shida tak nak cakap banyak tentang hal-hal yang tak berkaitan. Seperti yang sedia maklum di facebook baru, shida ada menyatakan ingin membuat segmen pada hari selasa. Memandangkan shida cuti so boleh lah ambil peluang :) Ok apa yang menarik segmen shida kali ini ialah berkenaan KAD RAYA. Maka dengan itu Kad Raya juga menjadi sebahagian daripada habuan untuk para peserta yang menyertai dimana shida memberi kepada blogger yang turut serta segmen ini. Senang kata "siapa yang join dapat hadiah" shida tak guna undi atau apa. Persediaan pertama untuk segmen ini adalah 100 keping kad raya yang ingin shida edar :) Jadi bermulalah Segmen Kad Raya 2016 Duniashida.com.

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat satu entri bertajuk : SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
  2. Copy Banner Segmen di atas masukkan ke dalam entri segmen 
  3. Sila Lengkapkan : Pendapat Korang Tentang Blog Shida
  4. Follow Blog, Follow Instagram, Follow Facebook
  5. Selesai 4 perkara di atas boleh submit url entri atau link entri dalam komen entri SEGMEN sahaja
  6. Segmen bermula hari ini 31/5/2016 (10:00 pagi) - 1/6/2016 (10 malam) = BUKAN SEHARI *dilanjutkan!
  7. Penyertaan selepas 9:59 pagi 1 Jun 2016 tidak akan diterima
  8. Senarai Peserta akan di update dari masa ke semasa mengikut kiriman detail
  9. Blogger yang menyertai diminta terus email detail : Nama, Alamat  dan Link Entri Segmen 
  10. Email shida : admin@duniashida.com
  11. Yang ada facebook shida boleh PM melalui facebook untuk send detail ya
  12. Kad Raya akan dikirim pada Puasa Pertama 6 Jun 2016

Hadiah penyertaan : 
  • Hadiah berupa KAD RAYA LIMITED kepada semua yang menyertai
  • 3 Hadiah tambahan bagi syarat NO.3

Selamat Bersegmen :)

39 Jari Ohsem:

JAMIL HASHIM said...

join

http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

izzeyda said...

Eyda join

http://izzeyda.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Siti Rohaida Yusof said...

hai shida
akak join
http://www.kisahsidairy.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

sehari je ea.. smpat stg yui join ya shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp nape yui xleh tgk abnner ea..alaaaa.. bru nk join ni

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

sakura 8554 said...

Saya Join

https://riverstonegirl.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Irna Nurasikin said...


Task complete...

http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Aisyhah Nyais said...

Ecah datang join dan support akak :)

http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Mommy Cici said...

kita nak join jugakk

http://mommycici.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

salam kenal :)

Shahida Dzulkafli said...

Saya joint..
http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Nieyl said...

nieyl join..

http://seindahcerita.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Umie Yana said...

Saya join yee
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Umie Yana said...

saya join
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Ahmad Hasif said...

Alright.. bookmark dulu.. kita makan2 jap.

Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

Pencarian #9 Bloglist segmen....

Sally Samsaiman said...

http://www.sallysamsaiman.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Fiza Rahman said...

Done ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

yang baik said...

YB joinnnn
http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

luqman zakaria said...

Nak kad raya jgk hehehe.

http://www.arepnakbebel.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Nazihah@Jiha said...

Nak kad raya :) done!

http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Nisha said...

Saya join ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Yaziidah Azwar said...

join :D

http://anakpakcikazwar.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

SITI SORFIENA SYASHA said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Reena Sidek said...

Salam.. join..

http://www.mreena.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Syahidah Fadilah said...

join :)
http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Syahidah Fadilah said...

Join :)
http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Syahidah Fadilah said...

join :)
http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

BaNu Syah said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Mrs Velentine said...

join
http://msvelentine.blogspot.com/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Hazrina Halim said...

join..

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Eintan Nurfuzie said...

cik en join
http://www.nurfuzie.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Cik Kejupenyet said...

Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Ruqaiyah Amanina said...

saya join ye kak :)

http://www.naniena.com/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Mohd Hakim Faiz said...

visiting

http://mhakimfaiz.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Pusat Tuisyen Menara Cemerlang said...

Join http://ptmcemerlang.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Anis Khalilah said...

Joined :)

http://akhalilah.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Cik Tie said...

ciktie join

http://colouroflifek.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

Sarah lalala said...

http://messarah.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html